Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kasvohoidot

Thalgo

Saatavilla on niin perus-kuin erikoiskasvohoidot, palkitut Thalgo anti-age hoidot, sekä vartalo & spa hoidot. Kokonaisvaltainen ja ajassa oleva Thalgo sarja tarjoaa kattavan ratkaisun ihollesi. Thalgo on uranuurtaja jo 55 vuoden ajan. Tehokkaat ja tuloksia tuovat hoidot ja hoitotuotteet jotka kehitetty erittäin tehokkaiksi ihonhoidon ongelmien hoidossa.
Filorga Ja Polypeel
Lääketieteelliseen tutkimukseen perustuvat hoitotuotteet ja hoidot. Peruajatuksena korjata ja tuoda apu eri iho-ongelmiin. Saavuttaa näkyviä tuloksia paremmasta ja hyvinvoivasta ihosta.

Reviderm
Laitehoitoina tehtävä kasvohoidot perustuu lääketieteelliseen tutkimukseen ja hoitoon parantaa sekä ihoa ja siinä esiintyviä iho-ongelmia sekä ihosairauksia.


120
Lue lisää esteettistä kemiallisista kuorinnoista

PolyPeel

Tehokas esteettinen kemiallinen kuorinta joka kirkastaa ja uudistaa ihoa . Uuden ihon vaikutus,

Kemiallinen kuorinta kasvoille Polypeel •Pinnallisia juonteita ja ryppyjä •Pigmenttiläiskiä, kasvoilla, käsissä, koko vartalolla •Auringon vaurioittamaa ihoa •Elotonta, väsynyttä ihoa •Ihon epätasaisuuksia •Kimmoisuuden vähenemistä • Aknea. Tällä hoidolla saat näkyviä tuloksia välittömästi. Kemiallinen kuorinta eli happohoito on tehokas kasvohoito erilaisiin iho-ongelmiin. Kemiallinen kuorinta elvyttää, uudistaa ja kosteuttaa ihoa. Tuloksena on nuoremman ja kirkkaamman näköinen iho. Ihon ylin pintakerros kuoritaan hellävaroen luonnollisilla hapoilla. Ihotyypistä riippuen valitaan sopiva kuorinta- aika joka voidaan säädellä jokaisen ihotyypille sopivaksi.

Parhaan tuloksen saamiseksi kemiallinen kuorinta kannattaa ottaa
3-6 kerran sarjahoitona kolmen viikon välein.


60min 120€

3*60min 360€Peeling Marin kasvohoito

Thalgon happohoidon ainutlaatuisuus tulee levästä! Vuonna1966 lääkinnällisellä patentilla suojattu MMA levä yhdisteemme tarjoaa nyt uutta! Kun happo eristetään levästä vapautuu samalla ihoa suojaavia aktiiviaineita.

Tehokas ja hellävarainen happohoito, jota on saatavilla eri vahvuuksia.

Ainutlaatuinen Mesolift kasvohoito joka uudistaa ja parantaa huomattavasti ihon rakennetta. -Ensimmäinen kemiallinenkuorinta jonka voimakkuus on säädettävissä ihon iän ja rakenteen mukaisesti. Poistaa sameutta, ryppyjä, juonteinta, pigmenttimuutoksia aknea ja epäpuhtauksia iholta.

Hoito sopii myös miehille. 60min 75,00€


Reviderm SkinPeeler ihonpuhdistus Mikrohiontalaitteella

Kristallikidekuorinta on uudistavien REVIDERM Skintelligence hoitojen perusta. Alunperin kehitetty lääketieteellisiin tarkoituksiin, mutta tänäpäivänä se on johtava, anti-age hoitotekniikka, jota käytetään ammattikosmetiikan alalla.

Mikrohiontatekniikan menestys on REVIDERMIN Skin Peeler laitteen toiminnasta. Ihon päällimmäisin kerros poistetaan hellävaraisesti micro kokoisilla kristallikiteillä. Asiakkaat ovat vakuuttuneita hoidosta jopa yhden kerran jälkeen sillä iho tuntuu huomattavasti pehmeämmälle ja tasapainoisemmalle.

Hoito sopii kaikille ihotyypeille


Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, laitehoito, naamio , seermumit ja hoitovoiteet

Poistaa tehokkaasti
Epäpuhtauksia ja mustapäitä, Kuorii kuolleen ihosolukon pois
Täydellinen hoito stressaantuneelle ja tukkeutuneelle iholle, pigmenttiläiskille, rypyille ja juonteille
Hoito puhdistaa ihoa ja parantaa sen kosteudensitomis kykyä.
Hoitoaika 75min 90,00€

VARAA AIKA KALENTERISTA

Reviderm Medical Peeling + Skin Peeler laitehoito.

Kokonaisvaltainen syväkosteuttava ja tehokkaasti puhdistava kasvohoito, joka sisältää Medical Peeling entsyymi kuorinnan sekä tehokkaan huokosia puhdistavan ja supistavan Skin Peeler laitehoido ja naamion.

-Medical Peeling entsyymi kuorinta

entsyymi kuorinta on vastaus kaiken ikäisille naisille ja miehille. Se uudistaa ihon ja palauttaa sen hehkun ja nuoruuden komponentit iholle. Tämä innovatiivinen kuorinta, patentoitu kaava antaa enemmän tehokkuutta,
vähemmän sivuvaikutuksia iholle. Tätä etua on hyödynnetty erilaisten happojen yhdistelmien kehittämiseen niin, että eri ihosairauksien ja iho-ongelmien yksilölliset tarpeet ovat mahdollisia korjata. Rypyt, juonteet, arvet, ihon värivirheet, aurinkovauriot, akne jne.

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, entyymikuorinta, laitehoito, naamio,seerumit ja hoitovoiteet.
90min 130€
Ihon ja iän tarpeiden mukaan räätälöity hoito, jossa pääpaino on joko puhdistuksella tai ihon kosteuden palautus tuloksena raikas ja puhdas iho, Säteilevä iho. Hoitoon sisältyy alkupudistus, kuorinta, naamio seerumit ja hoitovoiteet sekä valittu hoitokokonaisuus. Tämä hoito puhdistaa ja hemmotteelee kaikien ikäisten ihoa.
60min 68,00€

Ihon puhdistus ultraäänellä

Ihonpuhdistus menetelmä, jossa käytetään erityistä laitetta, joka ultraääniaalloilla ja suuri taajuisella värähtelyllä poistaa kuolleita ihosoluja ja uudistaa ihon ulointa kerrosta.

Ultraäänipuhdistus on eräänlainen mekaaninen kuorinta, joka vaikuttaa ihon rakenteeseen sekä pintakerrokseen.

ULTRAÄÄNIPUHDISTUS AUTTAA:

parantamaan aknen, puhdistamaan tukkeutuneet ihosolut, tasoittamaan ensimmäisiä juonteita, parantamaan verenkiertoa, erityisesti erittäin herälle sekä allergiselle iholle.

tarjoaa syväkosteutusta ja kohottaa ihoa vaikuttamalla ainoastaan ihon uloimpaan kerrokseen vahingoittamatta sitä.
60min 70,00€

Ihonpuhdistuksella saat apua komedojen eli mustapäiden poistoon kasvojen ja vartalon alueelta. Kosmetologi puhdistaa ihon ihotyypille sopivalla puhdistustuotteella, iho pehmitetään höydyllä jonka jälkeen kuorinta. Kuorinta helpottaa mustapäiden pois ottamista ja edistää muiden hoitoaineiden imeytymistä. Iho puhdistetaan epäpuhtauksista manuaalisesti.
Hoito sopii niin naisille kuin miehille ja kaiken ikäisille joilla esiintyy epäpuhtauksia iholla.
Hoitoon sisältyy myös naamio ja seerumit, hoitovoiteet.

Ihon mekaanisen puhdistuksen voi tehdä myös vartalon alueella esim. Selkä, hartiat tai dekoltee. Mainitsethan asiasta aikaa varatessasi, jotta kosmetologi varaa riittävän ajan hoitoosi.


Huomioithan, että ihonpuhdistushoitojen jälkeen vältettävä 12 h saunomista, solariumia, auringonottoa, hikiliikuntaa sekä mekaanisia ärsykkeitä.

60min 70,00€

Täydellinen ja ylellinen anti-age -hoito, joka palauttaa ihon nuorekkaan heleyden. Tehokkaasti ihoa tasoittava ja kirkastava kasvohoito. Hoidon jälkeen iho tuntuu kimmoisalta ja sametinpehmeältä, ja punoitus sekä epätasainen ihon sävy tasoittuvat. Hoitoon käytetään ainutlaatuisia Thalgon-sarjan tuotteita. Kosmetologi valmistaa hoitoa varten heleyttävän AHA-kuorinnan, tehoseerumin ja kasvonaamion PRODIGE DES OCEANS,naamion voitti heti puolivuotta lanseerauksen jälkeen arvostetun kauneuden Oscar palkinnon!

90 min 89,00€

Tule yksin tai yhdessä ystäväsi, äitisi tai miehesi kanssa.

Täydellisesti uudistava hoito sisältää kemiallisen kuorinnan

Time Peel tai Fresh Peel kuorinnalla. Epäpuhtauksien poisto, naamion, kasvohieronnan, seerumit ja hoitovoiteen.
Hemmotteluhetki päättyy intialaiseen päänhierontaan. 45min ja Teehetkeen pienten herkkujen kera. 105min 113,00€

Peruskasvohoito Filorgan tuotteilla. sis alkupuhdistus ,kuorinta, naamio, hoitovoiteet ja seerumi lisäksi kasvo ja päähieronta 75min 75,00€