Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Otsikko

Luotettavat ja turvalliset Filorga hyaluronihappo täyteainehoidot soveltuvat koko kasvojen täyteainehoitoihin sekä huulien täyteläistämiseen. Filorgan täyteaineilla on pitkä kesto ja niiden täyttävä vaikutus on pehmeä. Täyteaineet muovautuvat ihonalle tai huuliin täysin tasaisesti eikä niistä ilmaannu pahkuroita. Täyteaine hajoaa täysin aineenvaihduntaan ja häviää 18 kk kuluttua pois.

13000000 naista vuosittain on tyytyväien Filorga Volume täyteainehoitoon.

Täyteainehoito parantaa ulkonäköäsi. Täyteaine muotoilee kasvonpiirteitä ja kohottaa laskeutunutta ihoa.

Filorga Volume hyaluronihappogeeli ampulli sisältää 20 % täyteainetta enemmän kuin markkinoiden muut täyteaineet ja sen kesto muihin verrattuna on monia kuukausia pidempi 18kk.

Osta hoito verkkokaupastamme

Pitkäkestoinen Filorga Volume -täyteainehoito on tehokas toimenpide koko kasvojen ja nasolabiaalialueen juonteiden häivyttäjä sekä kollageenituotannon lisäämiseen. Hyaluronihappo täyteaine täyttää juonteet, stimuloi ihoa tuottamaan uutta kollageenia hoidon jälkeisinä kuukausina. Alueelle syntyvä kollageeni napakoittaa ihoa ja kohottaa luonnollisesti myös suun ja nenänvälistä aluetta . Ihosta tulee napakka ja kiinteä muuttaen kasvojen ilmettä nuorekkaammaksi.
Leukalinjassa kollageenin väheneminen näkyy piirteiden veltostumisena, ns. hamsteripusseina. Leukalinjaa voidaan oikaista luonnollisesti Filorga Volume täyteaineella.

Filorga volume 1,2ml Ampulli 320€ kesto 18kk


Erityisen hyvin Filorga Volume sopii poskipäiden kohotukseen. Kun poskipäät saavat lisää volyymia, ilme
nuorentuu huomattavasti. Tulosta voidaan verrata jopa keskikasvojen kohotusleikkaukseen. Poskialuiden täyttö nostaa veltostunutta ihoa myös nasobiaalijuonteiden päältä pois. Poskilinja kohottuu koko poskialueen matkalta korvalinjaa kohden. Näin saadaan koko kasvoille nuorekas ja täyteläisempi ilme yhdellä hoitokerralla. Kun posket kohoavat, myös alakasvot kohottuvat.

Hoidossa käytetään aina 2*1,2ml ampullia ensimmäisen hoidon yhteydessä. Tulos on pitkäaikainen 18kk

Osta hoito verkkokaupastamme
Filorga Volume poskipäiden kohotus 2* 1,2ml Ampullia 640€

Osta palvelu verkkokupastamme

Maksa kätevästi osamaksulla tai laskulla

1–12 kk (Jousto)
1–24 kk (Klarna)
1–36 kk (Collector)
3–60 kk (Mash)
50 euron kuukausierät (OP
Lasku)


TOIMI NÄIN:1. Osta
palvelu ennen toimenpidettä verkkokaupasta.2. Varaa
aika 12 kuukauden sisällä ostostasi.

Varaa aikasi 041 4978587