Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
TAMMIKUUN


IPL-RF Laser hoidot


Laserhoidoista on apua erilaisiin ihon ulkonäköongelmiin, ikämuutoksiin, arpiin, juonteisiin, ihon värivirheisiin ihon kiinteyttämiseen.
- Ihon ulkonäköä parantavissa hoidoissa, kuten laajentuneiden ihohuokosten häivyttämi­sessä, ihon velttoudessa, pinnan ja värimuutosten tasoittamisessa.

-Valoimpulssihoidolla voidaan nopeasti ja tehokkaasti hoitaa laaja-alaista kasvojen punoitusta ja poistaa häiritseviä verimuutoksia / couperoosaa. Leuka, nenäpielet, posket

-Menetelmä soveltuu hyvin myös auringon tai ikääntymisen myötä syntyneisiin kasvojen, rinnan ja käsien pigmenttimuutoksiin. Pigmenttimuutoksia hoidettaessa pulssivalo imeytyy kohdistetusti ihon pigmenttiläiskiin. Hoitotulos syntyy pigmentoituneiden solujen kuumenemisesta. Lähes kaikkialta vartalon iholta voidaan turvallisesti poistaa auringon tai ikääntymisen aiheuttamia maksaläiskiä ja pisamia. Pigmettimuutos hajoaa itsestään hoidon jälkeen noin2-4 viikon sisällä. Sama pigmettiläiskä ei enään palaudu iholle.

Miltä laserhoito tuntuu?
Laservalon kosketus tuntuu iholla kevyenä nipistyksenä tai pistävänä tunteena. Geeli jäähdyttää ihoa.


* Hoitolassamme käytetään turvallista ja tehokasta Laser IPL - RF yhdistelmähoitolaitetta.

* Laserhoitoja suositellaan aina sarjahoitona 1-3 kertaa jolloin saavutetaan parhaimmat tulokset.

* Markkinoiden tehokkaimmat ja turvallisemmat IPL-RF Laser valoimpulssihoidot ihonhoitoon.
* Vtt hyväksymä ja tarkistama Laser laitteemme.
* Laserhoitoa ei tehdä alle 18 vuotiaan iholle


Käyttöalueet

  • kasvojen, kaulan ja decolteen kiinteyttäminen ja juonteiden hoito
    kiinteytys, värivirheiden ja ryppyjen tasoitus
  • silmän ja huultenympärysalueen hoito
  • akne ja tulehdukset, ja arpiin
  • punoittava ja couperoottinen iho, pintaverisuonten poistoon
  • pigmenttimuutokset
  • arvet

Laser hoito ikämuutoksiin:
Hoidossa käytetään turvallista

LASER + RF + IPL hoitolaitetta joka lämmittää ihon syvempää kerrosta, dermistä. Lämpö stimuloi kollageenin uusiutumista ja näin kiinteyttää ihoa. Hoidon aika laitteen hoitopäästä kohdennetaan iholle valosäde joka lämmittää ihonalaiskudoksia. Samalla laite suojaa ihonpintakerrosta viilentämällä sitä välittömästi toimenpiteen aikana. Toimenpiteen jälkeen hoitotulos näkyy ihon kiin­teytenä sekä juonteiden ja ryppyjen vähentymisenä.

Toimenpide sopii lähtökohtaisesti kaikille ihotyypeille, kaikenikäisille miehille ja naisille.
Ihoa voidaan kiinteyttää vartalon eri alueilta.

Tarvittaessa konsultaatio ennen hoitoja

LASER + IPL +RF

KASVOT 220€

(Verisuonimuutokset, hiussuonilaajentumat, couperoosa) ihonrakenteen korjaus, akne, rypyt, ym

( TAMMIKUUN 2020 TARJOUS 150€ *1 hoitokerta, osta sarja hoito 3* )

kasvot ja kaula 60 min 260,00 €

kasvot, kaula, decoltee 90 min 290,00 €Erilaiset verisuonimuutokset, kuten hiussuonilaajentumat kasvoissa ja luutasuonet jaloissa, lisääntyvät yleensä iän myötä. Laserhoito on tehokas apu näiden ihomuutosten häivyttämiseen.


PINTAVERISUONTEN POISTO: Couperosa

Couperosa on kosmeettinen termi, jolla tarkoitetaan pieniä hiussuonten laajentumia, tyypillisimmillään poskien iholla. Kansankielellä puhutaan katkenneista verisuonista. Ruusufinni- eli rosacea ihoon liittyvää ihon punoitusta ja siinä näkyy laajentuneita verisuonia. Stressi, aurinko, helle tai paukkupakkanen ovat omiaan pahentamaan
Ruusufinnin ja Couperosan oireita. Monelle voi ilmaantua myös näppyjä poskiin, nenään, otsaan ja leukaan.
Eri iho-ongelmia voidaan hoitaa tehokkaasti ja tuloksellisesti IPL-RF Laserhoidoilla.
HOIDATA IHOA

IPL-RF LASER HOIDOILLA.Pinnallisia punaisia verisuonia, ruusufinni oireita hoidetaan turvallisesti IPL laserlaitteella. Iholle levitetään viilentävää geeliä ja lasiprismalla viedään voimakkaita valopulsseja iholle. Jokainen valosalama on noin tuhannes-sekunnin pituinen ja tuntuu pieneltä nipistykseltä iholla . Copurosan hoidossa valo imeytyy verisuoniin ja muuttuu lämmöksi. Veri suonissa hyytyy ja verisuoni häviää ja kutistuu pois. Usein vaikutus voidaan nähdä heti, koska verisuoni kutistuu. Ensimmäisen vuorokauden aikana voi esiintyä lievää punoitusta ja lämmöntunnetta ihossa. Hoidossa kuitenkin vaaditaan maltillisuutta ja yleisesti useampia sarjahoitoja, kotihoito-ohjeita tulisi noudattaa ja käyttää suositeltuja hoitotuotteita.
Ihon rakenteen muutoksia hoidetaan tehokkaasti IPL-RF Laserhoidoilla. Ihon rakenne parantuu jo ensimmäisestä hoidosta lähtien, mutta hoito tehdään sarjahoitona 3-4 viikon välein. IPL-RF laserhoidon etuna on siitä nopea toipuminen ilman pitkää toipumista.


* Hoitokertoja tarvitaan yleisesti 1-3
* Hoidon jälkeen tulee käyttää aurinkosuojaa SPF30 ja välttää auringonottoa.
* Yleisimmät hoitoalueet ovat nenä, posket, kaula ja rinta.

Tulos on yleensä hyvä ja punoitus pysyy kurissa pitkään. Punaisuuden aiheuttajasta (couperosa, akne, ruusufinni, ihottumat) Hoito voidaan uusia tarpeen mukaan muutaman vuoden välein tai vaikkapa tehdä yksi ylläpitävä hoito vuosittain. Vahvoja sekä rakeisia kuorintavoiteita tulisi vältää jotta iholle ei syntyisi liiallista hankausta. Geelimäiset ja entsymaattiset kuorinnat sopivat parhaiten mm.couperoosa iholle.


HOITOTOIMEN PITEET

Kasvojen laserhoidot kannattaa aloittaa syys-talvikausina, sillä hoitosarjan aikana ja sen jälkeen iho tulee suojata hyvin auringolta.

Hoitoon voidaan yhdistää samanaikaisesti myös muita hoitoja, ennen laser valoimpulssihoito toimenpidettä, Hoito tuntuu iholla pienenä nipistyksenä, mutta ei kuitenkaan kivuliaana. Laitteen voimakkuus testataan aina ennen hoidon aloittamista.
Saunaa ja solarumia, aurinkoa tulee välttää hoidosta vähintään 1-2 viikkoa. Hoidot uusitaan 3-4 viikon välein. Ihoa kosteutetaan hoidon jälkeen kosteusvoiteilla. Hoidon jälkeen tulee käyttää aurinkosuojaa SPF30 ja välttää auringonottoa.
Laserhoitoja ei tehdä mikäli sinulla on jokin vakava sairaus tai hoito, lääkitys meneillään. Autoimmuunisairaus, syöpä, kasvaimia jne. ovat este laserhoidolle..

HÄIRITSEVIEN IHOKARVOJEN POISTO
Lue lisää