Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tervetuloa jalkahoitoon Turun kauneushoitolaan

Turun keskustassa toimiva jalkojen ongelmiin keskittynyt jalkahoitola.

Hoitotilat pidämme esteettöminä sekä puhtaana ja tarkasti desinfioituna. Työssämme käytämme vesiporia ja steriloituja terveydenhuollon vaatimukset täyttäviä välineitä ja laadukkaita hoitotuotteita.
Varaa aika jalkahoitoon

sisään kasvanut kynsi, kynsisienen hoito, varpaan välien ongelmat
känsät ja syylät, halkeileva iho ja kantapäät
jalka- ja kynsisieni, paksuuntuneet kynnet, kovettumien poisto
kantapään kiputilat, päkiän kiputilat, varpaiden kiputilat ja kovettumatTerveet jalat - onnellinen askel sekä mieli!

Vietämme paljon aikaa jalkojemme päällä, siksi jalkoja on tärkeä hoitaa. Jalkoja pitää hoitaa hyvin ja niitä olisi hyvä näyttää jalkahoidon ammattilaiselle vähintään kerran tai kaksi vuodessa. Jalkaongelmien ennaltaehkäisy säästää pahemmilta vaivoilta ja tulehduksilta.

Jalkahoidolla voi auttaa ja parantaa jalkojen kuntoa ja sen avulla voi ehkäistä monia jalkaongelmia.* meiltä saat ohjausta ja opastusta jalkojen kotihoitoon, jalkojen hyvinvoinnin ylläpitämiseen.
-Kun syylät ja känsät ovat vaivana jalkapohjissa, niinhin löytyy hoitolastamme apu. Älä siis kärsi kipeytyvistä jaloista.Jalkahoito kaikille jaloille (naisille ja miehille )
Perushoito johon kuuluu kylvetys, kynsien hoito, kovettumien, känsien poisto, ihon rasvaus, kevyt hieronta ja opastus jalkojen hoitoon.( myös diabetes, nivelreuma tai psoriasis ja muut jalkojen erikoishoidot.

60 min 60€

varaa aika

Jalkahoito pidennetyllä ajalla, tässä ajassa ehtii hoitaa jalat kuntoon
perusteelliseti yhdellä käyntikerralla kun on enemmän vaivaa sekä hoidettavaa jaloissa.
75-90 min 79€
90-120min 82€

varaa aika


Sisään kasvanut kynsi
Sykyttävä tunne, punoitus, paine ja kipu. Näillä sanoillakuvaillaan usein unguis incarnatusta, eli sisäänkasvanutta kynttä ja sen aiheuttamia tuntemuksia ja havaintoja varpaassa. Unguis incarnatus on tila, jossa kynnen reuna painautuu kasvaessaan kynsivalliin. Yleensä sisäänkasvanut kynsi ilmenee isovarpaassa. Tämä kivuliaskin vaiva voi muodostua kenelletahansa iästä riippumatta, mutta sen syntymiseen ja ennaltaehkäisyyn voi vaikuttaa kiinnittämällä huomiota jalkojen itsehoitoon. Meillä Jalkojenhoidon ammattilaiselle sisäänkasvanut kynsi ja siihen liittyvät vaivat ovat erittäin tuttuja. Hoidossa saa myös opastusta ja ohjeita kotihoitoon. Oikeilla hoidoilla ja hoitotuotteilla pääsee useimmiten eroon ikävästä vaivasta.

60min 60€
75-90 min 72€
90-120min 82€Paksuuntuneiden kynsien ohennus ja lyhennys
Kynsiporalla kynsi ohennetaan ja lyhenntään kynnet oikeaan mittaan. Kynsistä saadaan taas luonnolliset ja terveet oloiset. Kynsien ohennus tuo helpotusta särkeville varpaille. Kenkien aiheuttama paine lisää kynsien paksuuntumista sekä kynnen epämuodostumista. Paksuuntuneisiin varpaankynsiin voi olla monia syitä- mutta pääosin ne on hoidettavissa kuntoon. Paksuuntuneet kynnet ohennetaan kynsiporalla jonka jälkeen kynnen pinta siistitään.
60min 60€
75-90 min 72€
90-120min 82€
varaa aika


Kovettumia ja känsiä
muodostuu, kun iho on alttiina voimakkaalle paineelle ja hankaukselle. Känsille ja kovettumille altistavat mm. sopimattomat jalkineet ja jalan virheasennot, hankaus ja paine kuten vasaravarvas, vaivaisenluu, lattajalka, korkea
kaarijalka. Jalan virheasennot muuttavat kehon kuormitusta, jolloin paino kohdentuu liikaa esimerkiksi päkiälle ja hankaus sekä paine aiheuttaa kipeytyvän känsänSyylähoito ( verrutop patentoitu lääkinnällinen hoito syyliin)
Erittäin tehokas hoito päästä syylistä eroon. Syylät on tarttuvia ja Papiloma viruksen aiheuttamia mollukoita tai känsää muistuttavia ihomuutoksia jalkapohjissa tai käsissä. Syylät ovat Papiloma viruksen aiheuttamia ihomuutoksia. Ne yleisesti esiintyvät jalkapohjissa, käsissä kynsien läheisyydessä. Useimmiten hoitamaton syylävirus leviää ihon alla aiheuttaen useimpien syylien esiintymistä. Ne saattavat kipeytyä ja aiheuttaa haittaa.

Edistysaskel kohti tehokasta ja kivutonta syylänhoitoa. Vastaanotollamme Tutkittu tuvallinen tuote Verrutop ® Syylähoito.
Verrutop patentoitu lääkinnällinen hoito syyliin. Orgaanisen ja epäorgaanisen hapon avulla saadaan aikaiseksi solunekroosi ja syylän kuivuminen. Verrutop® on patentoitu hoitomuoto syyliin. Orgaanisen ja epäorgaanisen hapon avulla saadaan aikaiseksi solunekroosi ja syylän kuivuminen sekä Papiloma virus tuhoutuu hoidon vaikutuksesta. Verrutop syylähoidon on osoitettu olevan tehokkaampi hoito kuin jäädytyshoito. Hoito on kivuton.
75,00€/ hoitokerta

varaa aika

Sienikynsien hoito
Sieni-infektio kynnessä, kynsissä tai iholla on aina ikävä pitkäaikainen seuralainen. Jos sieni infektio kynsiä ei hoideta, niiden paksuuntuessa ovat seuraukset kiusalliset ja joskus myös hyvin kivuliaat. Sienikynnen hoitaminen jalkahoidossa auttaa paranemista sekä mahdollistaa kynnen tervehtymisen. Hoitamatta jätetty sienikynsi tuhoaa uuden kynnen kasvua ja samalla estää uuden kasvan kynnen tervehtymistä.
60 min 50€ ja pidennetty jalkahoito 75-90min72€
varaa aika

Diabeetikon jaloille omat tarkasti määritetyt hoidot
Diabeetikon jalkojenhoidon kulmakivenä on ennaltaehkäistä jalkavaivoja hoitaa pikaisesti jo syntyneet jalkavaivat. Diabeetikon on täkeää huolehtia jaloistaan ja käyttää oikeanlaisia hoitotuotteita.
Tarkistuta jalkasi ja ennalta ehkäise jalkavaivoja.
Perusjalkahoito

60min 60€
pidennetty aika jalkahoitoon 75-90 min 72€

pidennetty aika jalkahoitoon 90-120min 82€
varaa aika
hoitolaan voit varata ajan myös puhelimitse 041 4978587DIABEETIKON JALKOJEN OMAHOITO OHJEITA LÖYDÄT TÄÄLTÄ


Hemmottelevat jalkahoidot

Premium jalkahoito 75min 65,00€

Kylvetys, jalkojen perushoito, kynsien lakkaus tai hieronta

varaa aika
Spa jalkahoito 79,00

Kylvetys, jalkojen perushoito, kuorinta, jalkanaamio, kynsien lakkaus ja hieronta.
varaa aika


Perusjalkahoitopalvelut* Vaativat jalkahoitopalvelut* Apua hikoileville jaloille* Ortoosit Diabetespotilaille tarkoitetut jalkahoidot* Iäkkäiden ihmisten jalkojenhoito* Kovettuminen poistoKänsien poisto* Paksujen kynsien huolto ja ohennus *Sisäänkasvaneiden kynsien hoitoKynsien leikkaus, jalkahoitotuotteiden vähittäismyyntiI hoitotuotteiden käytön opastus.

Tervetuloa jalkojenhoidon ammattilaiselle, jalkahoidon ammattitutkinnon koulutus 2007/2008 samassa koulutuksessa jalkojen vyöhyketerapia.