Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Täyteainehoidot

ellanse_logo.jpg ellanse-lady.jpg revanesse_ultra_hoitoalueet.jpg

Anna ihollesi lupa nuorentua.

Yksittäisiä juonteita ja ryppyjä voidaan vaivattomasti silottaa täyteaineella. Sillä voidaan kohottaa kasvojen piirteitä ja palauttaa menetettyä kimmoisuutta.
Huulien muotoilu, kostutus ja täyttö hyaluronihappotäyteaineella. Ellanse täyteaineilla pisempiaikaista ryppyjen, juonteiden poistoa.
Laser hoidot kiinteyttävät, poistavat arpia, värivirheitä sekä poistavat ikäviä verisuoni muutoksia.
Mesoterapia kiinteyttää ja kohottaa tuo uutta hehkua iholle
Kemiallinen kuorinta poistaa tehokkaasti kuolleen ihosolukon ja värivirheet sekä poistaa pinnallisia juonteita.

Täyteainehoidot

Olemme erikoistuneet täyteainehoitoihin.

Täyteainehoito on sopiva menetelmä ihon nuorentamiseksi, ryppyjen ja uurteiden tasoittamiseksi, huulien täyttämiseksi ja kasvonpiirteiden parantamiseksi sekä kohottamiseksi.. Täyteainehoidon ansiosta olet viehättävä ja tunnet itsesi tyytyväiseksi omaan ulkonäköösi. Lopputulos näkyy välittömästi toimenpiteen jälkeen, ja sen vaikutus kestää pitkään.

Täyteainehoito täysin turvallinen menetelmä ihon nuorentamiseksi, ryppyjen ja uurteiden tasoittamiseksi, huulien täyttämiseksi ja kasvonpiirteiden nuorentamiseksi ja kiinteyttäväksi.

Täyteainehoidon ansiosta olet ja tunnet itsesi tyytyväiseksi omaan ulkonäköösi.

Me tarjoamme eri tarkoituksiin vain turvallisia täyteaineita ja kestoltaan markkinoiden pitkäaikaisempia.

Vuodesta 2009 olemme tehneet täyteainehoitoja Ellanse, Revanesse ja Filorga täyteaineilla liki 7000 tyytyväistä asiakasta on vakuuttunut valitsemistamme laadukkaista täyteainetuotteistamme ja mesoterapia hoidoistamme.

Rahoitus

Tarjoamme asiakkaillemme ainutlaatuisen ja edullisen Collector / Joustoraha-rahoituksen hoitoihimme:
Osamaksulla ja laskulla maksat pienissä kuukausi erissä.
Joustavat maksuehdot: Voit maksaa kaikki hoidot ja tuoteostot niin laskulla kuin osamaksulla rasittamatta kuukausipudjettiasi.
Pienet kuukausierät sekä joustavat maksuajat. Ensimmäinen lasku 60-75vuorokautta jonka jälkeen päätät maksatko laskun kerralla vai osissa. Laskutus/osamaksu sopimuksen voit tehdä myös hoitolassa, ostaa verkkokaupasta lahjakortin täyteainehoitoon, mesoterpiaan tai lahjakortti avoin halutulle summalle.
OSTA LAHJAKORTTI: TÄYTEAINEHOITOONEllanse markkioiden pitkäaikasin ja kustannuksiltaan edullisin täyteaine

Revanesse hyaluronihappotäyteaineet 8-36kk

Laserhoidot
Mesoterapia

Täyteainehoidot , Facelift, laserhoitoihin hoitoihimme ilmainen konsultaatio sekä ilmainen jälitarkastus 2 viikon kuluttua toimenpiteistä /hoidoista.Noin 35-40-vuoden iässä ikääntymisen merkit alkavat näkyä kasvoilla: kasvojen ihonalaisen rasvan määrä vähenee, iho ja kudokset menettävät vähitellen kimmoisuuttaan jolloin rypyt ja juonteet alkavat näkyä. Alakasvojen iho rupeaa veltostumaan ja leukalinja löystyy.
Muutokset näkyvät ohimoalueella, sibeliusryppyinä, poskipäissä, silmäluomissa ja -kulmissa.
Alakasvoilla, suupielissä, leuassa ja leukaperissä sekä nasolabial alueilla.
Täyteainehoidoilla voidaan palauttaa nuorekas ilme takaisin. Tulokset ovat nähtävissä välittömästi.
Täyteaineilla voidaan palauttaa kasvojen kiinteyttä sekä kohottaa mm leukalinjaa, jolloi kasvojen piirteet nuorentuvat välittömästi.

Kaikki käyttössämme olevat täyteaineet ovat luotettavia sekä turvallisia ja hyväksyttyjä, tuotteet eivät sisällä eläinperäisiä aineosia eikä muita haitallisia aineosia elimistölle ja iholle.
Jokaiselle asiakkaalle oma tuotepakkaus jossa valmistajan tiedot sekä alkuperäis merkinnät nähtävissä.

Ilmainen Jälkikontrolli

Hoidon jälkeen toimenpidealueella on usein jonkin verran turvotusta. Punoitusta ja mustelmallisuutta saattaa esiintyä. Sivuvaikutukset kestävät useimmiten noin 2-3 päivää, mutta ovat varsin lieviä. Jälkikontrollin tavoite on määrittää onko hoito tehonnut toivotulla tavalla. Kontrolli on hyvä järjestää noin 2 viikon kuluttua toimenpiteestä ja on asiakaalle ilmainen.

Tervetuloa konsultaatioon.
Varaa aikasi 041 4978587AMMATTILAISILLE TARJOAMME

ELLANSE JA REVANESSE TÄYTEAINE-, MESOTERAPIA-, KOULUTUKSIA.
OTA YHTEYTTÄ. PUH 041 4978587