Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

CELLBOOSTER MESOTERAPIA

Voidaan taas kerran sano , olemme jälleen löytäneet huipputeknologian omaavan mesoterapia tuoteperheen jonka hoitavat tulokset poikkeavat täysin aikaisemmista mesoterpia hoidosta.
Tuoteperheeseen kuuluu 4 upeaa ja nopeasti vaikuttavaa mesoterapia liustoa jotka injektoidaan pieninä pistoksina ihoon. Pitkäaikaiset tulokset tehokas raaka-aineiden imeytyminen ja hidas vapautuminen.

Uuden aikakauden Injektoitava Booster Ensimmäinen CE-Merkitty Stabiili yhdiste ilman kemiallisia sidosaineita.

VALMISTETTU SVEITSISSÄ KORKEALAATUISTEN STANDARDIEN MUKAAN!
Hoitolinjat

CELLBOOSTER LIFT

Vähentää ikääntymisen vaikutuksia: täyttää kudosta, ennaltaehkäisee oksidatiivista stressiä ja ylläpitää kosteustasapainoa.

Stimuloi kollageenin tuotantoa, vilkastuttaa mikroverenkiertoa ja solujen ravinnon saantia.

Ihon kiinteyttäminen
Nostaa ja tasoittaa juonteita
Parantaa ihon sävyä ja mikroverenkiertoa
Tasoittaa juonteet ja kosteutta silmänympärysalueet ilman haitallisia turvotuksia.

Kiinteyden menettäminen

Kuiva iho
Juonteet
Ihon veltostuminen
Elastisuuden menettäminen
Couperosa
3 ml hoitoampulli+ pintapuudute sisältyy hintaan 175€

CELLBOOSTER SHAPE

Paikallisen rasvan vähentäminen Nestekierto ja mikroverenkierto paranee
Vähentää paikallista rasvakertymää ja hoitaa kaksoisleukaa ja kaulaa,veltostunut iho. Edistää lymfaattista nestekiertoa esm. silmäympärys alueilla, poistaa nestepussit. Sopii koko vartalon hoitoon.

3 ml hoitoampulli+ pintapuudute sisältyy hintaan 175€

CELLBOOSTER GLOW

Ravitseva ja syväkosteuttava seerumi, joka vähentää hyperpigmentaatiota ja taistelee oksidatiivista stressiä vastaan. Se palauttaa ihon rakenteellista rakennetta, neutraloi vapaitahappiradikaaleja ja vähentää keratoosin vaikutuksia.
Vähentää hyperpigmentaatiota, ylläpitää ihon sävyä, syväkosteuttaa,suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä.

3 ml hoitoampulli+ pintapuudute sisältyy hintaan 175€

Varaa aikasi 041 4978587
Ajanvaraus kalenteri

REVIDERM MIKRONEULAUS LAITEHOITO

Revidermin mikroneulaus kasvoille, kaulalle , dekolteelle

Mikroneulausta on pidetty jo vuosikymmenen ajan salaisena aseena ikääntymistä ehkäisevien menetelmien
joukossa esteettisten iho-ongelmien hoitoon käyttämällä ihon itseparantumisvoimia. Reviderm Mikroneulaukselle on ominaista sen suurin tarkkuus ja tehokkuus. Neulakammalla se lävistää ihon erittäin tarkasti, ja hämmästyttävän pienellä kivulla, ilman "fakiiri"-efektiä tai repeytymistraumaa. Mikroneulaushoidot olivat jo 50 luvun lopulla kuuluisien filmitähtien suosikkihoito Hollywoodissa. Hoidot ovat kehittyneet nykypäivän laitehoidoiksi ja tehokkaimmat mesoterapia liuokset tuovat nopeasti näkyviä tuloksia.

Mikroneulaus on ihoa elvyttävä, tasoittava ja kirkastava hoitomenetelmä,jossa hoidossa käytettävät aineet viedään ihoon laitteen avulla pieniä sarjapistoksina joita syntyy iholle tuhansia hoidon aikana. Jokainen yksittäinen mikroneula tekee ihoon pienen reiän, minkä seurauksena iho parantaa itse itsensä luonnollisella tavalla, tuottaen samalla kollageenia ja elastiinia, imeyttäen samanaikaisesti ihon kuntoon vaikuttavat aineosat. Mesoterapia mikroneulauksella on suosittu veitsetön vaihtoehto, jolla saadaan aikaan huomattavia tuloksia juonteiden ja arpien hoidossa.VARAA AIKA


Mikroneulaus REVIDERMA LAITTEELLA
Mikroneulaus laitetekniikka on ainut laatuaan! Neulojen kampa-asettelu riveihin takaa erittäin tarkan ihon läpäisyn- sekä nousun iholta. Tekniikka on turvallinen iholle sillä neula paneroituu ihoon hellävaraisemmin. Neulapituus voidaan säätää tarkasti hoidettavan ihoalueen mukaan, aina 0,25-1,5-2 mm syvyyteen.
Hoidossa saadaan siis neulattua oikealla syvyydelle eri ihoalueet jotta hoidon tulos olisi paras
mahdollinen. Pistonsyvyyttä voi säädellä hoidon aikana käsikappaleen tarkasta asteikosta jolloin eri ihoalueet tulee käsiteltyä optimaalisella neulaussyvyydellä.
Hoidon alussa tehdään kevyt kuorinta iholle. Kuorinta aktivoi ihon aineenvaihduntaa ja valmistaa ihon hoitoa varten.

Kokonaisvaltainen hoito yhdellä hoitokerralla. Käytämme Cellbooster ampulleja joiden aineosat on turvallisia sekä tehokkaita lääkelaboratoriossa valmistettuja. Kaikki tuotteet ovat testattuja ja CE merkittyjä eivätkä sisällä puuduteaineita tai eläinperäisiä aineosia. Mesokoktailit imeytyvät neulauksen yhteydessä ihonalaiskudoksiin ja mikroneulauksen hoitoneulat aikaansaavat prosessin, jossa elimistö alkaa rakentaa uusia kollageenisäikeitä, vahvistaa epidermistä, tervettä raikasta ihoa muodostuu vanhan tilalle. Noin reilu viikko hoidosta voit itse todeta uuden kiinteämmän ja terveemmän ihonpinnan muodostuneen.Silmäympärysalue ja huulirypyt
Tehokas hoito sinulle joka et halua täyteaineita (pistoshoitoja) Reviderm mikroneulauslaitteella paneroidaan ihoon pieniä mikrokanavia joiden avulla ryppyihin vaikuttavat mesoterapia koktailit imeytyvät ihoaluille.
Poistaa tyypillisiä värivirheitä iholta. Kulmaluu ja kulmakarva alueet kohoavat ja kiinteytyvät silmänympärys alueen ryppyjä on entistä vähemmän.

Huulien ympäriltä olevat juoneet ja rypyt. 40 vuoden iässä alkaa näkyvät juonteet suun ympärysalueilla ja iho ei ole
yhtä kiinteä kuin aikaisemmin. Reviderm mikroneulauksella hoidetaan tehokkailla tuloksilla iän tuomat huulirypyt sekä nenänalusrypyt pois. Iho kiinteytyy ja napakoituu ja huuliraja nousee napakasti ylöspäin.

Akne ja arvet
Mikroneulauksen hoitopää paneroituu arven pinnan läpi joka saa aikaan uuden ihon kasvun arven päälle. Arvet tasoittuvat ja iho on huomattavasti tasaisempi.

Kädet ja vartalo
Reviderm mikroneulaus tehoaa myös vartalon ongelmiin, sillä voidaan kiinteyttää ja poistaa vaikka raskaus- ja venymä arpia, kaikilta vartalon alueilta, samalla voidaan hoitaa löysää velttoa ihoa tai vaikka poistaa ikääntyvistä kämmenistä rypyt, heleyttää käsivarsia ja uudistaa ihoa nuoremmaksi. Selluliitti hoito kiinteyttää käsivarret ja reidet.


Meikkiä saman päivän aikana ei tule laittaa iholle. Saunominen ja auringonottoa tulee vältää 1 viikon ajan.
Kasvot 150€
Kasvot ja kaula 180€
Kasvot, kaula ja dekoltee 220€
VARAA AIKA