Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Klassinen/ Urheiluhieronta 75 min

Klassinen hieronta sopii kaikille ihmisille. Räätälöimme hieronnan yksilöllisesti asiakkaan kanssa, jotta saadaan paras mahdollinen lopputulos. Annamme myös itsehoito-ohjeita, jotta lihasten jumiutuminen voitaisiin jatkossa ehkäistä.

Klassinen hieronta Sopiva valinta tullessasi rentoutumaan tai hoitamaan kipeitä ja väsyneitä lihaksiasi. Kaipaat sitten voimakkaampaa tai kevyempää hierontaa, saat itsellesi ja omiin tarpeisiisi sopivaa hoitoa perushieronnan valitsemalla. Klassista hierontaa voidaan käyttää koko kehon hoitamiseen, kaikissa elämän vaiheissa. Jotkin sairaudet tai muut terveyteen vaikuttavat tekijät saattavat olla esteenä hieronnalle, mutta yleisesti ottaen hieronta sopii jokaiselle iästä riippumatta.

Hierojalle saat esittää omat toiveesi hieronnasta. Hierontaan käytettävät tekniikat valitaan aina ennen hoidon aloittamista tarpeen mukaan ja  yhteisymmärryksessä asiakkaan kanssa. Urheiluhieronta voi olla hyvinkin muokkaavaa, tai klassista hierontaa  tilanteen mukaan. Esitä toiveesi ennen hieronnan alkua.

Sarjahoito on oiva lahja henkilölle joka kaipaa lihashuoltoa.

Hieronnan suorittaa hierojakoulutuksen saanut ammattihenkilö.

Tuote: 647460

Hinta:70.00 €