Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Microblading on kulmamuotoilua, joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat.
Microblading -toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen eli epidermiksenja dermiksen väliin. Pigmentit, joita käytämme ovat 100% luonnollisia eivätkä ne ole haitallisia iholle. Kaiken kaikkiaan toimenpide on hieman kuten tatuoiminen, mutta siinä on hyvin suuria eroja pysyvään pigmentointiin verrattuna. Microblade -tekniikalla oikein tehdyt kulmat häviävät ihosta kokonaan noin vuodessa. Tämä tarkoittaa sitä, että jos tulosta haluaa
ylläpitää, täytyy kulmiin tehdä vahvistus n. 16-24 kk jälkeen ensimmäisestä hoidosta ja vahvistuksesta.

Kulmat stailataan sinulle sopivalla värisävyllä ja kulmamuodolla.Itse suosin luonnollisen näköisiä ja tyylikkäitä kulmamuotoja. Käytämme TAFFY MICROBLADING värejä ja stailaustuotteita toimenpiteeseen jonka avulla saat luonnolliset ja kauniit kulmat.

Kaikki alkaa tarkasta suunnittelusta ja konsultaatiosta.
Varaa aikasi konsultaatioon, jossa sinulle suunnitellaan kulmien muoto, väri sekä muut mahdolliset toiveesi huomioidaan tässä käynnissä.Voit muutaman päivän ajan totutella uuteen tyyliisi ja kauniisiin kulmiin. Mittaamme sinulle symmetriset kulmat kasvojesi muodon mukaan. Piirrämme kulmakynällä uusien kulmiesi ääriviivat, kun olet nähnyt ja hyväksynyt ne ,on mallinnus valmis. Stailaus pysyy muutamanpäivän ajan. Ääriviivat pyyhittään pois ja vain kaunis muoto,tuuheus jää näkyviin.


  • TOIMENPIDE

Suunnitellaan malli ja valitaan värit.Kulmiin levitetään hyvissä ajoin tehokas puudutevoide jonka annetaan vaikuttaa riittävän pitkän aikaa jotta toimenpide olisi mahdollisimman kivuton. Tämä toimenpide ei satu, mutta voi tuntua nipistelyltä aluksi. Erityisherkälle iholle toimenpide voi sattua hiukan enemmän kuin normaalille iholle.


Microblading toimenpiteeseessä täytämme ääriviivojen sisältä kulma-alueen pigmentillä joka sopii ihon ja hiustesi väriin parhaiten. Jotta kulmista saadaan mahdollisimman luonnollisen näköiset. Microblading aikana käytämme erikoisteriä, jotka koostuvat 11-14 pienestä steriilistä terästä, jotka viiltävät ihon pintakerroksen ja lisäävät väripigmentin ihoon yhdellä käsittelyllä .
Yhdellä viillolla saadaan aikaiseksi yksi karva. Koska karvat tehdään yksitelleen myös tulos on luonnollinen.

Kulmat muotoutuvat uuden värin myötä ja saa aikaan kauniin ja muotoillun ilmeen. Eli käytännössä lisäämme keinotekoisesti lisää kulmakarvoja jotka ovat kuin omiasi. Microblading toimenpiteen jälkeen ei näy mitään ylimääräisiä ääriviivoja.


Microblading toimenpiteeseen varataan reilu 1,5-2,5h aikaa. Aika pitää sisällään valmistelun,

kulmien muotoilun, microblade -toimenpiteen ja jälkihoito-ohjeet.TOIMENPITEEN JÄLKEEN?

Vältä aurinkoa sekä solariumia, saunaa ja raskasta hikoilua parantumisen ajan. Kulma alaueiden tulee olla 6 h toimenpiteen jälkeen puhtaina, turha koskettelu on kielletty. Ihoa voidaan rauhoittaa viilentämällä puhtaan liinan ja kylmäpakkauksen avulla. Iho kulmien ympäriltä voi punoittaa hieman riippuen ihosi herkkyydestä. Väri saattaa olla aluksi tummempi kuin haluttu lopputulos. Viikon sisällä punoitus laskee, iho paranee ja väri alkaa lähennellä lopputulosta. Lopullinen parantuminen vie 7-10päivää. Noin kuukaudessa pigmentti on täysin asettunut ja tarvittaessa kuukauden 4-5 viikon jälkeen tehdään tarvittaessa vahvistus, jossa väriä lisätään kohtiin, joista

sitä on lähtenyt normaalia enemmän.


Kannattaa varautua pieneen punoitukseen, sitä esiintyy lähes kaikilla asiakkailla. Erittäin kova punoitus on kuitenkin harvinaista. Erilaiset ihotyypit reagoivat erilailla toimenpiteeseen, jos sinulla on allergisia reaktioita kulmavärjäyksistä tai hiusvärjäyksistä, kannattaa aina ensin tehdä pieni testi jotta allergia voidaan havaita ennen varsinaista toimenpidettä. (Testi tehdään näkymättömälle ihoa-alueelle.)
Toimenpiteeseen voit tulla meikattuna. Älä kuitenkaan meikkaa kulmiasi millään tavalla, älä myöskään nypi kulmiasi.
Parhaan tuloksen saavuttamiseksi microbladingissa älä nypi tai poista kulmakarvoja millään tekniikalla ainakaan 1-2 ennen toimenpidettä. Ihon tulee olla ehjä.


Kulmakarvojen kannattaa antaa kasvaa mahdollisimman luonnolliseksi, jotta oikea muoto ja tuuheus voidaan tehdä pienemmillä toimenpiteillä, microbladingissa tekniikassa haetaan mahdollisimman luonnollista stailausta ..
Kulmien muotoilu ja ylimääräisten kulmakarvojen kasvu pysyy normaalina ja microbladingin toimenpide ei estä ylimääräisten kulmakarvojen kasvamista. Jotta stailaus on jatkossakin kaunis pidä kulmasi siistinä ja huolla saamiesi ohjeiden mukaisesti kulma stailausta.

Jos sinulla on jo tatuoidut kulmat: Jokainen iho on erilainen ja asiakas joka on aikaisemmin teettänyt kulmat
tatuointitekniikalla eroaa microbladingin stailaus täysin tatuointitekniikasta jossa väri on ajettu syvemmälle ihonalais kerrokseen. Tärkeää on tehdä kunnollinen konsultaatio ja pienimääräinen stailaus ensimmäisellä kerralla
koska aikaisemmin ottamasi tatuontiväriä ei voida poistaa microbladingissa.


Hinnat: 290€ sis 4-5 viikon päästä vahvistuksen

Sisältää konsultaation, ja stailauksen josta 40€uron veloitus kesto noin 45 min. (Summa vähennetään kokonais kustannuksesta.)

Microblading toimenpide
Jälkihoito 4-5 viikon sisällä.
Kotihoidon ohjeet.

Kuinka pitkään microblading-kulmat pysyvät?

Microblading-tekniikalla tehdyt kulmat kestävät noin 16-24 -kuukautta. Pysyvyys on kuitenkin yksilöllistä. Se riippuu muunmuassa ihotyypistä. Esimekkrkiksi hyvin rasvaisella iholla pigmentti ei pysy niin hyvin kuin kuivalla.


Kenelle ne sopivat?
Jos olet kyllästynyt meikkaamaan kulmiasi taiomien kulmakarvojesi muoto ja paksuus eivät miellytä sinua, microblading voi olla hyvä vaihtoehto.

Kaikille microblading ei kuitenkaan sovi.
Käsittelyä ei suositella, jos olet raskaana, imetät, sinulla on diabetes tai jokin lääkekuuri, kuten antibiootit, verenohennuslääkkeet tai aknen hoitoon tarkoitettu isotretinoiini-lääkityssekä syöpälääkitykset. Myös jotkut sairaudet, kuten verenvuototauti, estävät microblading-kulmien ottamisen.

Miten microblading eroaa tatuoinnista?

Microblading-tekniikkaa ei pidä sekoittaa tatuoituihin kulmiin, vaikka lopputulos näyttääkin hieman samalta.


Microblading-tekniikassa väripigmenttiä laitetaan ainoastaan ihon pintakerroksen alle, kun tatuointi tehdään syvemmälle. Lisäksi tatuoinneissa käytettävät pigmentit ovat erilaisia ja ne saattavat ajan kuluessa muuttaa väriään esimerkiksi sinertäväksi tai punertavaksi ja jopa häiritsevän harmaaksi.


Microblading-tekniikassa on myös mahdollista tehdä tarkempaa jälkeä, sillä tatuoinnissa pigmentit
voivat helposti leviämään, jolloin lopputuloksesta voi tulla epätasainen reuna.

Microblading-tekniikassa kulmakarvat vain haalistuvat ajan myötä pois jättämättä ikävää väriä ihon pintaan.