Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Mesoterapia on ihoa elvyttävä, tasoittava ja kirkastava hoitomenetelmä, jossa hoidossa käytettävät aineet viedään ihoon sarjapistoksina.

Mesoterapia on menetelmänä otettu käyttöön Ranskassa jo 1950-luvulla. Viimeisen 10 vuoden aikana mesoterapia on kasvattanut maailmalla suosiota yhtenä tehokkaimmista anti-age hoidoista. ”

Mesoterapia on ihoa elvyttävä, tasoittava ja kirkastava hoitomenetelmä, jossa hoidossa käytettävät aineet viedään ihoon pieninä mikropistoksina. Mesoterapia tuotteet eivät ole täyteaineita. Mesoterapia liuoksessa käytetään hyaluronihappoa, mineraaleja ja vitamiineja, jotka vähentävät ryppyjä, stimuloivat kollageenin tuotantoa ja antavat iholle kosteutta sekä napakkuutta. Mesoterapia stimuloi samalla kollageenia ja elastiinia jonka seurauksena iho kiinteytyy.

Iho puudutetaan voidepuudutuksella . Kasvojen mesoterapiahoitoon tulee varata aikaa noin tunti. Hoidon kestoon vaikuttavat hoidettavat alueet. Kasvojen hoidon lisäksi teemme mesoterapiahoitoja myös kaulalle sekä dekolteelle.

Luotettavat ja turvalliset mesoterapia liuokset Filorga, Revanesse, Phiderma

Hinnat:
kasvot 150€
kasvot ja kaula 180€
kasvot tai kaula ja dekoltee 220€
hoitoa suositellaan sarjahoitona 2-3 kertaa


Revanesse Pure Mesoterapia
Revanesse Pure 1ml ampulli 180€ sarjahoitona 320€ 2*1ml (Ensimmäisestä hoidosta 3 viikkoa toinen hoito)

kohottaa ja kiinteyttää koko kasvoja tai leukalinjaa, ,poistaa huuli ja tupakkaryppyjä,poistaa tummat silmänaluset silmäkulmarypyt.

Kohotusta ja kiinteytystä koko kasvoille ja leukaan sekä veltostuneelle kaulalle.

Revanesse Pure on hyalyronihapon & mesoterapian mikroinjektio hoito. Se syväkosteuttaa ja ravitsee ihoa, stimuloi luonnollisesti ja tehokkaasti oman kollageenin ja hyalyronihapon muodostumista.

Kosteuttaa ihoa joka on menettänyt kimmoisuuttaan sekä muuttunut ryppyiseksi ja veltoksi.

Hoidon tulokset alkavat näkyä jo muutaman päivän päästä; iho tuntuu kosteutetulta, ihon väri paranee, iho on sileämpi ja pienet juonteet alkavat silottua, kaula ja kasvojen linjat napakoituvat.
Revanesse Pure hoito voidaan toteuttaa myös mikroneulauslaitteella.

Hoitotulos on pitkäkestoinen 20-24kk
REVIDERM MIKRONEULAUS TARKEMPI, HELLÄVARAISEMPI, TEHOKKAAMPI

Revidermin
Mikroneulaus laitetekniikka on ainut laatuaan! Neulojen kampa-asettelu riveihin takaa erittäin tarkan ihon läpäisyn- sekä nousun iholta. Tekniikka on turvallinen iholle sillä neula paneroituu ihoon hellävaraisemmin. Neulapituus voidaan säätää tarkasti hoidettavan ihoalueen mukaan, aina 0,25-1,5 syvyyteen.
Yhdellä hoitokerralla saadaan siis neulattua oikealla syvyydelle eri ihoalueet jotta hoidon tulos olisi paras mahdollinen. Piston syvyyttä voi säädellä hoidon aikana käsikappaleen tarkasta asteikosta jolloin eri ihoalueet tulee käsiteltyä optimaalisella neulaussyvyydellä.
Hoidon alussa tehdään kevyt kuorinta iholle. Kuorinta aktivoi ihon aineenvaihduntaa ja valmistaa ihon hoitoa varten.

Kokonaisvaltainen hoito yhdellä hoitokerralla. Käytämme Filorgan, Revidermin, sekä Pro Italian, Revanessen mesoterapia koktaileja joiden aineosat on turvallisia sekä tehokkaita lääkelaboratoriossa valmistettuja. Kaikki tuotteet ovat testattuja ja CE merkittyjä eivätkä sisällä puuduteaineitatai eläinperäisiä aineosia. Mesokoktailit imeytyvät neulauksen yhteydessä ihonalaiskudoksiin ja mikroneulauksen hoitoneulat

aikaansaavat prosessin, jossa elimistö alkaa rakentaa uusia kollageenisäikeitä, vahvistaa epidermistä, tervettä raikasta ihoa muodostuu vanhan tilalle. Noin reilu viikko hoidosta voit itse todeta uuden kiinteämmän ja terveemmän ihonpinnan muodostuneen.

Kädet ja vartalo

Reviderm mikroneulaus tehoaa myös vartalon ongelmiin, sillä voidaan kiinteyttää ja poistaa vaikka raskaus- ja venymä arpia, kaikilta vartalon alueilta, samalla voidaan hoitaa löysää velttoa ihoa tai vaikka
poistaa ikääntyvistä kämmenistä rypyt, heleyttää käsivarsia ja uudistaa ihoa nuoremmaksi. Selluliitti hoito kiinteyttää käsivarret ja reidet.

Silmäympärysalue ja huulirypyt
Tehokas hoito sinulle joka et halua täyteaineita (pistoshoitoja)
Reviderm mikroneulauslaitteella paneroidaan ihoon pieniä mikrokanavia joiden avulla ryppyihin vaikuttavat mesoterapia koktailit imeytyvät ihoaluille. Revanesse Pure tai Filorga NTCF kirkastaa tummat silmän
aluset, poistaa tyypillisiä värivirheitä, Kulmaluu ja kulmakarva alueet kohoavat ja kiinteytyvät silmänympärys alueen ryppyjä on entistä vähemmän.

Huulien ympäriltä olevat juoneet ja rypyt. 40 vuoden iässä alkaa näkyvät juonteet suun ympärysalueilla ja iho ei ole
yhtä kiinteä kuin aikaisemmin. Reviderm mikroneulauksella hoidetaan tehokkailla tuloksilla iän tuomat huulirypyt sekä nenänalusrypyt pois. Iho kiinteytyy ja napakoituu ja huuliraja nousee napakasti ylöspäin.

Akne ja arvet
Mikroneulauksen hoitopää paneroituu arven pinnan läpi joka saa aikaan uuden ihon kasvun arven päälle.

REVIDERM MIKONEULAUSHOIDOT

Silmänympärys alueen kiinteytys 125€ susositellaan 2-3 hoitosarjaa.

Kasvot 150€
kasvot ja kaula 180€
kasvot, kaula, dekoltee 220€
Kämmenet 200€
Käsivarret 250€
Reidet sisä ja ulkosyrjät 350€ ( sellulliitti ja kiinteytys )

Mesoterapia tuotteita löytyy niin rasvanpoistoon kuin ihon kiinteytykseen ja kosteuttamiseen.
kaikki mesoterapia tuotteemme on CE hyväksyttyjä ja lääkelaboratoriossa valmistettuja. Filorga, Revanesse, Phiderma.

Mikroneulauksen jälkeen iho saattaa punoittaa ja olla hieman ärtynyt. Punoitus rauhoittuu usein jo ensimmäisen vuorokauden aikana. Kasvojen koskettelua tulee välttää heti toimenpiteen jälkeen seuraavan 6 tunnin ajan. Suosittelemme myös välttämään hikiliikuntaa 2-3 päivän ajan sekä aurinkoa ja saunomista 1 viikko hoidon jälkeen.

(mirkoneulaushoitoa ei voida antaa verenohennuslääkkeitä tai särkylääkkeitä säännöllisesti käyttäville, diabetesta sairastaville. Hoitoa ei myöskään voida antaa, jos hoidettavalla alueella on aktiivista aknea tai ihoinfektio, herbes)