Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €


IPL-Rf Laser hoidot

kasvohoidot-laserhoidot.jpg

Laserhoidoista on apua erilaisiin ihon ulkonäköongelmiin, ikämuutoksiin, arpiin, juonteisiin, ihon värivirheisiin ihon kiinteyttämiseen.
- Ihon ulkonäköä parantavissa hoidoissa, kuten laajentuneiden ihohuokosten häivyttämi­sessä, ihon velttoudessa, pinnan ja värimuutosten tasoittamisessa.

-Valoimpulssihoidolla voidaan nopeasti ja tehokkaasti hoitaa laaja-alaista kasvojen punoitusta ja poistaa häiritseviä verimuutoksia / couperoosaa. Leuka, nenäpielet, posket

-Menetelmä soveltuu hyvin myös auringon tai ikääntymisen myötä syntyneisiin kasvojen, rinnan ja käsien pigmenttimuutoksiin. Pigmenttimuutoksia hoidettaessa pulssivalo imeytyy kohdistetusti ihon pigmenttiläiskiin. Hoitotulos syntyy pigmentoituneiden solujen kuumenemisesta. Lähes kaikkialta vartalon iholta voidaan turvallisesti poistaa auringon tai ikääntymisen aiheuttamia maksaläiskiä ja pisamia. Pigmettimuutos hajoaa itsestään hoidon jälkeen noin2-4 viikon sisällä. Sama pigmettiläiskä ei enään palaudu iholle.

Miltä laserhoito tuntuu?
Laservalon kosketus tuntuu iholla kevyenä nipistyksenä tai pistävänä tunteena. Geeli jäähdyttää ihoa.


* Hoitolassamme käytetään turvallista ja tehokasta IPL- RF Light -lasermenetelmää.

* Laserhoitoja suositellaan aina sarjahoitona 1-3 kertaa jolloin saavutetaan parhaimmat tulokset.

* Markkinoiden tehokkaimmat ja turvallisemmat IPL-RF Laser valoimpulssihoidot ihonhoitoon.
* Vtt hyväksymä ja tarkistama Laser laitteemme.
* Laserhoitoa ei tehdä alle 20vuotiaan iholle

Käyttöalueet

  • kasvojen, kaulan ja decolteen kiinteyttäminen ja juonteiden hoito
  • silmän ja huultenympärysalueen hoito
  • akne ja tulehdukset, ja arpiin
  • punoittava ja couperoottinen iho, pintaverisuonten poistoon
  • pigmenttimuutokset
  • arvet

Laser hoito ikämuutoksiin:
Hoidossa käytetään turvallista Laser /RF- , joka lämmittää ihon syvempää kerrosta, dermistä. Lämpö stimuloi kollageenin uusiutumista ja näin kiinteyttää ihoa. Hoidon aika laitteen hoitopäästä kohdennetaan iholle valosäde joka lämmittää ihonalaiskudoksia. Samalla laite suojaa ihonpintakerrosta viilentämällä sitä välittömästi toimenpiteen aikana. Toimenpiteen jälkeen hoitotulos näkyy ihon kiin­teytenä sekä juonteiden ja ryppyjen vähentymisenä.
Toimenpide sopii lähtökohtaisesti kaikille ihotyypeille, kaikenikäisille miehille ja naisille. Ihoa voidaan kiinteyttää vartalon eri alueilta.

Hinnat

Tarvittaessa konsultaatio ennen hoitoja
Laser

-Valoimpulssihoito, kasvot tai kaula tai decoltee 45 min 220,00 €

-Valoimpulssihoito, kasvot ja kaula 60 min 260,00 €

-Valoimpulssihoito, kasvot, kaula, decoltee 90 min 290,00 €

Laserhoidot Verisuonimuutokset, hiussuonilaajentumat, couperoosa, ihon punoitus kasvoilla 60min
220€


Erilaiset verisuonimuutokset, kuten hiussuonilaajentumat kasvoissa ja luutasuonet jaloissa, lisääntyvät yleensä iän myötä. Laserhoito on tehokas apu näiden ihomuutosten häivyttämiseen.PINTAVERISUONTEN POISTO: Couperosa

Couperosa on kosmeettinen termi, jolla tarkoitetaan pieniä hiussuonten laajentumia, tyypillisimmillään poskien iholla. Kansankielellä puhutaan katkenneista verisuonista. Ruusufinni- eli rosacea ihoon liittyvää ihon punoitusta ja siinä näkyy laajentuneita verisuonia. Stressi, aurinko, helle tai paukkupakkanen ovat omiaan pahentamaan
Ruusufinnin ja Couperosan oireita. Monelle voi ilmaantua myös näppyjä poskiin, nenään, otsaan ja leukaan.
Herkkä iho kaipaa talvella hoitoa ja suojaa. Posket punoittavat ja pintasuonet kuultavat ihon alta. Hyvä apu
oireisiin voi löytyä hellävaraisista ihonhoitotuotteista, jotka on suunniteltu couperosa-ihon tarpeisiin. Suojaa iho tuulelta ja pakkaselta, älä käytä iholla hankaavia kuorintoja, voimakkaasti hajustettuja tuotteita ja liian paksuja ja rasvaisia hoitotuotteita. Kosteuttavat ja rauhoittavat naamiot 1-2 * viikossa käytettynä ovat hyviä rauhoittamaan ihoa.

HOIDATA IHOA IPL LASER HOIDOILLA. Jos couperosa ärtyy ruusufinniksi käy ihotautilääkärillä. Se ei yleensä parane ilman metronidatsoli lääkevoidetta. Hydrokortisoni- tai muita kortisonivoiteita ei pidä käyttää, sillä pitemmässä hoidossa ne vain pahentavat tautia.

Pinnallisia punaisia verisuonia, ruusufinni oireita hoidetaan turvallisesti IPL laserlaitteella. Iholle levitetään viilentävää geeliä ja lasiprismalla viedään voimakkaita valopulsseja iholle. Jokainen valosalama on noin tuhannes-sekunnin pituinen ja tuntuu pieneltä nipistykseltä iholla . Copurosan hoidossa valo imeytyy verisuoniin ja muuttuu lämmöksi. Veri suonissa hyytyy ja verisuoni häviää. Usein vaikutus voidaan nähdä heti, koska verisuoni kutistuu. Ensimmäisen vuorokauden aikana voi esiintyä lievää punoitusta ja lämmöntunnetta ihossa. Ruusufinnin hoidossa kuitenkin vaaditaan maltillisuutta ja yleisesti useampia sarjahoitoja, kotihoito-ohjeita tulisi noudattaa ja käyttää suositeltuja hoitotuotteita.


* Hoitokertoja tarvitaan yleisesti 1-3
* Hoidon jälkeen tulee käyttää aurinkosuojaa SPF30 ja välttää auringonottoa.
* Yleisimmät hoitoalueet ovat nenä, posket, kaula ja rinta.

Tulos on yleensä hyvä ja punoitus pysyy kurissa pitkään. Punaisuuden aiheuttajasta (couperosa, akne, ruusufinni, ihottumat) Hoito voidaan uusia tarpeen mukaan muutaman vuoden välein tai vaikkapa tehdä yksi ylläpitävä hoito vuosittain. Vahvoja sekä rakeisia kuorintavoiteita tulisi vältää jotta iholle ei syntyisi liiallista hankausta. Geelimäiset ja entsymaattiset kuorinnat sopivat parhaiten mm.couperoosa iholle.

laserhoidot.jpg

Ihon pigmenttimuutokset ja erilaiset verisuonimuutokset, kuten hiussuonilaajentumat kasvoissa ja luutasuonet jaloissa, lisääntyvät yleensä iän myötä. Laserhoito on tehokas apu näiden ihomuutosten häivyttämiseen.
Jo ensimmäisen hoidon aikana jopa 40-50% näkyvät muutokset.
Kuva oikealla, ennen hoitoja ja hoitojen jälkeen.


HOITOTOIMEN PITEET

Kasvojen laserhoidot kannattaa aloittaa talvikuukausina, sillä hoitosarjan aikana ja sen jälkeen iho tulee suojata hyvin auringolta.

Hoitoon voidaan yhdistää samanaikaisesti myös muita hoitoja, ennen laser valoimpulssihoito toimenpidettä, Hoito tuntuu iholla pienenä nipistyksenä, mutta ei kuitenkaan kivuliaana. Laitteen voimakkuus testataan aina ennen hoidon aloittamista.
Saunaa ja solarumia, aurinkoa tulee välttää hoidosta vähintään 1-2 viikkoa. Hoidot uusitaan 3 viikon välein. Ihoa kosteutetaan hoidon jälkeen kosteusvoiteilla. Hoidon jälkeen tulee käyttää aurinkosuojaa SPF30 ja välttää auringonottoa.

HÄIRITSEVIEN IHOKARVOJEN POISTO
IPL on nopein ja tehokkain tapa poistaa pysyvästi häiritsevää karvankasvua. Hoidossa iholle levitetään viilentävää geeliä ja ihoa valaistaan näkyvällä, sekä infrapunavalolla. Valo ulottuu hiustuppeen asti ja lämmittää sitä noin 70 asteeseen, mikä johtaa siihen, että proteiini hiussolussa ja -tupessa tuhoutuu. IPL:n vaikutus kohdistuu tummiin karvoihin, koska ne sisältävät pigmenttiä. Aivan vaaleita karvoja ei siis pysty poistamaan. Useimmilla kehon alueilla 20-30 % karvoista on kasvuvaiheessa (lukuun ottamatta kasvoja, jolla 90 % kasvuvaiheessa) ja juuri nämä hiustupet tuhoutuvat karvojen poistossa. Yleensä tarvitaan 3-6 hoitokertaa täydellisen karvattomuuden aikaansaamiseksi hoidetulla alueella. Lue lisää