Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kasvohoidot

Thalgo

Saatavilla on niin perus-kuin erikoiskasvohoidot, palkitut Thalgo anti-age hoidot, sekä vartalo & spa hoidot. Kokonaisvaltainen ja ajassa oleva Thalgo sarja tarjoaa kattavan ratkaisun ihollesi. Thalgo on uranuurtaja jo 55 vuoden ajan. Tehokkaat ja tuloksia tuovat hoidot ja hoitotuotteet jotka kehitetty erittäin tehokkaiksi ihonhoidon ongelmien hoidossa .
Filorga
Lääketieteelliseen tutkimukseen perustuvat hoitotuotteet ja hoidot. Peruajatuksena korjata ja tuoda apu eri iho-ongelmiin. Saavuttaa näkyviä tuloksia paremmasta ja hyvinvoivasta ihosta.

Reviderm
Laitehoitoina tehtävä kasvohoidot perustuu lääketieteelliseen tutkimukseen ja hoitoon parantaa sekä ihoa ja siinä esiintyviä iho-ongelmia sekä ihosairauksia.


Peeling Marine

Tehokas kemiallinen kuorinta joka kirkastaa ja uudistaa ihoa jo 30 minuutissa. Uuden ihon vaikutus, merellinen happohoitolinja jonka voima ammenetaan fermentoidusta levästä. Tämä hoito kannattaa otta ehdottomasti sarjahoitona 10 päivän välein. sarjahoitona 3*30min. Aktivoi solutoimintaa, kirkastaa ihoa, siloittaa rypyt ja juonteet, tasoittaa ihon sävyä.

UUDISTAVA happohoito, joka saa ainutlaatuisen voimansa patentoidusta fermentoidusta levästä!
Tehokas happokuorinta on samalla myös hellävarainen, sillä fermentaatioprosessi vapauttaa levästä samalla kalsiumia, rautaa jamagnesiumia, jotka suojaavat ihoa hoidon aikana!
96% asiakkaiden mielestä jo ensimmäisellä hoidolla sai parantavia muutoksia ihossa.
Hoitoon sisältyy alkupuhdistus , happohoito, naamio.

Hyvä huomioida: Iholle ei tule laittaa vettä 4 tunnin sisällä hoidosta, vältä saunomista vähintään 2-3 päivän ajan, muista kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Iho punoittaa hiukan hoidon jälkeen.


30min 65,00€
sarjahoito 3*179€

M Ceutic mesolift kasvohoito

Ainutlaatuinen Mesolift kasvohoito joka uudistaa ja parantaa huomattavasti ihon rakennetta. -Ensimmäinen kemiallinenkuorinta jonka voimakkuus on säädettävissä ihon iän ja rakenteen mukaisesti. Poistaa sameutta, ryppyjä, juonteinta, pigmenttimuutoksia aknea ja epäpuhtauksia iholta.
-Mesolift tehostaa solujen aineenvaihduntaa, auttaa 3 hyaluronihapon,14 mineraalin,18 aminohapon 2 eri vitamiin imeyttämisen tehokkaasti syvälle ihon rakenteisiin, jotka uudistavat hoidon myötä ihoa tehokkaasti.
-Ihon hapettaminen luo ihosoluille uutta energiaa ja parantaa sen aineenvaihduntaa.
-Ravitseva naamio kosteuttaa ja tasapainoittaa ihon toimintoja.
-Hoito sopii kaikenikäisille naisille ja miehille, säädeltävä kemiallisen kuorinnan tehon ansiosta.
Hoitoa suositellaan sarjahoitona 3*60min 2 viikon välein
Ylläpitohoitona 2-3-kertaa vuodessa

Hoito sopii myös miehille. 60min 75,00€
Hoidon jälkeen iho punoittaa noin 1 päivän ajan.

Mesolift kasvohoito voitti 2016 Kauneuden Oscar palkinnon parhaana kasvohoitona.


Reviderm SkinPeeler ihonpuhdistus Mikrohiontalaitteella

Saat ihosi hehkuvaksi mikrodermabrasiolla. Lääketieteellinen termi on tehokas intensiivinen kuorinta mikrokiteiden kanssa. Täysin kivuton toimenpide puhdistaa huokoset näkyvästi yhdellä hoitokerralla.

ihoa kirkastava kristallikide kuorinta tasoittaa ihonpinnan juonteita ja arpia sekä uudistaa ihoa.

Hellävaraisesti ja tehokkaasti ihohuokoisia puhdistava ja supistava laitehoito, joka myös
kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Sopii kaikille, jotka haluavat nykyaikaisen, nopean ja hellävaraisen ihonpuhdistuksen

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, laitehoito, naamio , seermumit ja hoitovoiteet

Poistaa tehokkaasti
Epäpuhtauksia ja mustapäitä, Kuorii kuolleen ihosolukon pois
Täydellinen hoito stressaantuneelle ja tukkeutuneelle iholle, pigmenttiläiskille, rypyille ja juonteille
Hoito puhdistaa ihoa ja parantaa sen kosteudensitomis kykyä.
Hoitoaika 75min 90,00€

VARAA AIKA KALENTERISTA

Reviderm Medical Peeling + Skin Peeler laitehoito.

Kokonaisvaltainen syväkosteuttava ja tehokkaasti puhdistava kasvohoito, joka sisältää Medical Peeling entsyymi kuorinnan sekä tehokkaan huokosia puhdistavan ja supistavan Skin Peeler laitehoido ja naamion.

-Medical Peeling entsyymi kuorinta

entsyymi kuorinta on vastaus kaiken ikäisille naisille ja miehille. Se uudistaa ihon ja palauttaa sen hehkun ja nuoruuden komponentit iholle. Tämä innovatiivinen kuorinta, patentoitu kaava antaa enemmän tehokkuutta,
vähemmän sivuvaikutuksia iholle. Tätä etua on hyödynnetty erilaisten happojen yhdistelmien kehittämiseen niin, että eri ihosairauksien ja iho-ongelmien yksilölliset tarpeet ovat mahdollisia korjata. Rypyt, juonteet, arvet, ihon värivirheet, aurinkovauriot, akne jne.

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, entyymikuorinta, laitehoito, naamio,seerumit ja hoitovoiteet.
90min 130€
Ihon ja iän tarpeiden mukaan räätälöity hoito, jossa pääpaino on joko puhdistuksella tai ihon kosteuden palautus tuloksena raikas ja puhdas iho, Säteilevä iho. Hoitoon sisältyy alkupudistus, kuorinta, naamio seerumit ja hoitovoiteet sekä valittu hoitokokonaisuus. Tämä hoito puhdistaa ja hemmotteelee kaikien ikäisten ihoa.
60min 68,00€

Ihon puhdistus ultraäänellä

Ihonpuhdistus menetelmä, jossa käytetään erityistä laitetta, joka ultraääniaalloilla ja suuri taajuisella värähtelyllä poistaa kuolleita ihosoluja ja uudistaa ihon ulointa kerrosta.

Ultraäänipuhdistus on eräänlainen mekaaninen kuorinta, joka vaikuttaa ihon rakenteeseen sekä pintakerrokseen.

ULTRAÄÄNIPUHDISTUS AUTTAA:

parantamaan aknen, puhdistamaan tukkeutuneet ihosolut, tasoittamaan ensimmäisiä juonteita, parantamaan verenkiertoa, erityisesti erittäin herälle sekä allergiselle iholle.

tarjoaa syväkosteutusta ja kohottaa ihoa vaikuttamalla ainoastaan ihon uloimpaan kerrokseen vahingoittamatta sitä.
60min 70,00€

Ihonpuhdistuksella saat apua komedojen eli mustapäiden poistoon kasvojen ja vartalon alueelta. Kosmetologi puhdistaa ihon ihotyypille sopivalla puhdistustuotteella, iho pehmitetään höydyllä jonka jälkeen kuorinta. Kuorinta helpottaa mustapäiden pois ottamista ja edistää muiden hoitoaineiden imeytymistä. Iho puhdistetaan epäpuhtauksista manuaalisesti.
Hoito sopii niin naisille kuin miehille ja kaiken ikäisille joilla esiintyy epäpuhtauksia iholla.
Hoitoon sisältyy myös naamio ja seerumit, hoitovoiteet.

Ihon mekaanisen puhdistuksen voi tehdä myös vartalon alueella esim. Selkä, hartiat tai dekoltee. Mainitsethan asiasta aikaa varatessasi, jotta kosmetologi varaa riittävän ajan hoitoosi.


Huomioithan, että ihonpuhdistushoitojen jälkeen vältettävä 12 h saunomista, solariumia, auringonottoa, hikiliikuntaa sekä mekaanisia ärsykkeitä.

60min 70,00€

Tule yksin tai yhdessä ystäväsi, äitisi tai miehesi kanssa.

Täydellisesti uudistava hoito sisältää kemiallisen kuorinnan

Time Peel tai Fresh Peel kuorinnalla. Epäpuhtauksien poisto, naamion, kasvohieronnan, seerumit ja hoitovoiteen.
Hemmotteluhetki päättyy intialaiseen päänhierontaan. 45min ja Teehetkeen pienten herkkujen kera. 105min 113,00€

Peruskasvohoito Filorgan tuotteilla. sis alkupuhdistus ,kuorinta, naamio, hoitovoiteet ja seerumi lisäksi kasvo ja päähieronta 75min 75,00€