Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kasvohoidot

Kasvohoidot ja Esteettinen kauneushoitolamme tarjoaa tehokkaita medikaalisia ihonhoitoja sekä injektiohoitoja ammattitaidolla vuosien kokemuksella.

Panostamme korkeaan laatuun sekä yksilölliseen hoitoon. Me luomme luonnollisen näköisiä lopputuloksia turvallisesti. Meille on tärkeää, että koet olevasi turvallisissa ja osaavissa käsissä, sekä olet tyytyväinen lopputulokseen. Olemme saatavilla aina hoidon jälkeen, mikäli sinulla on kysyttävää.

Tarjoamme parhaita ihon ikääntymismuutoksia hoitavia vaihtoehtoja, kuten injektiohoitoja,Täyteainehoitoja olemme tehneet jo yli 14 vuoden ajan. Mesoterapiaa, mikroneulausta, medikaaliasia kuorintoja ihon uudistamiseen sekä parhaat ihonhoitotuotteet kotihoitoon, joilla saat ylläpidettyä hoitojen tuloksia tehokkaasti.

Mikäli tarvitset apua iho-ongelmiin kuten, akneen, ruusufinniin, ihon värin muutoksiin, ihon ikääntymismuutoksiin tai haluat parantaa ihon laatua tai säilyttää terveen ihon olet tervetullut juuri meille! Olemme erikoistuneet aikuisen naisen ja miehen honhoitoon.

Tarjoamme ilmaisen konsultaation jossa voimme yhdessä kartoittaa juuri sinun ihonhoidon tarpeen.

Täyteainehoidot

Mesoterapia ja mikroneulaus


Kemialliset kuorinnat

KASVOHOIDOTBTB13 - Kun tavallisen kosmetiikan hoitovaste ei sinulle riitä. Tieteellistä ihonhoitoa Suomesta.

BTB13-ihonhoitosarja tieteellinen tehokkuus perustuu patentoituun kantasoluteknologiaan sekä luonnon aktiiviaineisiin.


BTB13™ -yhdiste on suomalaisen tutkijaryhmän kehittämä ja pohjautuu monivaikutteiseen ja ainutlaatuiseen kantasoluteknologiaan. BTB13 on tieteellinen läpimurto, jonka avulla voidaan aktivoida passivoituneita
kantasoluja oroottihapon avulla. Samalla se auttaa korjaamaan kantasolujen energia-aineenvaihdunnan häiriötä, josta johtuvat mm. monet iho-ongelmat sekä ikääntymisen merkit. BTB13™-yhdiste on laajasti patentoitu yhdiste, ja se muodostuu l-karnitiini (BT) aminohaposta ja vitamiininkaltaisesta oroottihaposta (B13).


BTB13™ -yhdisteellä saadaan monivaikutteisia tuloksia

Sillä voidaan vaikuttaa monipuolisesti ja parantavasti iho-ongelmiin, kuten kutinaan, kuivaan, atooppiseen ja couperosa- tai akneihoon. Sillä on positiivinen vaikutus myös haavojen parantumiselle ja arpien ehkäisyyn
sekä pigmenttimuutosten hoitoon. Seerumit ja hoitovoiteet sisältävät ihon suojausta lisääviä prebiootteja sekä ihoa kiinteyttäviä ja vahvistavia peptidejä.

BTB13™ on maanlaajuisesti patentoitu hoitomenetelmä, jonka kantasoluja suojaava ja aktivoiva vaikutus on osoitettu ihmisen kantasoluilla kantasolukokeissa. (Patentti- ja Rekisterihallitus, lupa 9865).

BTB13™Medical-hoitolinja on kehitetty tasapainottamaan ja korjaamaan ihon ongelmia sekä estämään ihon epäpuhtauksien syntymistä.Tutkitusti vaikuttavat tehoaineet.

BTB13 Sensitive hoitolinja vahvistaa ja rauhoittaa

BTB13 Pro-Age hoitolinja muodostaa tehokkaan suojan ikämuutoksille
hoitolinjaa käytetään ennaltaehkäisemään ja korjaamaan jo syntyneitä ihon ikääntymismuutoksia. Kaikki tuotteet sisältävät patentoitua BTB13™ yhdistettä.

BT ja B13 uudistaa, vahvistaa, tuo energiaa, heleyttää.Hyaluronihappo kosteuttaa ja täyteläistää . hoitotuotteet sisältävät eniten A-, B-, C-, E-vitamiinijejä ja ovat ihon hyvinvoinnille tärkeimmät komponentit. Prebiootit ja probiootit parantavat ihon mikrobiomia ja suojaavat ihoa. Peptidit ja aminohapot ovat ihon rakennusaineita Keramidit lisäävät ihon kosteutta ja estävät kosteuden haihtumista iholta.

BTB 13 Day Spa kasvohoito

BTB 13 Day Spa Kasvohoito kirkastaa, tasoittaa, puhdistaa, sitoo kosteuden iholle, siten että kasvosi on todella saanut herätyksen. C vitamiini ja Hyaluronihappo, Kantasoluteknologia tekee parhaan uudistavan vaikutuksen iholle kuin iholle. BTB 13 Day Spa kasvohoitoon + kulmien ja ripsien värjäykset ja kulmien muotoilu. 75 min 99€

KASVOHOITO KAIKILLE IHOTYYPEILLE

Tämä kasvohoito sopii kaikille. Hoitolan tuotesarjoista valitaan iholle sopiva hoitokokonaisuus
Tehokas kuorinta ilman hankaavia aineosia, sopii kaikille ihotyypeille, myös couperoosa, acne, ruusufinni iholle.
Uudistava ja elvyttävä kasvohoito jokaisen ihon tarpeen mukaan.
Alkupudistus, kuorinta, mekaaninen ihonpudistus, ultraääni tai timanttihionta, naamio, seerumit ja hoitovoiteet. Hoito sisältää rentouttavan kasvohieronnan.75 min 79€


Täydellinen kasvohoito ikääntyvälle iholle 75min

Täydellinen ja ylellinen anti-age -hoito, joka palauttaa ihon nuorekkaan heleyden. Tehokkaasti ihoa tasoittava ja kirkastava kasvohoito. Hoidon jälkeen iho tuntuu kimmoisalta ja sametinpehmeältä, ja punoitus sekä epätasainen ihon sävy tasoittuvat. Hoitoon käytetään ainutlaatuisia Esteettisen hoidon tuotteita. Kosmetologi valmistaa hoitoa varten heleyttävän happo-kuorinnan, tehoseerumin ja kasvonaamion. Hoitoon sisältyy kasvohieronta.
75 min 99€

Vagheggi Hydration Treatment

Ihoa tehokkaasti kosteuttava ja ihon kimmoisuutta lisäävä kasvohoito kuivalle ja kosteusköyhälle iholle.
Hoito sisältää antioksidanttista Hyaluronihappo-yhdistettä, joka suojaa ja kosteuttaa ihoa.
rauhoittaa ja kirkastaa ja heleyttää ihoa sekä vahvistaa ihon rakennetta, jolloin iho kykenee sitomaan paremmin kosteutta. Hyaluronihappo ja kimmoisa rakenteen ja nuorekkaan heleyden. 75min 79€Balance Treament
puhdistava ja tasapainottava kasvohoito epäpuhtaalle ja rosacea iholle

Ihoa puhdistava kasvohoito on kehitetty tasapainottamaan ja korjaamaan ihon ongelmia sekä estämään ihon
epäpuhtauksien syntymistä. Hoitavat tulokset perustuvat soluja puhdistavaan, ihoa vahvistavaan ja tulehdusta vähentävää hoito kokonaisuuteen.
Kasvohoito puhdistaa, uudistaa ja tasapainottaa epäpuhdasta ja rasvaista ihoa sekä hoitaa ja
ehkäisee aknen ja rosacean oireita ja niistä mahdollisesti muodostuvia arpia.
”Seka-, rasvaisen ja epäpuhtaan ihon puhdistava kasvohoito tasapainottaa talineritystä, eliminoi
ihotulehdusta ja kirkastaa ja heleyttää ihoa.” 60 min 79€


BTB 13 Rentouttava ja virkistävä hoitoelämys kasvoille ja vartalolle

Hoito alkaa rentouttavalla ja nestekierotoa parantavalla hieronnalla vartalolle. Hieronnan jälkeen ihotyypillesi sopiva kasvohoito BTB 13 sarjan hoitotuotteilla , alkupuhdistus , ihon uusiutumista edistävällä kuorinnalla , naamio, epäuhtauksien poisto, kasvo ja päähieronta. "Väsyneen ja samean ihon kirkastava superhoito häivyttää stressin merkkejä iholta ja uudistaa ja heleyttää ihoa palauttaen ihon nuorekkaan ja levänneen ilmeen.
120 min 136€MEDIACALISET KUORINNAT

Kemiallinenkuorinta Polypeel ihoa kirkastava kemiallinen kuorinta

Kuorinta vaalentaa ihon hyperpigmentaatiota, supistaa laajentuneita ihohuokosia sekä tasapainottaa rasvoittuvaa ja sekaihoa, poistaa tehokkaasti kuolleen ihosolukon. Vähentää akneihon bakteeri tulehduksia. Tuloksen terveempi ja tasaisempi iho. Ei sovi raskaana oleville.
60min 90€


Ihoa kirkastava ja tasoittava kemiallinen anti-age kuorinta

Mediacalian kuorinnoista voimakkain vaihtoehto ikämuutosten hoitoon. Hoitokokonaisuus on suunniteltu anti-age-hoidoksi erityisesti syviin juonteisiin, ryppyihin ja valovaurioihin. Kuorinta kiinteyttää ja uudistaa ihoa tehokkaasti.
Iho punoittaa hiukan hoidon jälkeen 1-2 päivää.
75 min 129€LAITEHOIDOT KASVOILLE

Reviderm SkinPeeler ihonpuhdistus Mikrohiontalaitteella

Kristallikidekuorinta on uudistavien REVIDERM Skintelligence hoitojen perusta. Alunperin kehitetty lääketieteellisiin tarkoituksiin, mutta tänäpäivänä se on johtava, anti-age hoitotekniikka, jota käytetään ammattikosmetiikan alalla.
Ihon päällimmäisin kerros poistetaan hellävaraisesti micro kokoisilla kristallikiteillä. Mikrokokoiset kritallikiteet takaavat hellävaraisen ja tehokkaan intensiivisen kuorinnan ihollesi, Se vapauttaa ihon hellävaraisesti tehokkaasti keratinisoituneista soluista. Laitteen puhallus ja imu takaa regeneratiivisen vaikutuksen sisältä ulospäin.


ihohuokoset sekä mustapäät vähentyneet, iho itsessään tulee joustavammaksi, ihon kiinteys lisääntyy
ryppyjen syvyys vähenee, syvästimulaatio aktivoi ihon oman kollageenin ja elastiinin tuotannon.

Hoito sopii kaikille ihotyypeille Hoitoaika 75min 80,00€
VARAA AIKASI KALENTERISTA

Ultraäänipuhdistus

Tehokas, hellävarainen, aktivoiva ihon syväpuhdistus laitekuorintana.
alkupuhdistus, ultraäänipuhdistus, naamio, seerumit ja hoitovoiteet.
60 min 68€
VARAA AIKASI KALENTERISTA

Timanttihionta
on tehokas ihoa uudistava, kirkastava ja puhdistava sekä uudistava laitehoito. Poistaa tehokkaasti kuolleen ihosolukon ja mustapäät iholta pois.

60min 68€

Tule yksin tai yhdessä ystäväsi, äitisi tai miehesi kanssa.
Täydellisesti uudistava hoito sisältää kemiallisen kuorinnan Time Peel tai Fresh Peel kuorinnalla. Epäpuhtauksien poisto, naamion, kasvohieronnan, seerumit ja hoitovoiteen.

Hemmotteluhetki päättyy intialaiseen päänhierontaan. 45min ja Teehetkeen pienten herkkujen kera.
105min 113,00€


Hemmottelupaketti naiselle

Peruskasvohoito BTB13 tuotteilla. sis alkupuhdistus ,kuorinta, naamio, hoitovoiteet ja seerumi lisäksi kasvo ja päähieronta.
75min 75,00€