Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Luotettavat ja turvalliset Filorga hyaluronihappo täyteainehoidot soveltuvat koko kasvojen täyteainehoitoihin sekä huulien täyteläistämiseen. Filorgan täyteaineilla on pitkä kesto ja niiden täyttävä vaikutus on pehmeä. Täyteaineet muovautuvat ihon alle tai huuliin täysin tasaisesti eikä niistä ilmaannu pahkuroita. Täyteaine hajoaa täysin aineenvaihduntaan ja häviää 18-20 kk kuluttua pois.

13000000 naista vuosittain on tyytyväinen Filorga Volume täyteainehoitoon.

Mitä ihon täyteainehoidot ovat ja mihin niitä käytetään?

Täyteainehoidoilla voidaan korjata syviä juonteita, täyttää huulia ja korjata kasvojen muuttuneita
piirteitä. Ikääntyessä luontaisen hyaluronihapon määrä kehossa vähenee ja iho menettää kimmoisuutta ja kosteutta. Injektoitu hyaluronihappo tasapainottaa ja parantaa ihon kosteustasapainoa, sävyä, elastisuutta sekä
pehmeyttä.


Filorga hyaluronihappo täyteaine esimerkiksi seuraaviin täyteainehoitoihin:

Täyteainehoidot kasvojen iholle

Täyteaine silmänalusiin

Ryppyjen ja juonteiden käsittely

Hyaluronihappopistos huulille ja huulten täyttö


Mitä hyaluronihappo on?

Hyaluronihappo on sokerimolekyyli, jota esiintyy kaikkialla luonnossa, myös ihmisessä. Sepitää ihomme kimmoisana ja nuoren näköisenä sitomalla itseensä vettä. Iän myötä hyaluronihapon määrä ihossamme laskee, mikä aiheuttaa ikääntymisenmerkkejä, ihon veltostumista ja juonteita. Hyaluronihappohoito sopii kaikille.

Täyteainehoito parantaa ulkonäköäsi. Täyteaine muotoilee kasvonpiirteitä ja kohottaa laskeutunutta ihoa.

Filorga Volume hyaluronihappogeeli ampulli sisältää 20 % täyteainetta enemmän kuin markkinoiden muut täyteaineet ja sen kesto muihin verrattuna on monia kuukausia pidempi 18-20kk.

Laadukkaita ja tutkittuja hyaluronihappotäyteaineita. Käyttämämme hyaluronihappotäyteaineetL
ovat täydellisesti elimistössä hajoavia, eivätkä sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia. Aine poistuu vähitellen normaalina hajoamistuotteina, joten kyseessä ei ole pysyvä vaikutus. Täyteainehoidon kesto vaihtelee 8kuukaudesta jopa yli vuoteen.


Pitkäkestoinen Filorga Volume -täyteainehoito on tehokas toimenpide koko kasvojen ja nasolabiaalialueen, poskien, huulien ja juonteiden häivyttäjä sekä kollageenituotannon lisäämiseen. Hyaluronihappo täyteaine täyttää juonteet, stimuloi ihoa tuottamaan uutta kollageenia hoidon jälkeisinä kuukausina. Alueelle syntyvä kollageeni napakoittaa ihoa ja kohottaa luonnollisesti myös suun ja nenänvälistä aluetta . Ihosta tulee napakka ja kiinteä muuttaen kasvojen ilmettä nuorekkaammaksi.
Leukalinjassa kollageenin väheneminen näkyy piirteiden veltostumisena, ns. hamsteripusseina. Leukalinjaa voidaan oikaista luonnollisesti Filorga Volume täyteaineella.

Poskipäiden kohotus

Filorga Volume täyteaine kohottaa ja nostaa posket ja poskilinjan ylös

Ikääntymisen myötä ihon kollageeni ja hyaluronitasapaino vähenevät, jonka seurauksena kasvojen ihon kimmoisuus häviää poskien laskiessa alaspäin sekä suunpielten juonteet syvenevät. Kasvoihin saattaa muodostua myös syvät nasolabiaalijuonteet nenän molemmille puolille. Poskipäiden korostuksella voidaan häivyttää nenän ja suunpielten alueen syviä juonteita. Poskipäiden korostus tuo kasvoille nuorekasta ilmettä ja samalla kasvojen piirteet saavat lisää ryhtiä sekä eloa korkeista poskipäistä.

Hoidon lopputulos on nähtävissä välittömästi toimenpiteen jälkeen. Tulokset ovat luonnollisia ja erittäin pitkäkestoisia, sillä pistoksien jälkeinen prosessi jatkuu useiden kuukausien, noin 18-20kk ajan. Täyteaineet eivät
kuitenkaan pysy ihossa loputtomiin, vaan hoitoja kannattaa uusia tarvittessa, hyvän lopputuloksen ylläpitämiseksi.

Hoidossa käytetään 2*1,2ml Filorga Volume ampullia 640€, hintaan sisältyy myös puudute.

Filorga Art Filler Fine Lines ® vähentää ryppyjä ja palauttaa kasvojen kosteuden. Iän tuomat rypyt suun ympärysaluuella ovat usein häiritsevän näkyviä Filorga Art Filler Fine Lines hoidon jälkeen potilaat voivat päästä eroon kaikenlaisista pinnallisista ryppyistä ja hienoista viivoista kasvoissaan. hoito on sopiva menetelmä myös ihon pitkäaikaiseen syväkosteuttamiseen.

Filorga Art Filler Fine Lines valmisteen sisältämä hyaluronihappo kosteuttaa ihoa, parantaa sen elastisuutta ja auttaa
häivyttämään pieniä juonteita. Hyaluronihappoa on ihon kudoksissa luonnostaan ja sen eritys alkaa vähenemään ihon pintakerroksista noin 35. ikävuoden jälkeen. Ihossa sen tarkoitus on sitoa itseensä vettä, kohottaa ihoa ja pitää
ihon kiinteyttä yllä.

Art Filler Lips pehmeä ja täysin huulten kudoksiin muotoutuva täyteaine joka antaa kosteutta ja volyymia samaan aikaan. Huulten rajaus, huulten täyteläistäminen, huulten muodon korjaus.

Hinnat

Filorga Volume 1,2ml ampulli 320€ kesto 18-20kk ( tarjouksemme 290€)

Art Filler Lips 1 ml 290€, Huulten täyteaine, kesto 12 kk ( tarjouksemme 225€)

Art Filler Fine Lines 1 ml 220€, kesto 8-12 kk tupakkaryppyjen ja hentojen junteiden täyteaine.
sopii myös silmänympärys ryppyjen hoitoon.

varaa aikasi 041 4978587


VALITSE KALENTERISTA ITSELLESI HOITO