Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Vaatemateriaalit

Spa Shopista muotia ja kauneutta naisille.


Olen ollut otettu Spa Shopin vaatteiden suosiosta ja ennenkaikkea palautteesta, jota saamme vaatteiden käyttäjiltä. Muotia naiselle tarkoittaa sanan muodossa juuri sitä 100%. Koska me kaikki olemme erilaisia omalla ihanalla tavalla pitää meille jokaiselle naiselle kuitenkin olla jotain kaunista päällepantavaa.

Vaatteiden koot on valittu juuri aikuiselle naiselle, materiaali on luonnonläheisiä ja mukavia käyttö tai juhlavaatetta.

Laadukkaa Italiassa valmistetut pellavavaatteet kestävät ja ovat kauniita sekä tyylikkäitä päällä.

Verkkokauppamme palvelee kaikkia teitä tilaajia. Vaatteiden tilaaminen on helppoa, tarkistat vain haluamasi värin ja koon mittataulukosta! Jos tarvitse apua ole yhteydessä. Palvelemme sinua s-postilla tai puhelimitse, mikäli haluat lisätietoja tuotteesta tai tilaamisesta.


Myymälämme SPA SHOP Yliopistonkatu 10, 20100 Turku, Puh 041 4978587


Pellava

Pellava on ekologinen luonnonmateriaali. Se tuntuu iholla miellyttävältä ja imee kosteutta tehokkaasti. Pellavalla on tapana muuttua vuosien aikana ja pesusta toiseen entistäkin pehmeämmäksi ja imukykyisemmäksi.
Pellavakuitu on luonnostaan antibakteerinen, eikä allergisoi herkkää ihoa. Pellavan ekologisuus saa alkunsa jo pellolta, sillä sen viljely ei vaadi keinotekoista kastelua, vaan se tulee toimeen sillä, minkä luonto sille
ravinnoksi tarjoilee. Pellavatekstiilit ovat pitkäikäisiä, pehmenevät ja paranevat käytössä vuosien kuluessa ja lisäksi kulutuksen kestävyys pellavalla on erinomainen.

Pesu ja hoito-ohjeet
Pellavaa ei tarvitse pestä kovin usein tuulettaminen riittää. Se ei tarvitse voimakkaita pesuaineita ja pellava tuotteet tulee pestä nurin 40 asteessa. Pellavat on hyvä pestä erillään muista tuotteista, koska siitä saattaa irrota nukkaa. Pellava saattaa kutistua pesussa 5-7% varsinkin pituutta. Nykyisin useat pellavatuotteet oat valmiiksi kutistettuja. Pesty tuote kannattaa oikoa märkänä ja silittää hieman kosteana.Silkki
Silkistä ommellut asut eivät vain näytä laadukkailta ja ylellisiltä, vaan ne myös tuntuvat siltä. Silkkikankaissa on kyse kangaslaadusta, joka on peräisin eläinperäisestä luonnonkuidusta. Monimutkainen valmistusprosessi, joka antaa ylelliselle materiaalille sen arvon. Kiillon lisäksi silkki erottuu edukseen viileän tuntunsa ja sileän laskeutuvuutensa ansiosta. Siksi silkkiä voi käyttää erittäin hyvin morsius- ja iltamuotiin sekä juhlavaatteisiin.

Pesu ja hoito-ohjeet

Silkkituotteet on hyvä pestä sille tarkoitetulla pesuaineella haaleassa väljässä vedessä tai silkkipesuohjelmassa koneessa 30 asteessa. Käsinpesu hellävaraisella nestesaippualla on paras tapa pitää silkkivaatteen kiilto.
Vältä myös suihkuttamatta vaatteelle kemikaaleja; deodorantteja, hajuvesiä sekä hiustuotteita. Silitä myös silkkivaatteet nurjalta puolelta alhaisella lämpötilalla.


Puuvilla

Puuvilla on pehmeä kuitu, josta tehtyä kangasta käytetään usein vaatetuksessa sekä langoissa. Puuvillasta tehdyt vaatteet ovat hengittäviä, eikä puuvilla yleensä kutita tai ärsytä ihoa villan tavoin. Puuvillaa arvostetaan sen hyvien ja kestävien ominaisuuksien vuoksi: puuvilla imee hyvin kosteutta, se on vahva myös märkänä ja se kestää
hyvin toistuvia pesuja. Puuvilla ei sähköisty ja sitä on helppo värjätä. Puuvillakankaista ommellaan usein kestäviä ja pestäviä perusvaatteita koko perheen käyttöön.

Pesu ja hoito-ohjeet

Puuvillaiset vaatteet suositellaan pestäväksi nurinpäin. Vedenlämpötila vaihtelee 40 -60 astetta. Se ei lähde puhtaaksi helposti, joten 60 astetta on varmin tapa saada puhdasta jälkeä. Kannattaa kuitenkin lukea
tuotelapusta pesuohje, koska värjätyt tuotteet. Voivat päästää väriä liian kuumassa lämpötilassa.
Pesun jälkeen vaatetta on hyvä oikoa ja silittää hiukan kosteana.


Viskoosi
Viskoosi on selluloosasta valmistettu muuntokuitu, joka laskeutuu kauniisti, hengittää ja tuntuu mukavalta ihoa vasten. Viskoosia käytetään vaatetuskankaana muun muassa puseroissa, hameissa ja mekoissa,
ja se sopii mainiosti myös vuorikankaaksi. Materiaali kehitettiin alun perin edullisemmaksi silkin korvikkeeksi, ja sileä ja kiiltävä kangas onkin saavuttanut suurta suosiota vaateteollisuudesta sekä
kotiompelijoiden keskuudessa. Viskoosi sopii erityisen hyvin painetuksi
kankaaksi, sillä sileäpintainen ja kiiltävä pinta saa värit toistumaan kauniinaja niiden kestävyys paranee..

Pesu ja hoito-ohjeet
Viskoosi on hyvin laskeutuva ja miellyttävä materiaali iholla. Se kuitenkin rypistyy herkästi ja voi myös kutistua pesussa varsinkin liian kuumassa vedessä. Suositeltu pesuohjelma30-40 astetta. Viskoosituotteet on parasta silittää hieman kosteana sille tarkoitetulla lämpötilalla. Viskoosituotteelle on hyvä käyttää pyykinhuuhteluainetta tai pyykkietikkaa.

.