Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €


Ripset ja kulmat

KESTOVÄRJÄYKSET

RefectoCil

Kestovärit korostavat silmiä ja saavat ne näyttämään säihkyviltä vuorokauden ympäri. Kestovärjäykset ripsiin ja kulmiin tehdään käyttäen Refectocil-ammattituotteita. Kulmakarvat muotoillaan aina värikäsittelyn yhteydessä. Teemme sinulle kauniin katseen joka kestää noin viisi- seitsemän viikkoa.

kulmien muotoilu, ripsien– ja kulmien värjäys 32 €
kasvohoidon yhteydessä -10%
kulmien muotoilu ja värjäys 20 €

"Täydelliset kulmat" kulmien stailaus 55€ (45min)
(sis.kulmien täydellisen mitatun muotoilun sekä värjäyksen kestävillä erikoisväreillä, kulmien meikkaus ja opastus).
Kulmakarvoilla tasapainotetaan epäsymmetrisiä kulmia ja kohotetaan ilmettä. Kulmakarvat muotoillaan vahaamalla. Kulmat pysyvät malleissa n.5 viikkoa.

Ripsien värjäys 20 €
pelkkä kulmien muotoilu 20 €


Refectocil Eyelash lift Pidemmän ja tuuheamman näköiset ripset RefectoCil Eyelash Lift taivuttaa ripset kauniisti ja pitkäkestoisesti, joka saa ne näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Toisin kuin RefectoCil Eyelash Curl, jossa ripsiin luodaan U-muotoinen kaari, Eyelash Lift taivuttaa ripset suoraan ylöspäin. Ainutlaatuinen koostumus sisältää kollageenia & kysteiiniä, ja käsittelyaika on vain 13 minuuttia .Saksassa valmistetut taivutustyynyt muotoutuvat täydellisesti silmän malliin ,ovat saatavilla 3 eri koossa joista valitaan sopivin asiakkaan ripsille. Ripsien värjäys tehdään taivutuksen jälkeen. 45min 59€