Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

.

VARAA AIKASI MESOTERAPIA HOITOIHIN

Yksittäisellä hoitokerralla on kaunistava, virkistävä sekä kiinteyttävä vaikutus, jonka tulos on parhaimmillaan 3-4 päivän kuluttua. Mesoterapia toimii
parhaiten2-3 viikon välein otettavana sarjahoitona.

Mesoterapia injektoidaan pieninä pistoksina ihoon. Hoidon alussa ihoalue puhdistetaan ja puudutetaan jolloin hoito on kivuto. Hoitoalueet: Kasvoille, kaulalle, dekolteelle.Mesoterapia eroo mikroneulauksesta, koska hoito tehdään pieninä mikropistoksina.

Tehokas ihonhoitomenetelmä, jossa pienet pisarat vitamiini- ja hyaluronihappoliuosta viedään kivuttomasti kevyellä neulauksella ihon pintakerrokseen. Hoidossa käytettävät amino- ja hyaluronihapot kuuluvat luonnollisesti ihon koostumukseen ja kosteuttavat, ravitsevat sekä kiinteyttävät ihoa tehokkasti.
Mesoterapia on menetelmänä otettu käyttöön Ranskassa jo 1950-luvulla. Viimeisen 10 vuoden aikana mesoterapia on kasvattanut maailmalla suosiota yhtenä tehokkaimmista anti-age hoidoista.

Streriileillä ja tehokkailla hoitoliuoksilla on tehokkaampi vaikutus kuin PRP plasmahoidolla eli vampyyrihoidolla, enään ei verinäytettä tarvita koska hoitoliuokset sisältävät enemmän kasvutekijöitä kuin PRP plasmahoidolla voidaan koskaan saavuttaa.
Kasvot 220€
Kasvot ja kaula 240€
Kasvot, kaula ja dekoltee 260€
Hoito ei valitettavasti sovellu raskaana oleville asiakkaille sekä kontraindikaatio asiakkaille

REVIDERM MIKRONEULAUS LAITEHOITO

Revidermin mikroneulaus kasvoille, kaulalle , dekolteelle

Mikroneulausta on pidetty jo vuosikymmenen ajan salaisena aseena ikääntymistä ehkäisevien menetelmien
joukossa esteettisten iho-ongelmien hoitoon käyttämällä ihon itseparantumisvoimia. Reviderm Mikroneulaukselle on ominaista sen suurin tarkkuus ja tehokkuus. Neulakammalla se lävistää ihon erittäin tarkasti, ja hämmästyttävän pienellä kivulla, ilman "fakiiri"-efektiä tai repeytymistraumaa. Mikroneulaushoidot olivat jo 50 luvun lopulla kuuluisien filmitähtien suosikkihoito Hollywoodissa. Hoidot ovat kehittyneet nykypäivän laitehoidoiksi ja tehokkaimmat mesoterapia liuokset tuovat nopeasti näkyviä tuloksia.

VARAA AIKA


Mikroneulaus
Mikroneulaus laitetekniikka on ainut laatuaan! Neulojen kampa-asettelu riveihin takaa erittäin tarkan ihon läpäisyn- sekä nousun iholta. Tekniikka on turvallinen iholle sillä neula paneroituu ihoon hellävaraisemmin. Neulapituus voidaan säätää tarkasti hoidettavan ihoalueen mukaan, aina 0,25-1,5-2 mm syvyyteen.
Hoidossa saadaan siis neulattua oikealla syvyydelle eri ihoalueet jotta hoidon tulos olisi paras
mahdollinen. Pistonsyvyyttä voi säädellä hoidon aikana käsikappaleen tarkasta asteikosta jolloin eri ihoalueet tulee käsiteltyä optimaalisella neulaussyvyydellä.
Hoidon alussa tehdään kevyt kuorinta iholle. Kuorinta aktivoi ihon aineenvaihduntaa ja valmistaa ihon hoitoa varten.

Kokonaisvaltainen hoito yhdellä hoitokerralla. Käytämme Filorgan, Revidermin, sekä BTB13, Revanessen mesoterapia koktaileja joiden aineosat on turvallisia sekä tehokkaita lääkelaboratoriossa valmistettuja. Kaikki tuotteet ovat testattuja ja CE merkittyjä eivätkä sisällä puuduteaineita tai eläinperäisiä aineosia. Mesokoktailit imeytyvät neulauksen yhteydessä ihonalaiskudoksiin ja mikroneulauksen hoitoneulat aikaansaavat prosessin, jossa elimistö alkaa rakentaa uusia kollageenisäikeitä, vahvistaa epidermistä, tervettä raikasta ihoa muodostuu vanhan tilalle. Noin reilu viikko hoidosta voit itse todeta uuden kiinteämmän ja terveemmän ihonpinnan muodostuneen.Silmäympärysalue ja huulirypyt
Tehokas hoito sinulle joka et halua täyteaineita (pistoshoitoja) Reviderm mikroneulauslaitteella paneroidaan ihoon pieniä mikrokanavia joiden avulla ryppyihin vaikuttavat mesoterapia koktailit imeytyvät ihoaluille.
Poistaa tyypillisiä värivirheitä iholta. Kulmaluu ja kulmakarva alueet kohoavat ja kiinteytyvät silmänympärys alueen ryppyjä on entistä vähemmän.

Huulien ympäriltä olevat juoneet ja rypyt. 40 vuoden iässä alkaa näkyvät juonteet suun ympärysalueilla ja iho ei ole
yhtä kiinteä kuin aikaisemmin. Reviderm mikroneulauksella hoidetaan tehokkailla tuloksilla iän tuomat huulirypyt sekä nenänalusrypyt pois. Iho kiinteytyy ja napakoituu ja huuliraja nousee napakasti ylöspäin.

Akne ja arvet
Mikroneulauksen hoitopää paneroituu arven pinnan läpi joka saa aikaan uuden ihon kasvun arven päälle. Arvet tasoittuvat ja iho on huomattavasti tasaisempi.

Kädet ja vartalo
Reviderm mikroneulaus tehoaa myös vartalon ongelmiin, sillä voidaan kiinteyttää ja poistaa vaikka raskaus- ja venymä arpia, kaikilta vartalon alueilta, samalla voidaan hoitaa löysää velttoa ihoa tai vaikka poistaa ikääntyvistä kämmenistä rypyt, heleyttää käsivarsia ja uudistaa ihoa nuoremmaksi. Selluliitti hoito kiinteyttää käsivarret ja reidet.

Hoitoon sisältyy mesokoktail ampullin kotikäyttöön, joka tulee käyttää seuraavan 6 tunnin aikana . Ampulli imeytetään
ihoon. Ihoa ei saa pestä 6 tunnin aikana.
Meikkiä saman päivän aikana ei tule laittaa iholle. Saunominen ja auringonottoa tulee vältää 1 viikon ajan.
Kasvot 150€
Kasvot ja kaula 180€
Kasvot, kaula ja dekoltee 220€
VARAA AIKA