Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Hollywood Smile hampaiden laservalkaisu

Laservalkaisulla saat valkoisemmat hampaat. Laservalkaisussa hampaat valkaistuvat myös hammaskiilteen alta, jolloin myös pinttynyt värjääntymä irtoaa.

-Turvallinen ja luotettava sekä tehokkain hampaiden valkaisumenetelmä.


-Aito laservalkaisumenetelmä
-Kaunis hymy ja puhtaan valkoiset hampaat.
-Hoidon kesto vain yksi tunti

Kuinka moni ihminen valkaisee hampaansa?

Useampi kuin luulette. Uusi kiiltelevä, loistelias hymy voi vaikuttaa suuresti kenen tahansa elämään. Laser-hampaidenvalkaisu tekee sen helpommaksi ja nopeammaksi kuin koskaan aikaisemmin.
Laservalkaisu on turvallinen ja helppo tapa saavuttaa valkoiset hampaat..

Laservalkaisu

Laserin aallonpituus on suunniteltu toimimaan yhdessä erityisesti tätä varten suunnitellun Laser-vaalennusgeelin kanssa. Tämä menetelmä mahdollistaa tehokkaan vaalennuksen mahdollisimman pienellä energiamäärällä. Menetelmän hyötynä on mm. laser_valkaisu.jpglyhyempi hoitoaika yksi tunti sekä erinomainen lopputulos jota ei voi muilla laitteilla saavuttaa.
Menetelmän avulla voidaan myös välttää tavallisten vaalennuksien aiheuttamat hampaiden kuumentumiset, jotka saattavat johtaa ikäviin vihlomisoireisiin.

MIKSI LASER VALKAISU

(Älä anna hämätä itseäsi epämääräisillä mainoksilla tai joidenkin hoitoloiden vakuutteluilla, joissa kerrotaan uusinta huippua olevasta "laserhampaidenvalkaisusta", mutta käytetäänkin tavallista valolähdettä, kuten Rembrandtia, BriteSmilea tai Zoomia, aidon laserin sijaan.

Hollywood Smile hampaiden laservalkaisu 250€
norm. 350€

60min jossa laservalotus aika on 6-7kertaa

Tehostevalkaisu 145€norm 175€
Sopii henkilölle jotka haluavat hiukan kevyemmän hampaiden Laser valkaisun.
Hampaiden tehostevalkaisu on myös tehokkaampi kuin LED valkaisu. Tehostevalkaisu vastaa 10kertaa tehokkaampaa hoitoa kuin Led valkaisulla tehty hoito.
Laservalkaisu: Hoitoaika 30min +-10min (40min) 145€
laser valotusaika 4kertaa.

Laservalkaisu on todistettu teholtaan olevan kymmeniä kertoja tehokkaampi kuin Ledvalo valkaisu.
Mistä ero johtuu? Led valo valkaisee vain hampaan pintaa se ei pääse vaikuttamaan hammaskiilteen alle, kun vastaavasti Lasevalkaisu pureutuu hammaskiilteen läpi ja valkaisee hampaan pintaa syvemmältä.

**************************************************************

RAHOITUS JA OSAMAKSU

Voit maksaa ostosi kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden. Luoton voit hakea helposti kotona etukäteen ostamalla lahjakortin hampaiden laservalkaisuun tai tehdä hakemuksen paikan päällä hoitolassa.

**************************************************************
MAKSA LASKULLA TAI OSAMAKSULLA

RAHOITUKSEN EDUT

• Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon.

• Saat aina 30-60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Lasku postitetaan sinulle kotiin.************************************************************
Hampaiden laservalkaisu lyhyesti

Hampaiden laservalkaisujärjestelmä on erittäin tehokas ja nopea hoito,  tunnin hoidon jälkeen saat selvästi valkoisemmat hampaat. Tulokset saavutetaan siis HETI ja hoitomenetelmämme on täysin turvallinen. Kauniit valkoiset hampaat ovat lopputulos hoidostamme.

Laservalkaisu on tehokas ja turvallinen hampaiden valkaisumenetelmä, jonka avulla hampaista saadaan välittömästi valkoisemmat. Hampaat voivat vaaleta jopa 10 astetta.

Laservalkaisu  on turvallinen, eikä muuta hampaan omaa rakennetta. Se sopii erinomaisesti luonnostaan keltaisen hammasluun sekä kiillehäiriöisten hampaiden valkaisuun.

LASERVALKAISU SOPII KAIKILLE

Laservalkaisuhoito tehoaa monenlaisiin hampaisiin, kuten tummiin kulmahampaisiin, juurihoidosta tai traumasta tummuneisiin sekä kiillehäiriöisiin hampaisiin. Ienvetäymät, implantit, laminaattikuoret tai oikomishoidon yhteydessä hampaiden sisäpuolelle asennetut retentiokaaret eivät ole esteenä valkaisulle.

Raskaana oleville tai imettäville valkaisua ei kuitenkaan suositella.

Laservalkaisussa vaalenemisprosessi tehostuu poikkeuksellisesti toimenpiteen aikana sekä kiilteessä että hammasluussa, jolloin hampaiden vaaleneminen on entistä nopeampaa ja turvallisempaa (perinteiset Halogeeni ja Led valottimet toimivat vain hampaan kiilteessä a eivät pysty valkaisemaan hampaitasi yhtä tehokkaasti kuin Laservalkaisu.).

Valkaisun tehostaminen laservalottimella vie aikaa vain 60 minuuttia. Laservalkaisu tehdään mahdollisimman laajalle alueelle ylä ja alahampaisiin.

Miten hoito tapahtuu?

Ensin huulet ja ikenet suojataan, seuraavaksi suojataan hoidettavan ja hoidon suorittavan silmät laservalolta. Sen jälkeen levitetään hampaiden pinnoille valkaisevaa geeliä, joka aktivoidaan laservalolla useamman kerran tunnin aikana joka yhdessä laserlaitteen kanssa valkaisee hampaitasi.
Laservalkaisumme on EU direktiivien mukainen.

Kaunis hymy valkoisimmilla hampailla.