Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €


KARVANPOISTO
LASER + RF + IPL (ELOS-TEKNOLOGIA
)

MITEN IPL-Rf Laser hoito POISTAA IHOKARVOJA JA KENELLE TOIMENPIDE SOPII? Karvojen ajaminen, vahaaminen ja sokerilla poistaminen ovat väliaikaisia tapoja poistaa karvoja ja siksi karvat kasvaa aina takaisin. Vain Laser mahdollistaa pysyvän karvojen vähentämi­sen kestävin tuloksin.

Menetelmät sopii kaik­kien ihotyyppien ja kaiken sävyisten häiritsevien ihokarvojen poistoon. Ainutlaatuinen teknologia ja pitkä aallonpituus sekä jäähtymisominaisuus mahdollistavat äärimmäisen tehokkaan, tur­vallisen ja kivuttoman hoidon sekä pysyvän hoitotuloksen päästä karvoista eroon Laserin teho ulottuu riittävän syvälle ihoon ja saavuttaa karva-aiheen karvatupessa. Karvoja voidaan poistaa kaikilta ihoalueilta, kasvot, jalat, käsivarret, kainalot ja selkä.

Myös erittäin herkkiä alueita, kuten rintaa, ja bikinirajaa voidaan hoitaa. Pysyvä karvanpoisto laserilla on helpottanut monen elämää. Jatkuva nyppiminen tai ajaminen jättää jälkensä paitsi ihoon, myös sosiaaliseen elämään ja henkiseen hyvinvointiin. Häiritsevää tummaa karvoitusta poistetaan Laser karvapoistolaserin avulla. Pysyvä karvanpoisto ratkaisee myös karvan kasvuun liittyvät ongelmat, kuten karvatupen tulehdukset, ihonäpyt ja ihon värihäiriöt.
Sarjahoitona tehtävät laser karvanpoistot tulevat pidemmällä aikavälillä edullisemmaksi koska karvan kasvua saadaan pysäytettyä pysyvästi.
Laserkarvan poisto on ainoa hoitokeino pysyvään karvan poistoon.

Ihokarvojen poistaminen laser / valoimpulssi laitteellaYlähuuli 99€
3* sarjahoito 260

Ylähuuli + leuka 156€

3* sarjahoito 420€
Ylähuuli + leuka + kaula 220€
3* sarjahoito 590€

Ylähuuli + leuka + kaula + posket+ otsa 310€
3*sarjahoito 820€

Kyynärvarret / Olkavarret 180€

Kainalot 220€
3* sarjahoito 580€

Bikini 240-260€

Sääret 170-sääret ja pohkeet 220€
3*sarjahoito 550*580€

Reidet/reisien takaosa 280€

Selkä 280-340€