Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

CELLBOOSTER MESOTERAPIA

Voidaan taas kerran sano , olemme jälleen löytäneet huipputeknologian omaavan mesoterapia tuoteperheen jonka hoitavat tulokset poikkeavat täysin aikaisemmista mesoterpia hoidosta.
Tuoteperheeseen kuuluu 4 upeaa ja nopeasti vaikuttavaa mesoterapia liustoa jotka injektoidaan pieninä pistoksina ihoon. Pitkäaikaiset tulokset tehokas raaka-aineiden imeytyminen ja hidas vapautuminen.

Uuden aikakauden Injektoitava Booster Ensimmäinen CE-Merkitty Stabiili yhdiste ilman kemiallisia sidosaineita.

VALMISTETTU SVEITSISSÄ KORKEALAATUISTEN STANDARDIEN MUKAAN!
Hoitolinjat

CELLBOOSTER LIFT

Vähentää ikääntymisen vaikutuksia: täyttää kudosta, ennaltaehkäisee oksidatiivista stressiä ja ylläpitää kosteustasapainoa.

Stimuloi kollageenin tuotantoa, vilkastuttaa mikroverenkiertoa ja solujen ravinnon saantia.

Ihon kiinteyttäminen
Nostaa ja tasoittaa juonteita
Parantaa ihon sävyä ja mikroverenkiertoa
Tasoittaa juonteet ja kosteutta silmänympärysalueet ilman haitallisia turvotuksia.

Kiinteyden menettäminen

Kuiva iho
Juonteet
Ihon veltostuminen
Elastisuuden menettäminen
Couperosa
3 ml hoitoampulli+ pintapuudute sisältyy hintaan 175
Syksyn tarjoushinta 150€

VARAA AIKA

MAKSA LASKULLA /OSAMAKSULLA

CELLBOOSTER SHAPE

Paikallisen rasvan vähentäminen Nestekierto ja mikroverenkierto paranee
Vähentää paikallista rasvakertymää ja hoitaa kaksoisleukaa ja kaulaa,veltostunut iho. Edistää lymfaattista nestekiertoa esm. silmäympärys alueilla, poistaa nestepussit. Sopii koko vartalon hoitoon.

3 ml hoitoampulli+ pintapuudute sisältyy hintaan 175€

Syksyn tarjoushinta 150€

CELLBOOSTER GLOW

Ravitseva ja syväkosteuttava seerumi, joka vähentää hyperpigmentaatiota ja taistelee oksidatiivista stressiä vastaan. Se palauttaa ihon rakenteellista rakennetta, neutraloi vapaitahappiradikaaleja ja vähentää keratoosin vaikutuksia.
Vähentää hyperpigmentaatiota, ylläpitää ihon sävyä, syväkosteuttaa,suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä.

3 ml hoitoampulli+ pintapuudute sisältyy hintaan 175€

Syksyn tarjoushinta 150€
Varaa aikasi puhelimitse 041 4978587 tai siirry ajanvarauskalenteriin josta varaat ajan juuri sinulle sopivaan ajankohtaan. Varaa aika


MAKSA LASKULLA /OSAMAKSULLAMikroneulauksessa imeytetään hoitavat Cellbooster mesoterapialiuokset ihoon ja ihon alle.

Me käytämme mikroneulauksessa ja mesoterapiassa CELLBOOSTER tuotteita jotka ovat CE JA FRA lääkinnälliseksi laitteeksi hyväksyttyjä ja ei
sisällä kosmeettisia tuotteita.

MIKRONEULAUS LAITEHOITO

Revidermin mikroneulaus laitehoitona kasvoille, kaulalle, dekolteelle, hiuspohjalle.

Mikroneulausta on pidetty jo vuosikymmenen ajan salaisena aseena ikääntymistä ehkäisevien menetelmien
joukossa esteettisten iho-ongelmien hoitoon käyttämällä ihon itseparantumisvoimia. Reviderm Mikroneulaukselle on ominaista sen suurin tarkkuus ja tehokkuus. Neulakammalla se lävistää ihon erittäin tarkasti, ja hämmästyttävän pienellä kivulla, ilman "fakiiri"-efektiä tai repeytymistraumaa. Mikroneulaushoidot olivat jo 50 luvun lopulla kuuluisien filmitähtien suosikkihoito Hollywoodissa. Hoidot ovat kehittyneet nykypäivän laitehoidoiksi ja tehokkaimmat mesoterapia liuokset tuovat nopeasti näkyviä tuloksia.

Mikroneulauksessa imeytetään hyaluronihappoa ja vitamiiniyhdisteitä ihoon ja ihon pinnan alle, kun ihoon tehdään tuhansia pieniä mikrokanavia mikroneulauslaitteella. Kanavien kautta aineosat pääsevät kulketumaan iho alle jossa niiden vaikutus tehostuu.


Me käytämme mikroneulauksessa ja mesoterapiassa CELLBOOSTER tuotteita jotka ovat CE JA FRA lääkinnälliseksi laitteeksi hyväksyttyjä ja ei sisällä kosmeettisia tuotteita.

MIKRONEULAUS

Mikroneulauksessa tehdään hallittua traumaa iholle, mikä aktivoi ihon oman korjaantumisprosessin (samalla tavalla kuin haava korjaantuu) . Se silottaa juonteitatehokkaasti, häivyttää akne- muita arpia, tasoittaa pigmenttiä sekä supistaa iän myötä laajenneita ihohuokosia. Mikroneulaukseen voidaan yhdistää happokuorinta , jolloin saadaan myös kuollutta ihosolukkoa kuorittua ihonpinnalta pois. Parhaan tuloksen hoidolla saa sarjahoitona otettuna 3-4 viikon välein. Hoito sopii otettavaksi kaikkina vuoden aikoina.
Kasvot 150€
Kasvot ja kaula 180€
Kasvot, kaula Dekoltee 220€
Hiuspohjan mikroneulaus 150€


VARAA AIKA


Mikroneulaus REVIDERMA LAITTEELLA
Mikroneulaus laitetekniikka on ainut laatuaan! Neulojen kampa-asettelu riveihin takaa erittäin tarkan ihon läpäisyn- sekä nousun iholta. Tekniikka on turvallinen iholle sillä neula paneroituu ihoon hellävaraisemmin. Neulapituus voidaan säätää tarkasti hoidettavan ihoalueen mukaan, aina 0,25-1,5-2 mm syvyyteen.
Hoidossa saadaan siis neulattua oikealla syvyydelle eri ihoalueet jotta hoidon tulos olisi paras
mahdollinen. Pistonsyvyyttä voi säädellä hoidon aikana käsikappaleen tarkasta asteikosta jolloin eri ihoalueet tulee käsiteltyä optimaalisella neulaussyvyydellä.
Hoidon alussa tehdään kevyt kuorinta iholle. Kuorinta aktivoi ihon aineenvaihduntaa ja valmistaa ihon hoitoa varten.

Kokonaisvaltainen hoito yhdellä hoitokerralla. Käytämme Cellbooster ampulleja joiden aineosat on turvallisia sekä tehokkaita lääkelaboratoriossa valmistettuja. Kaikki tuotteet ovat testattuja ja CE merkittyjä eivätkä sisällä puuduteaineita tai eläinperäisiä aineosia. Mesokoktailit imeytyvät neulauksen yhteydessä ihonalaiskudoksiin ja mikroneulauksen hoitoneulat aikaansaavat prosessin, jossa elimistö alkaa rakentaa uusia kollageenisäikeitä, vahvistaa epidermistä, tervettä raikasta ihoa muodostuu vanhan tilalle. Noin reilu viikko hoidosta voit itse todeta uuden kiinteämmän ja terveemmän ihonpinnan muodostuneen.