Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

8

Jalkahoidotturun_jalkahoitola-jalkahoidot.jpg

Tervetuloa jalkahoitoon
Turun kauneushoitolaan

Meille on helppo tulla! Yliopistonkatu 10 Liike sijaitsee katutasossa,


Terveet jalat - onnellinen askel sekä mieli!jalkahoitola_minna_n.jpg

Vietämme paljon aikaa jalkojemme päällä, siksi jalkoja on tärkeä hoitaa.
Jalkahoidolla voi auttaa ja parantaa jalkojen kuntoa ja sen avulla voi ehkäistä monia jalkaongelmia.* meiltä saat ohjausta ja opastusta jalkojen kotihoitoon, jalkojen hyvinvoinnin ylläpitämiseen.

-Kun syylät ja känsät ovat vaivana jalkapohjissa, niinhin löytyy hoitolastamme apu. Älä siis kärsi kipeytyvistä jaloista.

JALKOJENHOITO

Yksilöllinen jalkojenhoito tarpeen mukaan, esim. rentouttava jalkakylpy, kynsien huolto: leikkaus ja siistiminen, kynsien ohennus muut kynsiongelmien hoidot, kovettumien ja känsien hoito, jalkojen rasvaus ja hieronta.
Käymme läpi muut tarvittavat toimenpiteet, neuvontaa ja ohjausta jalkaongelmissa. Hoitosuunnitelma tehdään yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle.


Jalkahoito kaikille jaloille (naisille ja miehille )
Perushoito johon kuuluu kylvetys, kynsien hoito, kovettumien, känsien poisto, ihon rasvaus, kevyt hieronta ja opastus jalkojen hoitoon.( myös diabetes, nivelreuma tai psoriasis ja muut jalkojen erikoishoidot.)
Hoidossa keskitytään jokaisen jalkojen hoidon tarpeeseen.
60 min 50€
75-90 min 72€
90-120min 82€

OSTA LAHJAKORTTI


premium_jalkahoito.jpg

Hemmottelevat jalkahoidot
Premium jalkahoito.

Jalkahoito alkaa puhdistavalla Detox jalkakylvyllä. kynsien ja kynsinauhojen hoito, kovettumien ja känsien poisto, kynsien lakkaus tai pitkä rentouttava hieronta jaloille. 75 min 65 €
Osta lahjakortti

Spa jalkahoito ( Cuccio Naturale tai Peclavus tuotteilla)
Hemmottelua ja hierontaa jaloille. Spa jalkahoito on ylellisen ihana hemmotteleva hoito jaloille.
Poreileva jalkakylpy, jalkojen perushoito, kuorinta, naamio, hieronta, kynsien lakkaus, kynsilakan saat mukaasi.
tai (Peclavus herkän ihon Spa jalkahoito: Spa hoidosta löytyy myös erittäin herkälle iholle hemmotteleva jalkojen Spa hoitokokonaisuus, hierontaa ja hemmottelua herkille jaloille)

90min 79€

OSTA LAHJAKORTTI


Kestolakkaukset ja geelaukset jalkahoidon yhteydessä

Premium jalkahoito kestolakkaukslla 85,00Premium jalkahoito geelauksella 95,00Perusjalkahoito kestolakkauksella 79,00€

Premium jalkahoito geelauksella 95,00€Varpaan kynsien geelaus 55,00€,
sis kynsien ja kynsinauhojen hoidon


Varpaan kynsien kestolakkaus 45,00€

sis kynsien ja kynsinauhojen hoidon
Paksuuntuneiden kynsien ohennus ja lyhennys
Kynsiporalla kynsi ohennetaan ja lyhenntään kynnet oikeaan mittaan. Kynsistä saadaan taas luonnolliset ja terveet oloiset. Kynsien ohennus tuo helpotusta särkeville varpaille. Kenkien aiheuttama paine lisää kynsien paksuuntumista sekä kynnen epämuodostumista. Paksuuntuneisiin varpaankynsiin voi olla monia syitä- mutta pääosin ne on hoidettavissa kuntoon. Paksuuntuneet kynnet ohennetaan kynsiporalla jonka jälkeen kynnen pinta siistitään.
60min 50€

75-90 min 72€
90-120min 82€

Kovettumia ja känsiä
muodostuu, kun iho on alttiina voimakkaalle paineelle ja hankaukselle.
Känsille ja kovettumille altistavat mm. sopimattomat jalkineet ja jalan virheasennot, kuten vasaravarvas, vaivaisenluu, lattajalka, korkea kaarijalka. Jalan virheasennot muuttavat kehon kuormitusta, jolloin paino kohdentuu liikaa esimerkiksi päkiälle. Känsiä voivat aiheuttaa myös jalkaterän, etenkin jalkapohjan ja kantapään, alueen syylät (papilloomavirusinfektiot). Jalat kannattaa hoidattaa hoitolassa josta saat mukaasi myös kotihoidon ohjeistukset.

Varaa aikasi perus jalkahoitoon

Syylähoito
Erittäin tehokas hoito päästä syylistä eroon. Syylät on tarttuvia ja

Papiloma viruksen aiheuttamia mollukoita tai känsää muistuttavia ihomuutoksia jalkapohjissa tai käsissä. . Syylät ovat Papiloma viruksen aiheuttamia ihomuutoksia. Ne yleisesti esiintyvät jalkapohjissa, käsissä kynsien läheisyydessä.
Useimmiten hoitamaton syylävirus leviää ihon alla aiheuttaen useimpien syylien esiintymistä. Ne saattavat kipeytyä ja aiheuttaa haittaa.
Edistysaskel kohti tehokasta ja kivutonta syylänhoitoa. Vastaanotollamme Tutkittu tuvallinen tuote Verrutop ® Syylähoito.
Verrutop patentoitu lääkinnällinen hoito syyliin. Orgaanisen ja epäorgaanisen hapon avulla saadaan aikaiseksi solunekroosi ja syylän kuivuminen. Verrutop® on patentoitu hoitomuoto syyliin. Orgaanisen ja epäorgaanisen hapon avulla saadaan aikaiseksi solunekroosi ja syylän kuivuminen sekä Papiloma virus tuhoutuu hoidon vaikutuksesta. Verrutop syylähoidon on osoitettu olevan tehokkaampi hoito kuin jäädytyshoito.
85€/ hoitokerta

Sienikynsien hoito
Sieni-infektio kynnessä, kynsissä tai iholla on aina ikävä pitkäaikainen seuralainen. Jos sieni infektio kynsiä ei hoideta, niiden paksuuntuessa ovat seuraukset kiusalliset ja joskus myös hyvin kivuliaat. Sienikynnen hoitaminen jalkahoidossa auttaa paranemista sekä mahdollistaa kynnen tervehtymisen. Hoitamatta jätetty sienikynsi tuhoaa uuden kynnen kasvua ja samalla estää uuden kasvan kynnen tervehtymistä.

Kotihoitona

* Meiltä mukaan tehokas hoitotuote kynsisienen hoitoon. Lääkkeenomainen tuote jota käytetään päivittäin kynnelle. Vähentää kynsisienen levinneisyyttä ja mahdollistaa kynsisienen paranemisen sekä edistää uuden terveen kynnen kasvua.. noin 90% käyttävistä asiakkaistamme ovat todenneet hoitotuotteen tervehdyttävän vaikutuksen.

Sisäänkasvaneen kynnen oikaisuhoidot

AKRYYLI +LIUSKA kestää kynnellä useita viikkoja ja mahdollistaa sisäänkasvaneen kynnen nousun kynsivallista. Tämä hoitotoimenpide vähentää huomattavasti kynsivallin tulehduksia. Myös jousella tehtävä kynnen oikaisuhoito.
60-75€


Kynsiproteesin valmistus esm. vaurioituneeseen kynteen
Trauman tai kynsisienen aiheuttama kynnen vaurio, joka on tuhonnut kynnen /kynnet erittäin ruman näköiseksi. Eipä tarvi enää häpeillä rumia kynsiä kun niihin laitetaan turvallinen ja kestävä kynsiproteesi.
Kesän koittaessa voit käyttää mm sandaaleja ja rumat kynnet eivät haittaa elämääsi.
Kynsiproteesin voi lakata normaali kynsilakalla ja lakka poistetaan asetoonittomalla kynsilakanpoisto aineella. Proteesi uusitaan 2-3 kuukauden välein. Hoito soveltuu miehille ja naisille. 60-75€Diabeetikon jaloille omat hoitotuotteet
Diabeetikon jalkojenhoidon kulmakivenä on ennaltaehkäistä jalkavaivoja hoitaa pikaisesti jo syntyneet jalkavaivat. Diabeetikon on täkeää huolehtia jaloistaan ja käyttää oikeanlaisia hoitotuotteita.
Tarkistuta jalkasi ja ennalta ehkäise jalkavaivoja.

Varaa aika hoitolaan

DIABEETIKON JALKOJEN OMAHOITO OHJEITA LÖYDÄT TÄÄLTÄKauttamme saat apua ja opastusta omien jalkojen hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Laadukkaat, kansainväliset Suda Camille sekä Peclavus jalkojenhoitotuotteet isoille, pienille, herkille ja taaperoiden jaloille. Peclavus tuotteet ovat ammattilaisen valinta ympäri mailman se on lääkäreiden ja jalkahoitajien kehittämä tuotesaja.

Peclavus jalkojenhoitotuotteet soveltuvat kaikille jaloille.
Hoitolastamme löytyvät tehokkaat ja hoitavat jalkatuotteet seuraavasti.
halkeileville kantapäille.
syylänhoito kotona
kynsisieni tehokas hoitotuote päivittäiseen käyttöön ;lääkkeen omainen tuote.
kuiva ja hileisevä iho
herkkä atooppinen iho
paksu ja halkeileva iho
diabeetikon herkän ihon tuotteet ei sisällä hajusteita
hikoilevat jalat
lasten jalat
suojia, kevennyksiä, ym. muita tarvikkeita jaloille.


  • Perusjalkahoitopalvelut* Vaativat jalkahoitopalvelut* Apua hikoileville jaloille* Ortoosit
  • Diabetespotilaille tarkoitetut jalkahoidot* Iäkkäiden ihmisten jalkojenhoito* Kovettuminen poisto
  • Känsien poisto* Paksujen kynsien huolto ja ohennus *Sisäänkasvaneiden kynsien hoito
  • Kynsien leikkaus, jalkahoitotuotteiden vähittäismyynti
  • Itsehoitotuotteiden käytön opastus

    HEMMOTTELEVAT HIERONNAT JALOILLE

Vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta 45minvyohyketerapia.jpg

Vyöhyketerapia eli jalkapohjaterapia on vanha kiinalainen hoitomuoto. Se elvyttää verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Itämaisten oppien mukaan jalkapohjissa on kaikille elimille oma heijastusalueensa. Vyöhykkeiden hierominen aktivoi vastaavien elinten toimintaa.Rentouttaa koko kehon,on tehokas apu stressin, jännityksen ja väsymyksen hoidossa. 45min 50 €

OSTA LAHJAKORTTI

Alaraajojen rentouttava klassinen hieronta

Alaraajojen hieronta klassisin rentouttavin hierontaottein hoitaa ja elvyttää kireitä ja rasittuneita lihaksia. Hieronnassa käydään läpi alaraajojen lihakset tai keskitytään ongelmakohtiin asiakkaan toiveiden mukaisesti. Alaraajojen klassiseen hierontaan varataan aikaa puolesta tunnista tuntiin tapauskohtaisesti.

45min 50€
60min 60€Tervetuloa jalkojenhoidon ammattilaiselle, jalkahoidon ammattitutkinnon koulutus 2007/2008 samassa koulutuksessa jalkojen vyöhyketerapia sekä hierojan koulutus 2012.
( ajanvaraus kalenterissa valitse -> jalkahoito, lisäkenttään voit lisätietoa hoidon tarpeestasi))
Varaa aikasi 045 66486255