Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

RBN NAILS

Rakastu väreihin. RBN Nails tarjoaa laajan valikoiman väri-, efekti-,glitter uv / led geelejä. Kaikkia geelejä voit käyttää yhdessä tai yksittäin omaan tyyliisi sopivaksi.
<--- Kokeile uusia 2017 Fine glitter ja Galaxy geelejä yhdessä. Saat upeat sekä tyylikkäät kynnet. Nämä geelit kovettuvat sekä UV / LED uunissa. Ei siis ole väliä käytätkö perinteistä UV uunia tai nykyaikaista LED uunia. RBN NAILS tarjoaa siksi helpon vaihtoehdon kauniiden kynsien tekemiseen. RBN NAILS tuotteilla on lisäksi pitkä säilyvyys , geelit on testattuja sekä turvallisia käyttää, ilman haitallisia aineosia. Geelit säilyvät jopa yli 2 vuotta avaamisen jälkeen.

RBN NAILS Rekisteröity Suomalainen tuotemerkki vuodesta 2007
2017 Jokaiselle vuoden ajalle uutuudet löytyvät verkkokaupasta ja hoitolasta.
Ihastuttavat tuotteet käsille, kynsille, jaloille ja vartalolle.

Kesähäät!

Kaunista kätesi ja kyntesi RBN Nails tuotteilla.
Ihastuttavat värit jokaisen omaan hääteemaan sopivaksi.
Viimeistele ja koristele kynnet timanteilla, hileillä, efekti pinnoilla.

Kaipaatko jotain pinkkiä. RBN Nails tarjoaa kevään ja kesän ihanimmat pinkkisävyt niin värigeeleissä, geelilakoissa kuin kynsilakoissa.

Kokeile ja ihastu RBN Nails geelilakkoihin. Geelilakkaus on yhtä helppoa kuin kynsilakan laitto. Erona vain on että geelilakka kovetetaan ja kuivataan UV / LED uunissa. Geelilakka kestää kynnellä jopa neljä viikkoa: Poistaminen tapahtuu 5 minuutissa, jonka jälkeen voit heti geelilakata kynnet uudelleen.

Rakastut näihin väreihin. Yhdistele sävyjä ja huomaat kuinka ne sopivat

hämmästyttävän hyvin keskenään.
Tammikuu 2018 aloitetaan pirteillä ja iloisilla väreillä. Se tuoa iloa ja leikkimieltä harmaaseen talveen, kunnes kevät jälleen koittaa.

Koristele kyntesi geelleillä tai geelilakoilla.
Yhdistä kynsitaiteeseen efektejä.

Kauniit kynnet syntyvät helposti RBN Nails kynsituotteilla​