Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

CELLBOOSTER MESOTERAPIA

Voidaan taas kerran sano , olemme jälleen löytäneet huipputeknologian omaavan mesoterapia tuoteperheen jonka hoitavat tulokset poikkeavat täysin aikaisemmista mesoterpia hoidosta.
Tuoteperheeseen kuuluu 4 upeaa ja nopeasti vaikuttavaa mesoterapia liustoa jotka injektoidaan pieninä pistoksina ihoon. Pitkäaikaiset tulokset tehokas raaka-aineiden imeytyminen ja hidas vapautuminen.

Uuden aikakauden Injektoitava Booster Ensimmäinen CE-Merkitty Stabiili yhdiste ilman kemiallisia sidosaineita.

VALMISTETTU SVEITSISSÄ KORKEALAATUISTEN STANDARDIEN MUKAAN!
Hoitolinjat

CELLBOOSTER LIFT

Vähentää ikääntymisen vaikutuksia: täyttää kudosta, ennaltaehkäisee oksidatiivista stressiä ja ylläpitää kosteustasapainoa.

Stimuloi kollageenin tuotantoa, vilkastuttaa mikroverenkiertoa ja solujen ravinnon saantia.

Ihon kiinteyttäminen
Nostaa ja tasoittaa juonteita
Parantaa ihon sävyä ja mikroverenkiertoa
Tasoittaa juonteet ja kosteutta silmänympärysalueet ilman haitallisia turvotuksia.

Kiinteyden menettäminen

Kuiva iho
Juonteet
Ihon veltostuminen
Elastisuuden menettäminen
Couperosa
3 ml hoitoampulli+ pintapuudute sisältyy hintaan 175
Syksyn tarjoushinta 150€

VARAA AIKA

MAKSA LASKULLA /OSAMAKSULLA

CELLBOOSTER SHAPE

Paikallisen rasvan vähentäminen Nestekierto ja mikroverenkierto paranee
Vähentää paikallista rasvakertymää ja hoitaa kaksoisleukaa ja kaulaa,veltostunut iho. Edistää lymfaattista nestekiertoa esm. silmäympärys alueilla, poistaa nestepussit. Sopii koko vartalon hoitoon.

3 ml hoitoampulli+ pintapuudute sisältyy hintaan 175€

Syksyn tarjoushinta 150€

CELLBOOSTER GLOW

Ravitseva ja syväkosteuttava seerumi, joka vähentää hyperpigmentaatiota ja taistelee oksidatiivista stressiä vastaan. Se palauttaa ihon rakenteellista rakennetta, neutraloi vapaitahappiradikaaleja ja vähentää keratoosin vaikutuksia.
Vähentää hyperpigmentaatiota, ylläpitää ihon sävyä, syväkosteuttaa,suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä.

3 ml hoitoampulli+ pintapuudute sisältyy hintaan 175€

Syksyn tarjoushinta 150€
Varaa aikasi puhelimitse 041 4978587 tai siirry ajanvarauskalenteriin josta varaat ajan juuri sinulle sopivaan ajankohtaan. Varaa aika


MAKSA LASKULLA /OSAMAKSULLAMikroneulauksessa imeytetään hoitavat Cellbooster mesoterapialiuokset ihoon ja ihon alle.

Me hoitolassa käytämme mikroneulauksessa ja mesoterapiassa hyaluronihappo / vitamiinipohjaisia tuotteita jotka ovat CE JA FRA lääkinnälliseksi laitteeksi hyväksyttyjä ja ei sisällä kosmeettisia aineosia.

MIKRONEULAUS LAITEHOITO

Yli vuosikymmenen ajan mikroneulausta on pidetty salaisena aseena näkyvien iho-ongelmien hoitoon käytettyjen anti-aging-menetelmien joukossa. Aktivoi ihosi luonnollisten suojamekanismien edut mikroneulausmenetelmällä, joka perustuu periaatteeseen tehdä ihollesi pieniä pistoja, jotka stimuloivat kudosta uusiutumaan välittömästi.
Solujen kasvu ja uusiutuminen: mikroneulaus aktivoi ihosi luonnollisen kauneuden

REVIDERM:n huippuluokan mikroneulausteknologia SkinNeedler lävistää ihosi pinnan erittäin hienoilla neuloilla vahingoittamatta sitä. Kohdennettu hoito stimuloi solujen kasvua ja vahvistaa ihosi vastustuskykyä pitkäkestoisin tuloksin. Samalla mikroneulausmenetelmä lisää kollageenikuituja ihosi kudoksessa.

Huipputeknologiaa loistaviin ihonhoitotuloksiin

Huippumodernin tekniikan avulla voit nauttia kiinteämmästä ihosta, suuremmasta joustavuudesta ja näkyvästi vähentyneistä juonteista ja ryppyistä.

1) Välittömät vaikutukset, merkittävät parannukset heti ensimmäisen hoidon jälkeen*:

• Ihosta tulee näkyvästi kiinteämpi ja sileämpi
• Iho näyttää kiinteämmältä ja säteilevämmältä
• Iho näyttää tasaisemmalta

2) Hoidon pitkän aikavälin vaikutukset*:
• Rakentaa ja paksuntaa orvaskettä
• Parantaa kosteuden säilymistä
• Poistaa rakenteelliset vauriot
• Muovaa kollageenisäikeitä

* In vivo -tutkimus koehenkilöillä, 2015
** Tieteellisen kirjallisuuden mikroneulausta koskevien tietojen mukaan. Optimaaliset tulokset n. 8 kuukautta.

Muihin tuotteisiin verrattuna REVIDERM mikroneulaus menetelmämme on huomattavasti:
Tarkempi: Erittäin hienot neulat, jotka on sijoitettu tiiviisti yhteen riviin, varmistavat tarkat hoitotulokset.

Tehokkaampi: 4,5 watin moottori on yksi markkinoiden tehokkaimmista ja varmistaa, että hienot neulat tunkeutuvat ihoon juuri sinne, missä niitä tarvitaan, ennen kuin ne poistetaan nopeasti.

Hellävaraisempi: Huomattavasti korkeamman taajuuden ansiosta ihosi ei naarmuunnu tai repeyty, joten sitä voidaan hoitaa tehokkaasti ilman sivuvaikutuksia.
Revidermin mikroneulaus laitehoitona kasvoille, kaulalle, dekolteelle, hiuspohjalle.

Mikroneulausta on pidetty jo vuosikymmenen ajan salaisena aseena ikääntymistä ehkäisevien menetelmien joukossa esteettisten iho-ongelmien hoitoon käyttämällä ihon itseparantumisvoimia. Reviderm Mikroneulaukselle on ominaista sen suurin tarkkuus ja tehokkuus.

Neulakammalla se lävistää ihon erittäin tarkasti, ja hämmästyttävän pienellä kivulla, ilman "fakiiri"-efektiä tai repeytymistraumaa. Mikroneulaushoidot olivat jo 50 luvun lopulla kuuluisien filmitähtien suosikkihoito Hollywoodissa. Hoidot ovat kehittyneet nykypäivän laitehoidoiksi ja tehokkaimmat mesoterapia liuokset tuovat nopeasti näkyviä tuloksia.

Mikroneulauksessa imeytetään hyaluronihappoa ja vitamiiniyhdisteitä ihoon ja ihon pinnan alle, kun ihoon tehdään tuhansia pieniä mikrokanavia mikroneulauslaitteella. Kanavien kautta aineosat pääsevät kulketumaan iho alle jossa niiden vaikutus tehostuu.


Me käytämme mikroneulauksessa ja mesoterapiassa CELLBOOSTER tuotteita jotka ovat CE JA FRA lääkinnälliseksi laitteeksi hyväksyttyjä ja ei sisällä kosmeettisia tuotteita.

MIKRONEULAUS

Mikroneulauksessa tehdään hallittua traumaa iholle, mikä aktivoi ihon oman korjaantumisprosessin (samalla tavalla kuin haava korjaantuu) . Se silottaa juonteitatehokkaasti, häivyttää akne- muita arpia, tasoittaa pigmenttiä sekä supistaa iän myötä laajenneita ihohuokosia. Mikroneulaukseen voidaan yhdistää happokuorinta , jolloin saadaan myös kuollutta ihosolukkoa kuorittua ihonpinnalta pois. Parhaan tuloksen hoidolla saa sarjahoitona otettuna 3-4 viikon välein. Hoito sopii otettavaksi kaikkina vuoden aikoina.

Kasvot 150€
Kasvot ja kaula 180€
Kasvot, kaula Dekoltee 220€
Hiuspohjan mikroneulaus 150€


VARAA AIKA