Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ellanse

ellanse.jpg

Ellanse - Markkinoiden ylivoimaisesti paras sekä turvallisin täyteaine.
Ellanse tuoteperhe on jo käytössä 75 maassa ympäri maailman.
Ellanse on ainoa täyteaine joka on palkittu 2011

Ellansé ™ ihon täyteaineissa yhdistyvät välittömästi ryppyjä ja juonteita tasoittava ominaisuudet ja vaikutukset. Ellanse edistää kehon omaa luonnollista kollageenin tuotantoa jolloin on helpomi saavutta kaunis, raikas, nuorekas iho ja pidempään kestäviä tuloksia ilman haitallisia sivuvaikutuksia.


Ainutlaatuinen suojattu teknologia on mahdollistanut jopa neljä vuotta kestävän täyteaineen saattamisen markkinoille ympäri maailman. Ellansé täyteaineita myydään jo 75 maassa ja lääkärit, kosmetologit, sekä sairaanhoitajat ovat vakuuttuneet Ellansé tuotteista.

Ellansé tuoteperhe S, M, L, E, Hands-S & Hands-M on vastaus Naisille ja miehille taisteluun ikämuutoksia vastaan. Ellansé tarjoaa turvallisia ja kustannustehokkaita hoitoja esteettiseen kauneushoitoihin.

Ellansé täyteaineilla saavutetaan välitön ja kestävä hoitotulos jopa neljäksi vuodeksi.ellanse_kestoajat.jpg

Asiakkaan toiveiden mukaisesti valitaan Ellansé tuoteperheestä sopivan pituinen kesto täyteainehoidolle.

Ellanse lisäedut

Kollageeni on yksi tärkeimmistä ihon tukirakenteista, joka auttaa ihoa pysymään kimmoisana ja nuorekkaana. Ajan saatossa ihon kollageenin tuotanto vähenee, jolloin syntyy ryppyjä ja juonteita sekä iho veltostuu.
Syntyvät juoneet, rypyt ja ihon velttous voidaan kohottaa sekä täyttää Ellansé tuotteilla.
Lisäominaisuus: Ellanse tuotteet aktivoivat kehon omaa kollageenin tuotantoa joka palauttaa iholle luonnollista kosteutta sekä kiinteyttä. Ellanse poistuttua on kollageenirakenne vahvistunut,jolloin ihosi on vielä kimmoisampi kuin ennen hoitoja.

PITKÄKESTOISIN

Ellansé on täyteainekäyttäjien odottama historiallinen läpimurto, koska lopultakin myös vaativat asi-akkaat saavat kauneuteen sijoittamalleen rahalleen runsaasti vastinetta. Täyteaineet ovat aina haih-tuneet asiakkaiden mielestä liian nopeasti pois ja hoito on pitänyt uusia kohtuullisen nopeasti. Asiakas saa Ellansén tuotteilla pitkäaikaisemman hoidon. Ellansén asiakastyytyväisyysprosentti on lääkärien suorittamien tutkimusten mukaan jopa 97 %. Se on korkein kaikista täyteaineista. Tulokset on mitattu 12 kuukauden kuluttua Ellansén laitosta.

TURVALLINEN

Ellansén valmistaja, Hollantilainen yritys Aqtis Medical, on maailmalla tunnettu laadukkaiden lääketieteellisten polymeerien valmistuksesta sekä niiden kehityksestä.

Ellansé on bioimeytyvä lääketieteen polymeeri, jonka vaikuttavat aineet ovat PCL (polycaprolactone) sekä CMC (carbometyylicelluloosa). Raaka-aineita on käytetty vuosikymmeniä lääketeollisuudessa mm. itsestään sulavissa tikeissä. Molemmat raaka-aineet ovat FDA-hyväksyttyjä sekä CE-merkittyjä.

Ellansé ei allergisoi, aiheuta tulehduksia tai arpikudosta eikä sisällä eläinperäisiä ainesosia tai muovia.

Ellansén asiakastyytyväisyysprosentti on lääkärien suorittamien tutkimusten mukaan jopa 97 %. Se on korkein kaikista täyteaineista. Tulokset on mitattu 12 kuukauden kuluttua Ellansé-hoidosta. Ellansé tarjoaa sopivan tuotteen ottaen huomioon toivotun vaikutusajan. Vaihtoehdot ovat vuodesta jopa neljän vuoden kestoon.

Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Täydellinen bio-hajoavaisuus. Ei ennenaikaista haihtumista, Ellansé tuotteet haihtuvat kokonaisuudessaan vasta lähellä kestoajan loppua.

Ellansén pääominaisuus pitkäkestoisuuden lisäksi on turvallisuus.

http://aqtismedical.com www.ellanse.com

KANSAINVÄLISET HYVÄKSYNNÄT: Ellansé ™ on CE-merkitty ja siksi sen turvallisuus ja suorituskyky on hyväksytty. Ellansé ™ noudattaa kaikkia Euroopan turvallisuusstandardeja sekä implantoitavia lääkinnällisiä laitteita koskevia määräyksiä. Puhdastilajärjestelmä tuotantoympäristössä on ISO-13485-sertifioitu ja toimii kansainvälisen laadunvarmistuksen mukaisesti.

2011

AQTIS Medical ™ BV voittaa 2011 Frost & Sullivan

European Technology Innovation of the Year-palkinnon, ihon täyteaineet

tunnustuksena uraauurtavasta Ellansé ™ tuoteperheestä.

2013

Ellansé ™ tuoteperhe kasvaa edelleen globaaliksi ja sitä myydään jo 75 maassa.

Ellanse hoito alueet

- Syvät rypyt ja juonteet
- Arvet
- Kasvojen kohotus ja kiinteytys
- Kulmienkohotus, -Kulmakarvojen välisiin ryppyihin ja nenänvarren poikkiryppyyn
Sibeliusrypyt -Nenän muodon korjailu
-Silmän ympärysalueet

-Leuka, leukalinja
- Posket
- Suupielet-Marionetti-poimujen häivytys
-Nasolabial juonteet
-Suun ja nenän väliset alueet
- Kämmenet.jne

HINNAT
Ellanse S ( kesto: 1 vuotta) 350€ 1ml ampulli
Ellanse M ( kesto:2 vuotta) 370€ 1ml ampulli
Ellanse L (kesto: 3vuotta) 500€ 1ml ampulli
Ellanse E( kesto: 4 vuotta) 600 € 1ml ampulli

Ellanse Hands S 340€ (kesto: 1 vuotta) M 360€ (kesto: 2 vuotta)

VARAA AIKASI 041 4978587

Ellanse kotisivut Ellanse asiakkaan esite Kuvia täyteainehoidoista

Meillä on ilmainen konsultaatio ja hoidon suunnittelu, samalla saat myös hinta-arvion kokonaiskustannuksesta.
Konsultaatio ei velvoita sinua hoitoihin.
Varaa aikasi 041 4978587


Ellanse faktaa
-kehittynein täyteaine joka ei sisällä itsesään puuduteaineita
-täysin biohajoava
-ei sisällä muovia tai eläinperäisiä aineosia


Ellansé on turvallinen ja kliinisesti testattu synteettinen ihon täyteaine, joka on valmistettu polycaprolactone (PCL) mikrohiukkasista (pääkomponentti) ja homogeenisestäkarboksyylimetyyliselluloosa (CMC) geeliliuoksesta, joka on vesipohjainen.

PCL on on hyvin tunnettu bioimeytyvä pehmeä lääketieteen polymeeri, joka on käytössä lukemattomissa CE-hyväksytyissä sekä Food and Drug Administration (FDA) -hyväksytyissä kaupallisissa bioimeytyvissä tuotteissa. Polycaprolactonea on käytetty vuosikymmeniä itsestään sulavissa tikeissä ja haavataitoksissa. Lisäksi sitä käytetään monissa kasvojen alueen kosmetiikassa, ortopediassa ja hammasimplanteissa. Aine toimii myös lääkkeiden kuljetuksessa silloin, kun lääkeaineelle halutaan kontrolloitu ja aikasäädelty imeytyminen elimistössä.


- täyteaineiden joukossa kestoltaan pitkäkestoisin
Ellanse stimuloi kollageenikudoksen tuotantoa, mitä hyaluronihappo täyteaineet eivät pysty tekemään.Ellanse ainutlaatuinen koostumus takaa myös ihontäytön yhteydessä muita huomattavia etuja kuten kollageenikudoksen lisääntymisen joka vaikuttaa ihon nuorentumiseen hoidetulla alueella.

AMMATTILAISILLE TARJOAMME
ELLANSE JA REVANESSE TÄYTEAINE-, MESOTERAPIA-, KOULUTUKSIA. OTA YHTEYTTÄ.
PUH 041 4978587

KONTRAINDIKAATIOT Hoitoja ei pidä tehdä immunologisista sairauksista, maksan tai munuaisten vajaatoiminnasta tai reumasta kärsiville eikä verenohennuslääkettä käyttävälle. Jos sinulla on verenohennuslääkitys (Marevan)tällöin täyteainehoitoja ei tehdä • jokin muu ihosairaus kasvojen alueella tai diabetes tai muu este.

Omega-3:n, Aspirinin ja Disperinin käyttö tulee lopettaa noin viikkoa ennen hoitoa. Jos hoitoalueella on tulehdus, herpes, haavoja tai ihottuma. Hoito siirretään kunnes alue on täysin parantunut. Injektio saattaa laukaista herpeksen, jos sitä on aikaisemmin esiintynyt. Jos sinulle on tehty pigmentointi hoidettavalle alueelle alle 2 kuukautta sitten.