Book now
Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Z Fill Deep with Lidocaine 1 ml

Z FILL DEEP + 1 ml

Tätyteaineilla saat nuorekkaan ulkonäön ja minimoit ryppyjä.  Vain korkea laatu ansaitsee luottamuksesi Puhtain ei-eläinperäinen hyaluronihappo on Zimmer MedizinSystemen uuden ZFill-sukupolven perusta. Tuotelinja sisältää kolme injektoitavaa täyteainetta, jotka kattavat koko kasvojen nuorentamisen ja tilavuuden lisäämisen.

Todistettu laatu Euroopassa valmistetuista tuotteista ZFill-tuotelinjan kolme hyaluronihappopitoista valmistetaan tiukkojen eurooppalaisten laatu- ja turvallisuusstandardien mukaisesti. Ne ovat ISO 9001, ISO 13485 ja GMP (Good Manufacturing Practice) -standardien ja -ohjeiden mukaisia. Toksikologiset ja biologiset yhteensopivuustestit suoritetaan ISO 10993 -standardien mukaisesti. 100% biohajoava Geelit ovat erittäin vakaan innovatiivisen, monivaiheisen valmistusprosessin ansiota, joka takaa pitkäkestoisen vaikutuksen. Uudistuva vaikutus näkyy heti hyaluronihappokäsittelyn jälkeen.

ZFill elvyttää ikääntyvää ihoa tavalla, joka kestää. Se kompensoi hyaluronihapon menetystä ja järjestelmällisesti kosteuttaa ihon.
Sisältää puuduteaineen.

kesto noin 12 kk

Tuote: 924845

Hinta:250.00 €275.00 €
30 pv alin hinta: 275.00 €