Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

PISTOSHOIDOT / TÄYTEAINEHOIDOT


VARAA AIKA

Luotettavat ja turvalliset hyaluronihappo täyteainehoidot soveltuvat koko kasvojen täyteainehoitoihin sekä huulien täyteläistämiseen.

Hyaluronihappo täyteaineilla on pitkä kesto ja niiden täyttävä vaikutus on pehmeä. Täyteaineet muovautuvat ihon alle tai huuliin täysin tasaisesti eikä niistä ilmaannu pahkuroita. Täyteaine hajoaa täysin aineenvaihduntaan ja häviää 18-24 kk kuluttua pois.

Laadukkaita ja tutkittuja hyaluronihappotäyteaineita. Käyttämämme hyaluronihappotäyteaineet ovat täydellisesti elimistössä hajoavia, eivätkä sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia. Aine poistuu vähitellen normaalina
hajoamistuotteina, joten kyseessä ei ole pysyvä vaikutus.
Hinnasto

Mitä hyaluronihappo on? Hyaluronihappo on sokerimolekyyli, jota esiintyy kaikkialla luonnossa, myös ihmisessä. Sepitää ihomme kimmoisana ja nuoren näköisenä sitomalla itseensä vettä. Iän myötä hyaluronihapon määrä ihossamme laskee, mikä aiheuttaa ikääntymisenmerkkejä, ihon veltostumista ja juonteita. Hyaluronihappohoito sopii kaikille.

Täyteainehoito parantaa ulkonäköäsi.

Pitkäkestoiset täyteaine muotoilee kasvonpiirteitä ja kohottaa laskeutunutta ihoa.
Täyteaineiden kestot vaihtelevat 12- 24 kuukauteen.

Terveiset asiakkailtani:

Erinomaista ja ammattitaitoista palvelua ❤️. Kiitos ��!
Olen käynyt pistoshoidoissa säännöllisesti useita vuosia
Turun Kauneushoitola &Day Spassa ja joka kerta olen ollut hyvin
tyytyväinen lopputulokseen.
Z fill täyteaine hoidot kaiken ikäisille
Z Fillillä on tehokas ja pitkäkestoinen tapa palauttaa nuorekas ja raikas ilme, antaa volyymia ja hoitaa ryppyjä.

Vain korkein laatu ansaitsee luottamuksesi
Puhtain ei-eläinperäinen hyaluronihappo on uuden
Z Fill -sukupolven perusta. Tuotesarjaan kuuluu viisi ruiskeena käytettävää täyteainetta, joista kaksi lidokaiinia eli puuduteaineellinen.

Pitkäkestoinen vaikutus korkean tasaisuuden vakauden ansiosta
Geelit saavuttavat parhaan stabiilisuuden innovatiivisen, monivaiheisen valmistusprosessin ansiosta. Tämä hidastaa elimistön omia hajottamismekanismia ja takaa pitkäkestoisen vaikutuksen. Heti hyaluronihappohoidon jälkeen on nähtävissä nuorentava vaikutus. Z Fill aktivoi ikääntyvän ihon elvyttämisen kestävästi. Se tasapainottaa ikääntymiseen liittyvää hyaluronin puutetta ja kosteuttaa systemaattisesti ihoa tehokkaasti.


Tasainen koostumus ja ristiliitoksia hyaluronihappoketjujen välille näistä syntyy erittäin tiivis, kolmiulotteinen hyaluronihappo geeli joka mukautuu ihon alla tasaiseksi. Hyaluronihappogeeli lisää vakautta ja vastustuskykyä ihon hajoamisprosesseja vastaan. Tämä selittyy Z Fill contour 2, Z Fill contour +, Z Fill deep 2 ja Z Fill deep + pitkäkestoisilla vaikutuksilla. 12kk
Z Fill hyaluronihappo geeli on erittäin joustavaa ja pehmeää– ihanteellinen tasaiseen ja kontrolloituun injektioon ohuilla neulalla.

Testattu laatu "made in Europe"
Z Fill -sarjan viisi hyaluronihappotäyteainetta on valmistettu tiukkojen eurooppalaisten laatu- ja turvallisuusstandardien mukaisesti. Ne noudattavat ISO 13485 -ohjeistusta. Toksikologiset tutkimukset ja biologisen yhteensopivuuden testit suoritetaan ISO 10993 -standardisarjan mukaisesti.

Turun kauneushoitola
Stylage täyteaine koulutus 2007 sekä mesoterapiahoidot
Filorga Mesoterapia koulutus, 2007, Filorga täyteainehoidot, Revanesse, Ellanse 2007-2008 Z Fill 2016

16vuoden aikana olen tehnyt paljon erinnäisiä pistoshoitoja sekä esteettisiä hoitoja. Hoitolinjani on aina pysynyt luotettavien ja turvallisten täyteaineiden ja mesoterapia tuotteiden toimittajien vankalla ja osaavalla pohjalla.
Kaikki tuotteet mitä käytämme ovat Eu aluella valmistettuja ja tarkastettuja, hyväksyttyjä. Tuotteet eivät sisällä eläin tai allergisoivia aineosia.
Voit olla turvallisin mielin kun valitset minut pistoshoitajaksi.
Minna Nikkilä & Turun kauneushoitola