Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kasvohoidot

Kasvohoidot ja Esteettinen kauneushoitolamme tarjoaa tehokkaita medikaalisia ihonhoitoja sekä injektiohoitoja ammattitaidolla vuosien kokemuksella.

Panostamme korkeaan laatuun sekä yksilölliseen hoitoon. Meille on tärkeää, että koet olevasi turvallisissa ja osaavissa käsissä, sekä olet tyytyväinen lopputulokseen. Olemme saatavilla aina hoidon jälkeen, mikäli sinulla on kysyttävää.

Tarjoamme parhaita ihon ikääntymismuutoksia hoitavia vaihtoehtoja, kuten injektiohoitoja,Täyteainehoitoja olemme tehneet jo yli 16 vuoden ajan. Mesoterapiaa, mikroneulausta, medikaaliasia kuorintoja ihon uudistamiseen sekä parhaat ihonhoitotuotteet kotihoitoon, joilla saat ylläpidettyä hoitojen tuloksia tehokkaasti.

Mikäli tarvitset apua iho-ongelmiin kuten, akneen, ruusufinniin, ihon värin muutoksiin, ihon ikääntymismuutoksiin tai haluat parantaa ihon laatua tai säilyttää terveen ihon olet tervetullut juuri meille! Olemme erikoistuneet aikuisen naisen ja miehen ihonhoitoon.

Tarjoamme ilmaisen konsultaation jossa voimme yhdessä kartoittaa juuri sinun ihonhoidon tarpeen.

Täyteainehoidot

Mesoterapia ja mikroneulaus


Kemialliset kuorinnat

KASVOHOIDOT

KASVOHOITOIHIN VARAAT AJAN HELPOSTI SUORAAN KALENTERISTA tai puhelimitse numerosta 0414978587

BTB13 - Kun tavallisen kosmetiikan hoitovaste ei sinulle riitä. Tieteellistä ihonhoitoa Suomesta.

BTB13-ihonhoitosarja tieteellinen tehokkuus perustuu patentoituun kantasoluteknologiaan sekä luonnon aktiiviaineisiin. BTB13-hoitotuotteet sisältävät iholle hyödyllisiä raaka-aineita. Tuotteissa yhdistyvät viimeisin tiede ja luonnollinen puhtaus.

Ainutlaatuinen BTB13-yhdiste uudistaa ihoa.-Vitamiinit parantavat ihon hyvinvointia-Prebiootit ja probiootit parantavat ihon mikrobiomia, ja suojaavat ihoa -Hyaluronihappo kosteuttaa ja täyteläistä ihoa - Luonnon kasviöljyt ja uutteet hoitavat ihoa -Tuotteiden raaka-aineet ovat puhtaita ja luonnollisia bioaktiivisia ravintoaineita ihosoluille.

BTB13™ -yhdiste on suomalaisen tutkijaryhmän kehittämä ja pohjautuu monivaikutteiseen ja ainutlaatuiseen kantasoluteknologiaan. BTB13 on tieteellinen läpimurto, jonka avulla voidaan aktivoida passivoituneita
kantasoluja oroottihapon avulla. Samalla se auttaa korjaamaan kantasolujen energia-aineenvaihdunnan häiriötä, josta johtuvat mm. monet iho-ongelmat sekä ikääntymisen merkit. BTB13™-yhdiste on laajasti patentoitu yhdiste, ja se muodostuu l-karnitiini (BT) aminohaposta ja vitamiininkaltaisesta oroottihaposta (B13).


BTB13™ -yhdisteellä saadaan monivaikutteisia tuloksia

Sillä voidaan vaikuttaa monipuolisesti ja parantavasti iho-ongelmiin, kuten kutinaan, kuivaan, atooppiseen ja couperosa- tai akneihoon. Sillä on positiivinen vaikutus myös haavojen parantumiselle ja arpien ehkäisyyn
sekä pigmenttimuutosten hoitoon. Seerumit ja hoitovoiteet sisältävät ihon suojausta lisääviä prebiootteja sekä ihoa kiinteyttäviä ja vahvistavia peptidejä.

BTB13™ on maanlaajuisesti patentoitu hoitomenetelmä, jonka kantasoluja suojaava ja aktivoiva vaikutus on osoitettu ihmisen kantasoluilla kantasolukokeissa. (Patentti- ja Rekisterihallitus, lupa 9865).

BTB 13 Day Spa kasvohoito

BTB 13 Day Spa Kasvohoito kirkastaa, tasoittaa, puhdistaa, sitoo kosteuden iholle, siten että kasvosi on todella saanut herätyksen. C vitamiini ja Hyaluronihappo, Kantasoluteknologia tekee parhaan uudistavan vaikutuksen iholle kuin iholle. BTB 13 Day Spa kasvohoitoon + kulmien ja ripsien värjäykset ja kulmien muotoilu. 75 min 99€

KASVOHOITO KAIKILLE IHOTYYPEILLE

Tämä kasvohoito sopii kaikille. Hoitolan tuotesarjoista valitaan iholle sopiva hoitokokonaisuus
Tehokas kuorinta ilman hankaavia aineosia, sopii kaikille ihotyypeille, myös couperoosa, acne, ruusufinni iholle.
Uudistava ja elvyttävä kasvohoito jokaisen ihon tarpeen mukaan.
Alkupudistus, kuorinta, mekaaninen ihonpudistus, ultraääni tai timanttihionta, naamio, seerumit ja hoitovoiteet. Hoito sisältää rentouttavan kasvohieronnan.75 min 79€


KASVOHOIDOT IHOTYYPIN MUKAAN
- Kosteuttava BTB13 kasvohoito 60 min 79€
- Tasapainottava Kasvohoito Epäpuhtaalle, akne, ruusufiini iholle 60min 79€
- BTB 13 kasvohoito kemiallisella kuorinnalla 60 min 79€

Täydellinen kasvohoito ikääntyvälle iholle 75min

Täydellinen ja ylellinen anti-age -hoito, joka palauttaa ihon nuorekkaan heleyden. Tehokkaasti ihoa tasoittava ja kirkastava kasvohoito. Hoidon jälkeen iho tuntuu kimmoisalta ja sametinpehmeältä, ja punoitus sekä epätasainen ihon sävy tasoittuvat. Hoitoon käytetään ainutlaatuisia Esteettisen hoidon tuotteita. Kosmetologi valmistaa hoitoa varten heleyttävän happo-kuorinnan, tehoseerumin ja kasvonaamion. Hoitoon sisältyy kasvohieronta.
75 min 99€BTB 13 Rentouttava ja virkistävä hoitoelämys kasvoille ja vartalolle

Hoito alkaa rentouttavalla ja nestekierotoa parantavalla hieronnalla vartalolle. Hieronnan jälkeen ihotyypillesi sopiva kasvohoito BTB 13 sarjan hoitotuotteilla , alkupuhdistus , ihon uusiutumista edistävällä kuorinnalla , naamio, epäuhtauksien poisto, kasvo ja päähieronta. "Väsyneen ja samean ihon kirkastava superhoito häivyttää stressin merkkejä iholta ja uudistaa ja heleyttää ihoa palauttaen ihon nuorekkaan ja levänneen ilmeen.
120 min 136€MEDIACALISET KUORINNAT

KASVOHOITOIHIN VARAAT AJAN HELPOSTI SUORAAN KALENTERISTA tai puhelimitse numerosta 0414978587
Kemiallinenkuorinta Polypeel ihoa kirkastava kemiallinen kuorinta

Kuorinta vaalentaa ihon hyperpigmentaatiota, supistaa laajentuneita ihohuokosia sekä tasapainottaa rasvoittuvaa ja sekaihoa, poistaa tehokkaasti kuolleen ihosolukon. Vähentää akneihon bakteeri tulehduksia. Tuloksen terveempi ja tasaisempi iho. Ei sovi raskaana oleville.
60min 90€Ihoa kirkastava ja tasoittava kemiallinen anti-age kuorinta

Mediacalian kuorinnoista voimakkain vaihtoehto ikämuutosten hoitoon. Hoitokokonaisuus on suunniteltu anti-age-hoidoksi erityisesti syviin juonteisiin, ryppyihin ja valovaurioihin. Kuorinta kiinteyttää ja uudistaa ihoa tehokkaasti.
Iho punoittaa hiukan hoidon jälkeen 1-2 päivää.
75 min 129€
LAITEHOIDOT KASVOILLE

Reviderm SkinPeeler ihonpuhdistus Mikrohiontalaitteella

Kristallikidekuorinta on uudistavien REVIDERM Skintelligence hoitojen perusta. Alunperin kehitetty lääketieteellisiin tarkoituksiin, mutta tänäpäivänä se on johtava, anti-age hoitotekniikka, jota käytetään ammattikosmetiikan alalla.
Ihon päällimmäisin kerros poistetaan hellävaraisesti micro kokoisilla kristallikiteillä. Mikrokokoiset kritallikiteet takaavat hellävaraisen ja tehokkaan intensiivisen kuorinnan ihollesi, Se vapauttaa ihon hellävaraisesti tehokkaasti keratinisoituneista soluista. Laitteen puhallus ja imu takaa regeneratiivisen vaikutuksen sisältä ulospäin.


ihohuokoset sekä mustapäät vähentyneet, iho itsessään tulee joustavammaksi, ihon kiinteys lisääntyy
ryppyjen syvyys vähenee, syvästimulaatio aktivoi ihon oman kollageenin ja elastiinin tuotannon.

Hoito sopii kaikille ihotyypeille Hoitoaika 75min 80,00€

Ultraäänipuhdistus

Tehokas, hellävarainen, aktivoiva ihon syväpuhdistus laitekuorintana.
alkupuhdistus, ultraäänipuhdistus, naamio, seerumit ja hoitovoiteet.
60 min 68€


Timanttihionta
on tehokas ihoa uudistava, kirkastava ja puhdistava sekä uudistava laitehoito. Poistaa tehokkaasti kuolleen ihosolukon ja mustapäät iholta pois.

60min 68€
KASVOHOITOIHIN VARAAT AJAN HELPOSTI SUORAAN KALENTERISTA tai puhelimitse numerosta 0414978587


Tule yksin tai yhdessä ystäväsi, äitisi tai miehesi kanssa.
Täydellisesti uudistava hoito sisältää kemiallisen kuorinnan Time Peel tai Fresh Peel kuorinnalla. Epäpuhtauksien poisto, naamion, kasvohieronnan, seerumit ja hoitovoiteen.

Hemmotteluhetki päättyy intialaiseen päänhierontaan. 45min ja Teehetkeen pienten herkkujen kera.
105min 113,00€Hemmottelupaketti naiselle

Peruskasvohoito BTB13 tuotteilla. sis alkupuhdistus ,kuorinta, naamio, hoitovoiteet ja seerumi lisäksi kasvo ja päähieronta.
75min 75,00€