Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

PISTOSHOIDOT / TÄYTEAINEHOIDOT


VARAA AIKA

Luotettavat ja turvalliset hyaluronihappo täyteainehoidot soveltuvat koko kasvojen täyteainehoitoihin sekä huulien täyteläistämiseen.

Hyaluronihappo täyteaineilla on pitkä kesto ja niiden täyttävä vaikutus on pehmeä. Täyteaineet muovautuvat ihon alle tai huuliin täysin tasaisesti eikä niistä ilmaannu pahkuroita. Täyteaine hajoaa täysin aineenvaihduntaan ja häviää 18-24 kk kuluttua pois.

Laadukkaita ja tutkittuja hyaluronihappotäyteaineita. Käyttämämme hyaluronihappotäyteaineet ovat täydellisesti elimistössä hajoavia, eivätkä sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia. Aine poistuu vähitellen normaalina
hajoamistuotteina, joten kyseessä ei ole pysyvä vaikutus.
Hinnasto

Mitä hyaluronihappo on? Hyaluronihappo on sokerimolekyyli, jota esiintyy kaikkialla luonnossa, myös ihmisessä. Sepitää ihomme kimmoisana ja nuoren näköisenä sitomalla itseensä vettä. Iän myötä hyaluronihapon määrä ihossamme laskee, mikä aiheuttaa ikääntymisenmerkkejä, ihon veltostumista ja juonteita. Hyaluronihappohoito sopii kaikille.

Täyteainehoito parantaa ulkonäköäsi.

Pitkäkestoiset täyteaine muotoilee kasvonpiirteitä ja kohottaa laskeutunutta ihoa.
Täyteaineiden kestot vaihtelevat 12- 24 kuukauteen.

Terveiset asiakkailtani:

Erinomaista ja ammattitaitoista palvelua ❤️. Kiitos ��!
Olen käynyt pistoshoidoissa säännöllisesti useita vuosia
Turun Kauneushoitola &Day Spassa ja joka kerta olen ollut hyvin
tyytyväinen lopputulokseen
Turun kauneushoitola
Stylage täyteaine koulutus 2007 sekä mesoterapiahoidot
Filorga Mesoterapia koulutus, 2007, Filorga täyteainehoidot, Revanesse, Ellanse 2007-2008

16vuoden aikana olen tehnyt paljon erinnäisiä pistoshoitoja sekä esteettisiä hoitoja. Hoitolinjani on aina pysynyt luotettavien ja turvallisten täyteaineiden ja mesoterapia tuotteiden toimittajien vankalla ja osaavalla pohjalla.
Kaikki tuotteet mitä käytämme ovat Eu aluella valmistettuja ja tarkastettuja, hyväksyttyjä. Tuotteet eivät sisällä eläin tai allergisoivia aineosia.
Voit olla turvallisin mielin kun valitset minut pistoshoitajaksi.
Minna & Turun kauneushoitola