Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Hieronta

hieronta2.jpg

Hierontaa Ammattitaidolla Vartalohoidot

Hierojana autan asiakkaita vaalimaan kehon ja lihaksiston terveyttä ja ylläpitämään työ- ja toimintakykyä.
Jokainen keho tarvitsee rentoutusta ja hoitoa, niin myös sinun kehosi.

Hierojan ammattitaidolla huolehdin kehon ja mielen hyvinvoinnista tarjoten tehokasta ja ammattitaitoista hierontaa sekä rentouttavia hemmotteluhoitoja.

Varaa aikasi hierojalle 041 4978587

Klassinen hieronta, hoitava hieronta

Klassinen hieronta on pehmytkudoksiin kohdistuvaa liikkuvaa painamista, jossa otteisto koostuu sivelystä, hankauksista, puserteluista, erilaisista taputuksista sekä täristyksestä. Klassinen hieronta on perinteinen kokonaisvaltainen hoitomuoto, jossa pyritään vaikuttamaan koko kehon tai sen osa-alueen rentouttamiseen, nestekierron ja aineenvaihdunnan vilkastumiseen, lihasten särky- ja kiputilojen sekä lihasjännitteiden poistumiseen. Hieronta lisää nivelten liikkuvuutta, vähentää turvotusta, poistaa myös väsymystä ja stressiä.

Hieronnalla päästään hyvään lihastasapainoon mikä on kehon fyysisen hyvinvoinnin edellytys.

Hierontaa aloitettaessa voi muutaman ensimmäisen hierontakerran sopia tiiviimmin, esimerkiksi viikon välein. Näin lihaksisto saadaan nopeammin takaisin kuntoon.

Klassinen hieronta 30min 30€ Sarjakortti 3*30min 81€ etusi 10%

Klassinen hieronta 45min 38€ Sarjakortti 3*45min 102€ etusi 10%

Klassinen hieronta 60min 55€ Sarjakortti 3*45min 148€ etusi 10%

OSTA LAHJAKORTTI

Nyyttihieronta koko vartalolle

Ylelliseen hoitoon sisältyy kokovartalo hieronta juovuttavan rentouttavalla yhdistelmällä kookosta,vaniljaa, mahana öljyä sekä lämpimillä Tuiponos hiekkanyyteillä. Hoidassa nautit ihanasta lämmöstäja koko kehon rentoutuksesta. Jalat saavat ihana poreilevan laguunikylvyn ja tietysti lämpöisen nyyttihieronnan.

Matkamme viimeinen vaihe sisältää polynesialaisen pyhän öljyn koko vartalolle ja Teehetken
75 min 69€Syvärentouttava koko vartalohieronta.

Koko vartaloa rentouttava ihana hieronta joka saa sinut varmasti rentoutumaan ja unohtamaan päivän ja arjen kiireet.
Hieronta aloitetaan selästä jatkuen niskaan , käsivarsiin ja jalkoihin. Kun takaosa on hierottu ja rentoutettu, käännetään sinut selin makuulle jatkaen hierontaa rintalihakset, sääret, reidet ja käsivarret. Leppoisa rentouttava veden solina ja rentouttava musiikki auttaa sinua rentoutumaan täydellisesti

50min 56€
OSTA LAHJAKORTTI
Stressiniskahieronta

Koostuu eri hierontaliikkeiden yhdistelmistä,
paineluista ja vedoista. Stressiniska hieronta tuo avun puutuneille käsivarsille niskalle ja selän ja olkavarsien kiputiloihin.
Niskan sekä pään särky johtuu yleisesti esm. toimistotyöntekijöillä usein samassa asennossa työskentelystä jolloin niska, hartia, rintakehä rasittuvat joista seurauksena lihasten rasittumiseen sekä kiputilat
Hoidossa käsiteltävät alueet:
pää, niska-hartia, olka-, käsi-, ja kyynärvarret,
kädet ja sormet, rintakehä, selkä.

Lämpöpakkaus kuuluu hoitoon. Rentouttaa ja laukaisee hyvin jännitystä lihaksissa 15min.
60min 50€

OSTA LAHJAKORTTI

Indocéane vartalohieronta


Ylellinen kokovartalohieronta johon kuuluu kosteuttava ja
renouttava vartalonaamio. Lämpöinen naamio kokovartalolle, jonka jälkeen
kokovartalohieronta vie sinut matkalle balin saarille. Hieronta joka
todellakin rentouttaa ja hemmottelee kaikkia naisia.
60min 65€
OSTA LAHJAKORTTI


Intialainen päänhieronta

Intialainen päähieronta on vuosituhansia vanha, hoitomenetelmä. Hoito muodostuu sarjasta hierontaliikkeitä, joilla käsitellään hartiaseutu, olkavarret, pää ja kasvot, niska sekä kallonpohjan lihakset tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Olo on hoidon jälkeen tavattoman seesteinen ja ajatukset kirkkaat ja rauhalliset. Useimmat päänsäryt johtuvat pään, intialainen_paa_hieronta.jpgniskan ,hartioiden lihasten kireyksistä.

Päähieronnalla saadaan apua

 • päänsärkyyn
 • lihasjännityksiin
 • silmien rasituksiin
 • stressiin
 • unettomuuteen
 • TMJ-oireisiin leukanivelten paine ja kiputilat, kasvosäryt, virheellinen purenta joka pahimmissa tapauksissa aiheuttaa tinnitystä sekä niskan särkyä
 • hius- ja päänahan ongelmiin
 • verenkierron paranemiseen
 • lymfaattisiin tukoksiin
  45min 38€

OSTA LAHJAKORTTISpa Kuumakivihieronta

hot_stone.jpg
Kuumakivihieronnassa yhdistyvät kuumien kivien miellyttävä lämpö, klassinen syväkudoshieronta ja syvät venytykset. Tämä hieronta on erittäin hoitava ja syvärentouttava kokemus, sillä se laukaisee lihasjännityksiä, vähentää stressiä ja aktivoi koko kehon aineenvaihduntaa.

Spa kuumakivihieronta antaa kokonaisvaltaisen hyvänolontunteen, sillä kivien lämpö tekee syväkudoshieronnasta miellyttävän pehmeää ja kivutonta.

Spa kuumakivihieronnan vaikutukset

 • Rentouttaa kokonaisvaltaisesti ja tuo hyvää oloa
 • Vapauttaa endorfiinia ja poistaa kipua
 • Vilkastuttaa verenkiertoa ja lisää hapen ja ravinteiden kulkua
 • Poistaa kuona-aineita
 • Vähentää turvotusta
 • Parantaa lihasten- ja nivelten liikkuvuutta
 • Poistaa lihasjännitystä ja trikkerpisteiden kiputiloja

OSTA LAHJAKORTTI

45min 52 € 60min 65 €

Bambuhieronta

Stimuloiva hieronta jossa käytetään sileitä bambukeppejäm pyöreä ja vankka rakenne mahdollistaa rullauksen ja liutuksen sekä venetyksen lihaksiin.

Bambuhieronta on erittäin rauhoittava ja rentouttava hierontamuoto. Hieronnassa koko keho käsitellään bambukeppien avulla, joissa on hoitava öljy mukana. Bambuhieronta ei ole pelkästään hemmotteluhoito vaan se myös venyttää ja huoltaa lihaksia, lisää verenkiertoa, vilkastuttaa aineenvaihduntaa, poistaa kuona-aineita sekä lievittää stressiä ja väsymystä. Bambuhieronnalla voidaan vaikuttaa syvempiin lihaskerroksiin miellyttävästi ilman kipua. Hoito on erittäin nautinnollinen ja tehokas koko kehon huoltaja, ja se sopii niin miehille kuin naisillekin.

45min 52 € 60min 65 €

Yrttinyyttihieronta

Yrttinyyttihieronnassa yhdistyvät tehokas lämpö sekä eksoottisten yrttien kauan tunnetut vaikutukset. Lämpö kiihdyttää aineenvaihduntaa, vilkastuttaa verenkiertoa ja lievittää kipua ja rentouttaa koko kehoa. Hieronta poistaa jännitystiloja. Saat syvän rentoutuksen tunteen ja lihasten liikkuvuus paranee. Kuuman lämpöiset nyytit joiden avulla hieronta tapahtuu saa kehon toiminnot tehokkaasti käyntiin. Jos haluat jotain todella ainutlaatuista valitse tämä hieronta muoto. (Ei raskauden ja imetyksen aikana)

45min 60 € 60min 75 €

OSTA LAHJAKORTTI