Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

VARAA AIKASI MESOTERAPIA HOITOIHIN

Yksittäisellä hoitokerralla on kaunistava, virkistävä sekä kiinteyttävä vaikutus, jonka tulos on parhaimmillaan 3-4 päivän kuluttua. Mesoterapia toimii
parhaiten 1-2 viikon välein otettavana sarjahoitona.Mesoterapia injektoidaan pieninä pistoksina ihoon. Hoidon alussa ihoalue puhdistetaan ja puudutetaan jolloin hoito on kivuto. Hoitoalueet: Kasvoille, kaulalle, dekolteelle

Tehokas ihonhoitomenetelmä, jossa pienet pisarat vitamiini- ja hyaluronihappoliuosta viedään kivuttomasti kevyellä neulauksella ihon pintakerrokseen. Hoidossa käytettävät amino- ja hyaluronihapot kuuluvat luonnollisesti ihon koostumukseen ja kosteuttavat, ravitsevat sekä kiinteyttävät ihoa tehokkasti.
Mesoterapia on menetelmänä otettu käyttöön Ranskassa jo 1950-luvulla. Viimeisen 10 vuoden aikana mesoterapia on kasvattanut maailmalla suosiota yhtenä tehokkaimmista anti-age hoidoista.

Streriileillä ja tehokkailla hoitoliuoksilla on tehokkaampi vaikutus kuin PRP plasmahoidolla eli vampyyrihoidolla, enään ei verinäytettä tarvita koska hoitoliuokset sisältävät enemmän kasvutekijöitä kuin PRP plasmahoidolla voidaan koskaan saavuttaa.

Hoito ei valitettavasti sovellu raskaana oleville asiakkaille.

Hinnat
kasvot 60min 150€
sarjahoito 3*60min 450
kasvot, kaula 60min 180€
sarjahoito 3*60min
kasvot, kaula, dekoltee 75min 220€
sarjahoito 3*75min 660€


REVIDERM MIKRONEULAUS TARKEMPI, HELLÄVARAISEMPI, TEHOKKAAMPI

Revidermin mikroneulaus kasvoille, kaulalle , dekolteelle
Mikroneulaus laitetekniikka on ainut laatuaan! Neulojen kampa-asettelu riveihin takaa erittäin tarkan ihon läpäisyn- sekä nousun iholta. Tekniikka on turvallinen iholle sillä neula paneroituu ihoon hellävaraisemmin. Neulapituus voidaan säätää tarkasti hoidettavan ihoalueen mukaan, aina
0,25-1,5syvyyteen.
Yhdellä hoitokerralla saadaan siis neulattua oikealla syvyydelle eri ihoalueet jotta hoidon tulos olisi paras
mahdollinen. Pistonsyvyyttä voi säädellä hoidon aikana käsikappaleen tarkasta asteikosta jolloin eri ihoalueet tulee käsiteltyä optimaalisella neulaussyvyydellä.
Hoidon alussa tehdään kevyt kuorinta iholle. Kuorinta aktivoi ihon aineenvaihduntaa ja valmistaa ihon hoitoa varten.

Kokonaisvaltainen hoito yhdellä hoitokerralla. Käytämme Filorgan, Revidermin, sekä Pro Italian, Revanessen mesoterapia koktaileja joiden aineosat on turvallisia sekä tehokkaita lääkelaboratoriossa valmistettuja. Kaikki tuotteet ovat testattuja ja CE merkittyjä eivätkä sisällä puuduteaineita tai eläinperäisiä aineosia. Mesokoktailit imeytyvät neulauksen yhteydessä ihonalaiskudoksiin ja mikroneulauksen hoitoneulat aikaansaavat prosessin, jossa elimistö alkaa rakentaa uusia kollageenisäikeitä, vahvistaa epidermistä, tervettä raikasta ihoa muodostuu vanhan tilalle. Noin reilu viikko hoidosta voit itse todeta uuden kiinteämmän ja terveemmän ihonpinnan muodostuneen.Silmäympärysalue ja huulirypyt
Tehokas hoito sinulle joka et halua täyteaineita (pistoshoitoja)Reviderm mikroneulauslaitteella paneroidaan ihoon pieniä mikrokanavia joiden avulla ryppyihin vaikuttavat mesoterapia koktailit imeytyvät ihoaluille.
aluset, poistaa tyypillisiä värivirheitä, Kulmaluu ja kulmakarva alueet kohoavat ja kiinteytyvät silmänympärys alueen ryppyjä on entistä vähemmän.

Huulien ympäriltä olevat juoneet ja rypyt. 40 vuoden iässä alkaa näkyvät juonteet suun ympärysalueilla ja iho ei ole
yhtä kiinteä kuin aikaisemmin. Reviderm mikroneulauksella hoidetaan tehokkailla tuloksilla iän tuomat huulirypyt sekä nenänalusrypyt pois. Iho kiinteytyy ja napakoituu ja huuliraja nousee napakasti ylöspäin.

Akne ja arvet
Mikroneulauksen hoitopää paneroituu arven pinnan läpi joka saa aikaan uuden ihon kasvun arven päälle.

Kädet ja vartalo

Reviderm mikroneulaus tehoaa myös vartalon ongelmiin, sillä voidaan kiinteyttää ja poistaa vaikka raskaus- ja venymä arpia, kaikilta vartalon alueilta, samalla voidaan hoitaa löysää velttoa ihoa tai vaikka poistaa ikääntyvistä kämmenistä rypyt, heleyttää käsivarsia ja uudistaa ihoa nuoremmaksi. Selluliitti hoito kiinteyttää käsivarret ja reidet.


Hinnat
kasvot 60min 150€
sarjahoito 3*60min 450
kasvot, kaula 60min 180€
sarjahoito 3*60min
kasvot, kaula, dekoltee 75min 220€
sarjahoito 3*75min 660€