Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kasvohoidot

Kasvohoidot ja Esteettinen kauneushoitolamme tarjoaa tehokkaita medikaalisia ihonhoitoja sekä injektiohoitoja ammattitaidolla vuosien kokemuksella.

Panostamme korkeaan laatuun sekä yksilölliseen hoitoon. Me luomme luonnollisen näköisiä lopputuloksia turvallisesti. Meille on tärkeää, että koet olevasi turvallisissa ja osaavissa käsissä, sekä olet tyytyväinen lopputulokseen. Olemme saatavilla aina hoidon jälkeen, mikäli sinulla on kysyttävää.

Tarjoamme parhaita ihon ikääntymismuutoksia hoitavia vaihtoehtoja, kuten injektiohoitoja,Täyteainehoitoja olemme tehneet jo yli 14 vuoden ajan. Mesoterapiaa, mikroneulausta, medikaaliasia kuorintoja ihon uudistamiseen sekä parhaat ihonhoitotuotteet kotihoitoon, joilla saat ylläpidettyä hoitojen tuloksia tehokkaasti.

Mikäli tarvitset apua iho-ongelmiin kuten, akneen, ruusufinniin, ihon värin muutoksiin, ihon ikääntymismuutoksiin tai haluat parantaa ihon laatua tai säilyttää terveen ihon olet tervetullut juuri meille! Olemme erikoistuneet aikuisen naisen ja miehen honhoitoon.

Tarjoamme ilmaisen konsultaation jossa voimme yhdessä kartoittaa juuri sinun ihonhoidon tarpeen.

Täyteainehoidot

Mesoterapia ja mikroneulaus


Kemialliset kuorinnat

KASVOHOIDOT


Peeling Marin kasvohoito

Thalgon happohoidon ainutlaatuisuus tulee levästä! Vuonna1966 lääkinnällisellä patentilla suojattu MMA levä yhdisteemme tarjoaa nyt uutta! Kun happo eristetään levästä vapautuu samalla ihoa suojaavia aktiiviaineita.

Tehokas ja hellävarainen happohoito, jota on saatavilla eri vahvuuksia.

Ainutlaatuinen Mesolift kasvohoito joka uudistaa ja parantaa huomattavasti ihon rakennetta. -Ensimmäinen kemiallinenkuorinta jonka voimakkuus on säädettävissä ihon iän ja rakenteen mukaisesti. Poistaa sameutta, ryppyjä, juonteinta, pigmenttimuutoksia aknea ja epäpuhtauksia iholta.

Hoito sopii myös miehille.
60min 75,00€

ALKUPERÄINEN: TEHOKAS, TURVALLINEN JA TODISTETTU

Reviderm SkinPeeler ihonpuhdistus Mikrohiontalaitteella

Kristallikidekuorinta on uudistavien REVIDERM Skintelligence hoitojen perusta. Alunperin kehitetty lääketieteellisiin tarkoituksiin, mutta tänäpäivänä se on johtava, anti-age hoitotekniikka, jota käytetään ammattikosmetiikan alalla.

Mikrohiontatekniikan menestys on REVIDERMIN Skin Peeler laitteen toiminnasta. Ihon päällimmäisin kerros poistetaan hellävaraisesti micro kokoisilla kristallikiteillä. Mikrokokoiset kritallikiteet takaavat hellävaraisen ja tehokkaan intensiivisen kuorinnan ihollesi, Se vapauttaa ihon hellävaraisesti tehokkaasti keratinisoituneista soluista. Laitteen puhallus ja imu takaa regeneratiivisen vaikutuksen sisältä ulospäin.
Asiakkaat ovat vakuuttuneita hoidosta jopa yhden kerran jälkeen sillä iho tuntuu huomattavasti pehmeämmälle ja tasapainoisemmalle. Uusien ihosolujen muodostuminen tehostuu välittömästi käyttämällä stimuloivia, aktiivisia ainesosia.

Kliiniset tutkimukset osoittavat:
ihohuokoset sekä mustapäät vähentyneet
iho itsessään tulee joustavammaksi
ihon kiinteys lisääntyy
ryppyjen syvyys vähenee
syvästimulaatio aktivoi ihon oman kollageenin ja elastiinin tuotannon


Hoito sopii kaikille ihotyypeille

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, laitehoito, naamio, seermumit ja hoitovoiteet

Poistaa tehokkaasti
Epäpuhtauksia ja mustapäitä, Kuorii kuolleen ihosolukon pois
Täydellinen hoito stressaantuneelle ja tukkeutuneelle iholle, pigmenttiläiskille, rypyille ja juonteille
Hoito puhdistaa ihoa ja parantaa sen kosteudensitomis kykyä.
Hoitoaika 75min 80,00€
Ihon ja iän tarpeiden mukaan räätälöity hoito, jossa pääpaino on joko puhdistuksella tai ihon kosteuden palautus tuloksena raikas ja puhdas iho, Säteilevä iho. Hoitoon sisältyy alkupudistus, kuorinta, naamio seerumit ja hoitovoiteet sekä valittu hoitokokonaisuus. Tämä hoito puhdistaa ja hemmotteelee kaikien ikäisten ihoa.
60min 68,00€

Ihon puhdistus ultraäänellä

Ihonpuhdistus menetelmä, jossa käytetään erityistä laitetta, joka ultraääniaalloilla ja suuri taajuisella värähtelyllä poistaa kuolleita ihosoluja ja uudistaa ihon ulointa kerrosta.

Ultraäänipuhdistus on eräänlainen mekaaninen kuorinta, joka vaikuttaa ihon rakenteeseen sekä pintakerrokseen.

ULTRAÄÄNIPUHDISTUS AUTTAA:

parantamaan aknen, puhdistamaan tukkeutuneet ihosolut, tasoittamaan ensimmäisiä juonteita, parantamaan verenkiertoa, erityisesti erittäin herälle sekä allergiselle iholle.

tarjoaa syväkosteutusta ja kohottaa ihoa vaikuttamalla ainoastaan ihon uloimpaan kerrokseen vahingoittamatta sitä.
60min 70,00€

Ihonpuhdistus ja laitekuorinta

Ihonpuhdistuksella saat apua komedojen eli mustapäiden poistoon kasvojen
ja vartalon alueelta. Kosmetologi puhdistaa ihon ihotyypille sopivalla puhdistustuotteella, iho pehmitetään entsymaattisella kuorinnalla ja tai höyrytyksellä. Entsymaattinen kuorinta helpottaa mustapäiden pois ottamista ja edistää muiden hoitoaineiden imeytymistä.
Iho puhdistetaan epäpuhtauksista manuaalisesti sekä laitekuorinnalla.
Hoito sopii niin naisille kuin miehille ja kaiken ikäisille joilla esiintyy epäpuhtauksia iholla.
Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, laitehoito naamio ja seerumit, hoitovoiteet.
75min 69,00€

Täydellinen kasvohoito ikääntyvälle iholle 75min

Täydellinen ja ylellinen anti-age -hoito, joka palauttaa ihon nuorekkaan heleyden. Tehokkaasti ihoa tasoittava ja kirkastava kasvohoito. Hoidon jälkeen iho tuntuu kimmoisalta ja sametinpehmeältä, ja punoitus sekä epätasainen ihon sävy tasoittuvat. Hoitoon käytetään ainutlaatuisia Thalgon-sarjan tuotteita. Kosmetologi valmistaa hoitoa varten heleyttävän AHA-kuorinnan, tehoseerumin ja kasvonaamion PRODIGE DES OCEANS,naamion voitti heti puolivuotta lanseerauksen jälkeen arvostetun kauneuden Oscar palkinnon!
90 min 89,00€

Tule yksin tai yhdessä ystäväsi, äitisi tai miehesi kanssa.
Täydellisesti uudistava hoito sisältää kemiallisen kuorinnan Time Peel tai Fresh Peel kuorinnalla. Epäpuhtauksien poisto, naamion, kasvohieronnan, seerumit ja hoitovoiteen.

Hemmotteluhetki päättyy intialaiseen päänhierontaan. 45min ja Teehetkeen pienten herkkujen kera.
105min 113,00€

Peruskasvohoito Filorgan tuotteilla. sis alkupuhdistus ,kuorinta, naamio, hoitovoiteet ja seerumi lisäksi kasvo ja päähieronta 75min 75,00€