Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Z FILL CONTOUR hyaluronihappo täyteainehoito huulille tai kasvoilleZ FILL CONTOUR tätyteaineilla saat nuorekkaan ulkonäön ja minimoit ryppyjä. Vain korkea laatu ansaitsee luottamuksesi Puhtain ei-eläinperäinen hyaluronihappo on Zimmer MedizinSystemen uuden ZFill-sukupolven perusta. Tuotelinja sisältää kolme injektoitavaa täyteainetta, jotka kattavat koko kasvojen nuorentamisen ja tilavuuden lisäämisen. Todistettu laatu Euroopassa valmistetuista tuotteista ZFill-tuotelinjan kolme hyaluronihappopitoista valmistetaan tiukkojen eurooppalaisten laatu- ja turvallisuusstandardien
mukaisesti. Ne ovat ISO 9001, ISO 13485 ja GMP (Good Manufacturing Practice)
-standardien ja -ohjeiden mukaisia. Toksikologiset ja biologiset yhteensopivuustestit suoritetaan ISO 10993 -standardien mukaisesti. 100% biohajoava Geelit ovat erittäin vakaan innovatiivisen, monivaiheisen valmistusprosessin ansiota, joka takaa pitkäkestoisen vaikutuksen. Uudistuva vaikutus näkyy heti hyaluronihappokäsittelyn jälkeen. ZFill elvyttää ikääntyvää ihoa tavalla, joka kestää.

Se kompensoi hyaluronihapon menetystä ja järjestelmällisesti kosteuttaa ihon.

Z fill Contour1 ml kasvoille ja huulille 250€
Z fill Deep 1ml syville juonteille ja rypyille tarjous 275€ norm 290€
Z fill refresh1 ml kosteuttava hentojen juonteiden täyttö tai ihon kosteutushoito 250€
Z fill täyteaineet ovat saatavissa puuduteaineella sekä puuduteaineettomana, eli sopivat myös asiakkaille joilla puuduteaine allergia.

Varaa aikasi 041 4978587


Vain korkein laatu ansaitsee luottamuksesi. Puhtain ei-eläinperäinen hyaluronihappo on Zimmer MedizinSystemen uuden ZFill-sukupolven perusta. Tuotevalikoimaan kuuluu kolme injektoitavaa täyteainetta, jotka kattavat kasvojen nuorentamisen ja volyymin lisäämisen koko kirjon.

Todistettu laatu Euroopassa valmistetuista tuotteista.
ZFill-tuotesarjan kolme hyaluronihaposta koostuvaa täyteainetta on valmistettu tiukkojen eurooppalaisten laatu- ja turvallisuusstandardien mukaisesti. Ne täyttävät ISO 9001, ISO 13485 ja GMP (Good Manufacturing Practice) -standardit ja -ohjeet. Toksikologiset ja bioyhteensopivuustestit suoritetaan ISO 10993 -standardin mukaisesti.


Huomioithan että täyteainehoitoa ei suositella jos käytät verenohennus lääkitystä tai sairastat muita autoimmuumini sairauksia.