Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €


Kasvohoidot kaikille ihotyypeille Thalgon ja Filorgan hoitotuotteilla

filorga.png

Glykopeel kemiallinen kuorinta: Lue lisää täältä

Ihoa uudistava premium-tuotesarja ikääntyvän ihon vaativiin tarpeisiin

Laboratoires Filorga SKIN PERFUSION on ranskalaisen Anti Aging-asiantuntijan premium-tuotesarja ihonhoidon ammattilaisille ja kotikäyttöön. SKIN PERFUSION vastaa ikääntyvän ihon haasteisiin esteettisen lääketieteen ja dermatologian huippuosaamista yhdistävällä tuote- ja hoitomenetelmien kokonaisuudella, jonka tieteellisesti todistettu teho perustuu ihoa solutasolla uudistavien patentoitujen aktiiviaineiden toimintaan. Vaikuttavien aineiden entistä suuremmat pitoisuudet sekä patentoitu Chronospheres® kuljetusmenetelmä mahdollistavat aktiiviaineiden tehokkaan imeytymisen ja näkyvät hoitotulokset jo lyhyessä ajassa. Hoidoissa käytettäviä seerumeista, voidenaamiosta ja voiteista löytyvät myös kotihoito-tuotteet, joilla hoitotulosta pidetään yllä kotona.
Vuosittain Filorga tuotteilla saadaan näkyviä hoitotuloksia yli 3miljoonalle asiakkaalla.


xha-.png

Glykopeel / TimePeel / Light Peel Kemiallinen Kuorinta

Glykopeel-kuorinnalla hoidetaan juonteita, kimmoisuudenvähenemistä, ihon elotonta sävyä, pigmenttimuutoksia, lieviä aknemuutoksia ja ihon epätasaisuuksia. Glykopeel parantaa näkyvästi ihon laatua ilman näkyvää ihon kuoritutumista tai hilseilyä. Hoidolla on välitön heleyttävä vaikutus ja sarjahoitona iho kiinteytyy asteittain.
GLYKOPEEL hoitaa tehokkaasti ja hellävaraisesti

Pinnallisia juonteita ja ryppyjä
Pigmenttiläiskiä
Auringon vaurioittamaa ihoa
Väsynyttä huonoväristä ihoa
Ihon epätasaisuuksia
Kimmoisuuden vähenemistä
Lievää aknea

60min 75,00€

Osta lahjakorttiReviderm SkinPeeler Mikrohionta +PCA medical peeling
Mikrohionta on uudistavien REVIDERM Skintelligence hoitojen perusta. Alunperin kehitetty lääketieteellisiin tarkoituksiin, mutta tänäpäivänä se on johtava, anti-age hoitotekniikka, jota käytetään ammattikosmetiikan alalla. Mikrohiontatekniikan menestys on REVIDERMIN
SkinPeeler laitteen toiminnasta. Ihon päällimmäisin kerros poistetaan hellävaraisesti micro kokoisilla kristallikiteillä.
Reviderm PCA Medical Peeling on vastaus kaiken ikäisille naisille ja miehille. Se uudistaa ihon ja palauttaa sen hehkun ja nuoruuden komponentit iholle. Tämä innovatiivinen kuorinta, patentoitu kaava antaa enemmän tehokkuutta, vähemmän sivuvaikutuksia. Tätä etua on hyödynnetty erilaisten happojen yhdistelmien kehittämiseen niin, että eri
ihosairauksien ja iho-ongelmien yksilölliset tarpeet ovat mahdollisia korjata.
Rypyt, juonteet, arvet, ihon värivirheet, aurinkovauriot, akne jne.
90min 130€
.Epäpuhtaan ihon kasvohoito
Talirauhasten toimintaa tasapainottava kasvohoito, johon yhdistetään hellävarainen kemiallinen kuorinta ja kevyt puhdistus. Kasvohoito supistaa huokosia, kirkastaa sävyä ja vähentää ihon rasvoittumista. Hoito ei sisällä hierontaa.
kemiallinen kuorinta, Mekaaninen ihonpuhdistus, naamio, seerumit ja hoitovoiteet .
Hoitoon yhdistetään tarvittaessa timanttikuorinta tai ultraäänipuhdistus.
Hoito tehdään Filorgan tuotteilla. 90min 78,00
Kosteuttava kasvohoito
Fresh on välittömästi kosteuttava ja heleyttävä kasvohoito. Sopii erityisesti kuivalle ja raikkautta kaipaavalle iholle. Fresh –kasvohoidossa yhdistyy hellävarainen mutta tehokas Glykopeel-kuorinta ja rf-laitehoito jossa imeytetään tehoseerumeita ihoon. Glykopeel kuorinta,kasvonaamio, seerumit ja hoitovoiteet. 90 min 105€
Osta lahjakortti


Ihonpuhdistus Perusteellinen ihonpuhdistus 3-4kertaa vuodessa, pitää ihon raikkaana ja puhtaana. Mustatpäät poistuvat ja laajentuneet talirauhaset puhdistuvatsekä supistuvat. Kuollut ihosolukko poistuu ja iho voi jälleen hyvin. sis alkupuhdistus, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, kuorinta, naamio, seerumi ja hoitovoiteet.
60min 60€ Nuoreten ihonpuhdistus 50€
Osta lahjakorttiM-CEUTIC_MESOLIFT_KASVOHOITO.jpg


THALGO Thalgo Cosmetics Oy:n laboratorio Ranskassa on meren raaka-aineiden kokemuksensa ja tietämyksensä ansiosta asettunut kansainvälisen spa terapian eturintamaan. 50 vuotias Thalgo on maailmanlaajuisesti tunnettu merellinen sarja, jonka asema on vakiintunut sekä erittäin suosittu. Merilevien sekä kasvien käyttöä kosmetiikan raaka-aineina on ryhdytty tutkimaan jo 60-luvulla. Farmaseutti Mr. Bouclet perusti Laboratories BLC:n vuonna 1964, voidakseen kehittää leväpohjaiset tuotteet lääketieteellisiin tarkoituksiin. Thalgo nimi rekistöröitiin vuonna 1968, jolloin lanseerattiin sarjan kaksi ensimmäistä ja tunnetuinta tuotetta, Plasmalg geeli sekä Mikronisoitu merileväjauhe. Spa kasvohoidot ja Spa vartalohoidot luovat omien hoitorituaalien kautta rentouttavan ja ainutlaatuisen hoitokokemuksen hoitojen tehoa unohtamatta.

Thalgon kasvojenhoitotuotteet eivät sisällä: parabeeneja, mineraaliöljyjä, propyleeniglykolia, geenimuunneltuja raaka-aineita, ei eläinperäisiä raaka-aineita (lukuunottamatta mehiläisvahaa)


M CEUTIC MESOLIFT KASVOHOITO


Ensimmäinen kemiallinenkuorinta jonka voimakkuus on säädettävissä ihon iän ja rakenteen, herkkyyden mukaisesti.

Elvyttävä, uudistava kiinteyttävä ja napakoittava ihoa. Poistaa kuolleet solukerrostumat ja kiinteyttää kasvojasi, tehostavat verenkiertoa sekä kollageenin ja elastiinin muodostumista. Hoito tehoaa myös hyperpigmentaation,

pintaryppyjen, aknen, arvet, epäpuhaudet ja auringon aiheuttamien vaurioiden hoitoon.

-Mceutic voitti 2016 kauneuden Oscar palkinnon. (palkinto myönnetään tuotteelle tai hoidolle jonka tulokset ovat pystytty toteen näyttämään.)

Tehokkaaseen ihoa uudistavaan happokuorintaan perustuva Mceutic kasvohoito tuo ratkaisut ihon erilaisiinongelmiin.
Ihon kunto parantuu jo ensimmäisen hoidon yhteydessä. Tulokset ovat nähtävissä. Sarjahoidolla saavutat täydellisen uudistumisen.

Suosittelemme tätä hoito kaikille jotka kaipaavat tehokasta ja toimivaa kasvohoitoa. Hoidon aluksi iho kaksois puhdistetaan, jonka jälkeen kuoriva happo levitetään iholle ja annetaan vaikuttaa 5-7 minuuttiin jonka jälkeen tapahtuu neutralisointi. Happokuorinta hiukan nipistelee iholla, mutta ei aiheuta muita epämiellyttäviä tuntemuksia. Happokuorinta on täysin turvallinen eikä se aiheuta esm. ihon hilseilyä, kirvelyä jälkikäteen.
Iho saattaa punoitta hiukan hoidon jälkeen mutta rauhoittu muutamassa tunnissa.

Tehokas naamio kosteuttaa ja tuo ravinteita juuri puhdistuneelle iholle.

Kemiallinen kuorinta sopii kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille.

TEHOKKAITA TULOKSIA MM.
-paksuun ja tunkkaiseen ihoon ihon uudistuminen näkyy välittömästi
-juonteisiin ja pigmenttihäiriöihin, iho sileytyy ja kirkastuu
-ihon epätasaisuuteen, epätasainen iho tasoittuu ja kirkastuu
-rasvaisuuteen ja akneihoon, vähentää selkeästi aknetulehdusta
-arpiin vaalentaa mm punertavia aknearpia
myös kasvojen sarjanhoidon jälkeen 90% asiakkaista oli tyytyväisiä hoidon selkeästi näkyviin tuloksiin.

* kasvot 60min 75E
sarjahoitona 3*60min 210E
* kasvot ja kaula 70min 85E, 3*70min
sarjahoitona 245E
* kasvot,kaula, dekoltee 75min 95E, 3*75min
sarjahoitona 270E

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus kemiallinen kuorinta, naamio, seerumit, hoitovoiteet.

Ylläpitohoitona 2-kertaa vuodessa
Osta lahjakortti

THALGO ANTI-AGE KASVOHOIDOT

Hyaluronihappo kasvohoito 30-60vuotiaalle. Juonteiden ja ilmeryppyjen hävittäjä 99,00€
Silicium kasvohoito 40-65-> vuotiaalle. Super liftaava kasvohoito 99,00€
Tehokkaat ja tuloksia aikaan saavat kasvohoidot iän tarpeen mukaisesti.

Kaikkiin hoitoihin sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, naamio, kasvohieronta, tehoseerumit, hoitovoiteet.
LUE LISÄÄ KASVOHOIDOISTA

Osta lahjakortti


SOURCE MARINE KOSTEUTTAVA KASVOHOITO

Kaikille ihotyypeille soveltuva kasvohoito joka ravitsee ja kostuttaa ihonpintaa syvemmältä. Hivenaineet saavat kosteuden palautumaan iholle ja vangitsee sen syvälle solujen ytimeen. Alkupuhdistus, kuorinta, kostuttava naamion, kosteuttava tehoseerumi, hoitovoiteet. Hoidon voi uusia 4-6 kertaa vuodessa tai silloin kun ihosi tuntuu kuivalta ja kireältä
60 min 65€ ( kasvohoidot kaikille ihotyypeille ajan varauskalenterissa)
Osta lahjakorttiHERKÄN JA COUPEROSA IHON KASVOHOITO

Herkälle, reagoivalle ja couperosa iholle. Hyposensine kasvohoito minttunaamiolla joka poistaa punoitusta, hienoja
juonteita, napakoittaa ja rentouttaa kasvonpiirteiden jännittyneisyyttä. Täydellinen herkälle,punoitukseen taipuvalle iholle. 60min 65€ ( kasvohoidot kaikille ihotyypeille ajan varauskalenterissa)Osta lahjakortti
LAITEHOITO SILMÄNYMPÄRYKSILLE

Thalgo on kehittänyt uuden mullistavan laitteen, joka on suunniteltu erityisesti silmänympärysihon hoitoon. Asiakas näkee tulokset jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Silmät ovat levänneen näköiset, juonteet ovat silottuneet, turvotus ja tummat silmänympärykset ovat kadonneet. Laitteessa yhdistyvät painallushieronta, värähtelyhieronta, musiikkiterapia ja lämpöterapia. Hyaluronihappoa sisältävä naamio ja seerumi tehostavat hoidon vaikutusta.

Tällä hoidolla saat kaunistettua ja nuorennettua silmänympärysihoa välittömästi. Hoitolasta voit ostaa silmänympärysiholle sarjan tehokkaat hoitotuotteet kotiin jotka edesauttavat silmienympärys alueen hoidossa.

30min 35€

Hoidon voit yhdistää vaikka muihin kasvohoitoihin, jalkahoitoihin, jalkojen hierontaan jne.LAITEHOIDOT:

Reviderm SkinPeeler Mikrohiontalaitteella tehtävä hellävarainen, ihoa kirkastava kristallikide kuorinta tasoittaa ihon
pinnan juonteita ja arpia sekä uudistaa ihoa. Poistaa tehokkaasti epäpuhtauksia ja mustapäitä. Täydellinen hoito
stressaantuneelle ja tukkeutuneelle iholle. Hoito puhdistaa ihoa ja parantaa
sen kosteudensitomiskykyä.

60min 90,00€

Osta lahjakortti

Ultraäänipuhdistus (Sopii myös nuorten iholle)

Kivutonta puhdistusta kaipaavalle iholle. Syväpuhdistaa huokoset ja aikaansaa raikkaan, kirkkaan ihon. Hoidossa valitaan Filorgan tai Thalgon tuotesarjoistamme sinun ihollesi sopivat hoitotuotteet.
sis alkupuhdistuksen, entsymaattisen kuorinnan, ultraäänipuhdistuksen, tehoampullien imeytys ultraäänellä, naamion, seerumit, hoitovoiteet.
60min 68,00€

Mikrohionta ja Ultraäänipuhdistus yhdessä
90,00€ 75min
Osta lahjakortti