Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €


VARAA AIKASI MESOTERAPIA HOITOIHIN

Mesoterapia on ihoa elvyttävä, tasoittava ja kirkastava hoitomenetelmä, jossa hoidossa käytettävät aineet viedään ihoon sarjapistoksina tai Reviderm mikroneulaus laitteella ihon pintakerroksen alle.

Todistetusti Mesoterapia on yksi tehokkaimmista hoitomuodoista uudistaa ja kiinteyttää ihoa.


Mesoterapia on menetelmänä otettu käyttöön Ranskassa jo 1950-luvulla. Viimeisen 10 vuoden aikana mesoterapia on kasvattanut maailmalla suosiota yhtenä tehokkaimmista anti-age hoidoista. ”

Mesoterapia on ihoa elvyttävä, tasoittava ja kirkastava hoitomenetelmä, jossa hoidossa käytettävät aineet viedään ihoon pieninä mikropistoksina tai Reviderm mikroneulaus laitteella. Mesoterapia tuotteet eivät ole täyteaineita. Mesoterapia liuoksessa käytetään ja vaikuttavina aineina koentsyymit, nukleotidit, vitamiinit, mineraalit ja aminohapot 56 aineosaa. Nämä ovat ihosolujen uudistamiseen välttämöttömiä aineosia ja siksi niillä on suuri rooli tällaisten solujen biologisessa elvyttämisessä. Myös pienet neulapistokset ja siinä vapautuvat kasvutekijät nopeuttavat ihonuudistumista. Aikaisemmin mesoterapiassa ja laserhoitojen yhteydessä on käytetty myös omasta verestä eristettyjä kasvutekijöitä (PRP-plasma), mutta nyt on käytettävissä vielä tehokkaammat valmiit steriilit liuokset ja verinäytteen ottoa ei enää tarvita.
Mesobotox-hoidossa kiinteytetään ja kohotetaan koko kasvojen ihoa. Mesobotox ei vaikuta ilmelihasten supistumiseen eikä sisällä botoksia.Hoito on erittäin tehokas em velostuneen ihon ja kaulan kiinteyttämiseen.

Mesoterapia liuokset sisältävät myös hyaluronihappoa, mineraaleja ja vitamiinit jotka vähentävät ryppyjä, stimuloivat kollageenin tuotantoa ja antavat iholle kosteutta sekä napakkuutta sekä kiinteyttä.
Mesoterapia stimuloi samalla kollageenia ja elastiinia tuotantoa jonka seurauksena iho kiinteytyy ja ihon rakenne parantuu sekä uudistuu sekä iho kirkastuu..


Laitehoitona:
Reviderm mikroneulaus laitteen avulla saadaan ihon rakenne uudistettua tehokkaasti, hoidon aikana mesoterapia liuokset imeytyvät tehokkaasti ihoon ja alkavat vaikuttaa välittömästi. Mikroneulaus sopii kaikille niin naisille kuin miehille.
Hoidossa aiheutetaan iholle pieni trauma jonka seurauksena oma keho reaktio välittömästi alkaen uudistaa ja korjata ihoa.(samalla tavalla kuin saisit haavan oma kehomme alkaa sitä korjaamaan välittömästi kuroen ihon kiinni ja muodostaen uuden ihon haavan pinnalle.)
Toipumien hoidosta on nopeaa. Iho punoittaa 2 päivän ajan ensimmäisenä päivänä punoitus on voimakasta ja iholle annetaan aikaa rauhassa toipua. Toisena päivänä iholle saa jo laittaa meikkivoidetta joka peittää punoitusta.
Ensimmäisen viikon aikana on saunominen ja auringonotto kielletty.


Hoito:

Iho puudutetaan voidepuudutuksella . Kasvojen mesoterapiahoitoon tulee varata aikaa noin tunti. Hoidon kestoon vaikuttavat hoidettavat alueet. Kasvojen hoidon lisäksi teemme mesoterapiahoitoja myös kaulalle
sekä dekolteelle.


Luotettavat ja turvalliset mesoterapialiuokset Filorga, Revanesse, Phiderma, SR JA LYPOLESS, Pro Italian


Hinnat mesoterapia/ mikroneulaus
kasvot 150€
kasvot ja kaula 180€
kasvot tai kaula ja dekoltee 220€
hoitoa suositellaan sarjahoitona 2-3 kertaa
Mesobotox mesoterapia250€
Kämmenselät 200€
Käsivarret 250€
Reidet tai käsivarret sisä ja ulkosyrjät 350€ ( sellulliitti ja kiinteytys LYPOLESS mesoterapia )

Revanesse Pure Mesoterapia
Revanesse Pure 1ml ampulli 180€ sarjahoitona 320€ 2*1ml (Ensimmäisestä hoidosta 3 viikkoa toinen hoito)

kohottaa ja kiinteyttää koko kasvoja tai leukalinjaa, poistaa huuli ja tupakkaryppyjä, poistaa tummat silmänaluset silmäkulmarypyt. Kohotusta ja kiinteytystä koko kasvoille ja leukaan sekä veltostuneelle kaulalle, kämmenselille.

Revanesse Pure on hyalyronihapon & mesoterapian mikroinjektio hoito. Se syväkosteuttaa ja ravitsee ihoa, stimuloi
luonnollisesti ja tehokkaasti oman kollageenin ja hyalyronihapon muodostumista.Kosteuttaa ihoa joka on menettänyt kimmoisuuttaan sekä muuttunut ryppyiseksi ja veltoksi.

Hoidon tulokset alkavat näkyä jo muutaman päivän päästä; iho tuntuu kosteutetulta, ihon väri paranee, iho on sileämpi ja pienet juonteet alkavat silottua, kaula ja kasvojen linjat napakoituvat.
Hoitotulos on pitkäkestoinen 20-24kk


REVIDERM MIKRONEULAUS TARKEMPI, HELLÄVARAISEMPI, TEHOKKAAMPI

Revidermin
Mikroneulaus laitetekniikka on ainut laatuaan! Neulojen kampa-asettelu riveihin
takaa erittäin tarkan ihon läpäisyn- sekä nousun iholta. Tekniikka on turvallinen iholle sillä neula paneroituu ihoon hellävaraisemmin. Neulapituus voidaan säätää tarkasti hoidettavan ihoalueen mukaan, aina
0,25-1,5syvyyteen.
Yhdellä hoitokerralla saadaan siis neulattua oikealla syvyydelle eri ihoalueet jotta hoidon tulos olisi paras
mahdollinen. Pistonsyvyyttä voi säädellä hoidon aikana käsikappaleen tarkasta asteikosta jolloin eri ihoalueet tulee käsiteltyä optimaalisella neulaussyvyydellä.
Hoidon alussa tehdään kevyt kuorinta iholle. Kuorinta aktivoi ihon aineenvaihduntaa ja valmistaa ihon hoitoa varten.

Kokonaisvaltainen hoito yhdellä hoitokerralla. Käytämme Filorgan, Revidermin, sekä Pro Italian, Revanessen mesoterapia koktaileja joiden aineosat on turvallisia sekä tehokkaita lääkelaboratoriossa valmistettuja. Kaikki tuotteet ovat testattuja ja CEmerkittyjä eivätkä sisällä puuduteaineita tai eläinperäisiä aineosia. Mesokoktailit imeytyvät neulauksen yhteydessä ihonalaiskudoksiin ja mikroneulauksen hoitoneulat aikaansaavat prosessin, jossa elimistö alkaa rakentaa uusia kollageenisäikeitä, vahvistaa epidermistä, tervettä raikasta ihoa muodostuu vanhan tilalle. Noin reilu viikko hoidosta voit itse todeta uuden kiinteämmän ja terveemmän ihonpinnan muodostuneen.Kädet ja vartalo
Reviderm mikroneulaus tehoaa myös vartalon ongelmiin, sillä voidaan kiinteyttää ja poistaa vaikka raskaus- ja venymä arpia, kaikilta vartalon alueilta, samalla voidaan hoitaa löysää velttoa ihoa tai vaikka poistaa ikääntyvistä kämmenistä rypyt, heleyttää käsivarsia ja uudistaa ihoa nuoremmaksi. Selluliitti hoito kiinteyttää käsivarret ja reidet.

Silmäympärysalue ja huulirypyt
Tehokas hoito sinulle joka et halua täyteaineita (pistoshoitoja)Reviderm mikroneulauslaitteella paneroidaan ihoon pieniä mikrokanavia joiden avulla ryppyihin vaikuttavat mesoterapia koktailit imeytyvät ihoaluille.
aluset, poistaa tyypillisiä värivirheitä, Kulmaluu ja kulmakarva alueet kohoavat ja kiinteytyvät silmänympärys alueen ryppyjä on entistä vähemmän.

Huulien ympäriltä olevat juoneet ja rypyt. 40 vuoden iässä alkaa näkyvät juonteet suun ympärysalueilla ja iho ei ole
yhtä kiinteä kuin aikaisemmin. Reviderm mikroneulauksella hoidetaan tehokkailla tuloksilla iän tuomat huulirypyt sekä nenänalusrypyt pois. Iho kiinteytyy ja napakoituu ja huuliraja nousee napakasti ylöspäin.

Akne ja arvet
Mikroneulauksen hoitopää paneroituu arven pinnan läpi joka saa aikaan uuden ihon kasvun arven päälle.


Terveiset asiakkailta.

Lypoless hoidosta
Tiina- ensimmäisestä Lypoless hoidosta.-> Huomasin jo alakasvojen ja kaulan kiinteytyvän.
Ihan selvä muutos, suosittelen.
Satu:-> Se todellakin toimii- läskiposket ja rasva leuan alta vähentynyt ihan selkeästi, suosittelen.

Pirjo: kaulani on ihan selkästi kiinteytynyt veltto iho kadonnut. Ensimmäinen hoito jo oli yli odotusten.

SR-mesoterapia mikroneulauksena. Noora suosittelee kaikille tehokasta mesoterapia hoitoamme jotka kärsivät aknesta ja rasvaisesta ihosta. Ihoni oli todella huonokuntoinen ja arpinen, hoito pitää ihoni kunnossa, mikään muut ei tehonnut iho -ongelmiini. Ihoni on parantunut ja akne arvet kasvoilta hävinnyt.