Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

kasvohoidot-mesoterapia.jpgfilorga_mesoterapia_hoidot.jpg


Mesoterapia on tehokas ja turvallinen hoito

Mesoterapia on menetelmänä otettu käyttöön Ranskassa jo 1950-luvulla. Viimeisen 10 vuoden aikana mesoterapia on kasvattanut maailmalla suosiota yhtenä tehokkaimmista anti-age hoidoista. ”

NCTF 135 & NCTF 135HA Vitamiini Cocktails - Hidastaa ihon ikääntymistä
10 vuoden menestys ja yli miljoona hoidettua potilasta vuosittain, CE-merkitty – tieteellisesti todistettu teho:

Laboratoires Filorga on lääketieteellisen anti-aging mesoterapian edelläkävijä. Filorga kehitti ensimmäisenä maailmassa ikääntymisen merkkejä hoitavan mesoterapialiuoksen, jolle myönnettiin myös CE-merkintä.

Anti-aging Mesoterapia ja Mesolift ovat menetelmiä, jossa pienet pisarat vaikuttavaa ainetta viedään hyvin ohuella neulalla ihon pintakerroksen alle. Ihoa nuorentavan NCTF®-kompleksin vaikuttavat aineet stimuloivat ihosolujen uudistumista.Mesoterapia on yksi tehokkaammista ihon laatua kokonaisvaltaisesti parantavista anti-aging hoidoista. Mesoterapia stimuloi kollageenin tuotantoa, ihon uudistumista, kiinteyttää, tasoittaa ryppyjä ja ihon sävyä.

Mesoterapia pistoshoitona
Mesoterapia pistoshoidon vaikutus on erittäin tehokas. Pistoshoitona voidaan tarkentaa esm. silmän ympärysalueille. Iho puudutetaan pintapuudutteella. Pienet pistokset eivät tunnu kivuliailta, neulan pituus on erittäin pieni.
Mesoterapia on ihonsisäinen mikroinjektiomenetelmä, jolla injisoidaan vaikuttavia aineita suoraan dermikseen. Menetelmän ansiosta vaikuttavat aineet pääsevät imeytymään 100 %.

*Mesoterapia hoitoja voi ottaa kaikkina vuoden aikoina.*

Hyaluronihappo: tärkein vaikuttava aine...

NCTF135® ja NCTF135HA® ihoa elvyttävien liuosten sisältämä hyaluronihappo korvaa ihon oman hyaluronihapon häviämistä ja kiinteyttää ihoa. Hyaluronihappo sitoo itseensä tilavuutensa nähden jopa kolmekymmentäkertaisen määrän vettä. Hyaluronihapolla on myös erinomainen ihosolujen uusiutumista ja ihon mikroverenkiertoa lisäävä vaikutus. Hoitoalueet: Kasvot, Kaula, dekoltee, kädenselät, olkavarret, reisien sisäsivut

Hinnat:
kasvot 150€
kasvot ja kaula 180€
kasvot tai kaula ja dekoltee 220€
hoitoa suositellaan sarjahoitona 3*


Revanesse Pure Mesoterapia
Revanesse Pure 1 ml ampulli 220€ tarjous 180€

2 ampullin hoito*180€=360€
( 4 ampullin sarja esm. koko kasvoille 720€ hoito toteutetaan 3-4 viikon välein)
( silmänympärysalueet ja huulirypyt, tai kasvot) hoidon tulos kestää noin 24-26k


kohottaa ja kiinteyttää koko kasvoja tai leukalinjaa, kaulaa,
poistaa huuli ja tupakkaryppyjä
poistaa tummat silmänaluset
poistaa silmäkulmarypyt

Revanesse Pure on hyalyronihapon & mesoterapian mikroinjektio hoito. Se syväkosteuttaa ja ravitsee ihoa, stimuloi luonnollisesti ja tehokkaasti oman kollageenin ja hyalyronihapon muodostumista.

Hoidon tulokset alkavat näkyä jo muutaman päivän päästä; iho tuntuu kosteutetulta, ihon väri paranee, iho on sileämpi ja pienet juonteet alkavat silottua, kaula ja kasvojen linjat napakoituvat.
REVIDERM MIKRONEULAUS TARKEMPI, HELLÄVARAISEMPI, TEHOKKAAMPI

Revidermin
Mikroneulaus laitetekniikka on ainut laatuaan! Neulojen kampa-asettelu riveihin takaa erittäin tarkan ihon läpäisyn- sekä nousun iholta. Tekniikka on turvallinen iholle sillä neula paneroituu ihoon hellävaraisemmin. Neulapituus voidaan säätää tarkasti hoidettavan ihoalueen mukaan, aina 0,25-1,5 syvyyteen. Yhdellä hoitokerralla saadaan
siis neulattua oikealla syvyydelle eri ihoalueet jotta hoidon tulos olisi paras mahdollinen. Piston syvyyttä voi säädellä hoidon aikana käsikappaleen tarkasta asteikosta jolloin eri ihoalueet tulee käsiteltyä optimaalisella neulaussyvyydellä.

Kokonaisvaltainen hoito yhdellä hoitokerralla. Käytämme Filorgan, Revidermin, sekä Pro Italian, Revanessen mesoterapia koktaileja joiden aineosat on turvallisia sekä tehokkaita lääkelaboratoriossa valmistettuja. Kaikki
tuotteet ovat testattuja ja CE merkittyjä eivätkä sisällä puuduteaineitatai eläinperäisiä aineosia.
Mesokoktailit imeytyvät neulauksen yhteydessä ihonalaiskudoksiin ja mikroneulauksen hoitoneulat
aikaansaavat prosessin, jossa elimistö alkaa rakentaa uusia kollageenisäikeitä, vahvistaa epidermistä, tervettä raikasta ihoa muodostuu vanhan tilalle. Noin reilu viikko hoidosta voit itse todeta uuden kiinteämmän ja terveemmän ihonpinnan muodostuneen.

Kädet ja vartalo

Reviderm mikroneulaus tehoaa myös vartalon ongelmiin, sillä voidaan kiinteyttää ja poistaa vaikka raskaus- ja venymä arpia, kaikilta vartalon alueilta, samalla voidaan hoitaa löysää velttoa ihoa tai vaikka
poistaa ikääntyvistä kämmenistä rypyt, heleyttää käsivarsia ja uudistaa ihoa nuoremmaksi. Selluliitti hoito kiinteyttää käsivarret ja reidet.

Silmäympärysalue ja huulirypyt
Tehokas hoito sinulle joka et halua täyteaineita (pistoshoitoja)
Reviderm mikroneulauslaitteella paneroidaan ihoon pieniä mikrokanavia joiden avulla ryppyihin vaikuttavat mesoterapia koktailit imeytyvät ihoaluille. Revanesse Pure tai Filorga NTCF kirkastaa tummat silmän
aluset, poistaa tyypillisiä värivirheitä, Kulmaluu ja kulmakarva alueet kohoavat ja kiinteytyvät silmänympärys alueen ryppyjä on entistä vähemmän.

Huulien ympäriltä olevat juoneet ja rypyt. 40 vuoden iässä alkaa näkyvät juonteet suun ympärysalueilla ja iho ei ole
yhtä kiinteä kuin aikaisemmin. Reviderm mikroneulauksella hoidetaan tehokkailla tuloksilla iän tuomat huulirypyt sekä nenänalusrypyt pois. Iho kiinteytyy ja napakoituu ja huuliraja nousee napakasti ylöspäin.

Akne ja arvet
Mikroneulauksen hoitopää paneroituu arven pinnan läpi joka saa aikaan uuden ihon kasvun arven päälle.

REVIDERM MIKONEULAUSHOIDOT

Kasvot 150€
kasvot ja kaula 180€
kasvot, kaula, dekoltee 220€
Kämmenet 200€
Käsivarret 250€
Reidet sisä ja ulkosyrjät 350€ ( sellulliitti ja kiinteytys)Platinum collection mesoterapia tuotteet: Lääke laboratoriossa valmistetut steriilit ja Ce merkityt tuotteet mesoterapiaan ja mikroneulaukseen.
Fixer mesoterpia
, tehokas tapa silottaa juonteita ja kohottaa löysää ihoa 200€.
mesoterapia/ mikroneulaus toimii kuin botox hoito ilman botuliinia. Kesto on pitkaikainen ja erittäin tehokas löystyneelle sekä ryppyiselle iholle. Se kohottaa ja kiinteyttää välittömästi. Kasvot, kaula, dekolteen, käsivarret
Hoidot sisältää 2ml ampullin ja lisäampullit +50€uroa

Hoitolassa valitsemme sinulle parhaan vaihtoehdon mesoterapia tuotteista.


(mirkoneulaushoitoa ei voida antaa verenohennuslääkkeitä tai särkylääkkeitä säännöllisesti käyttäville, diabetesta sairastaville. Hoitoa ei myöskään voida antaa, jos hoidettavalla alueella on aktiivista aknea tai ihoinfektio, herbes)