Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kasvohoidot

Kasvohoidot ja Esteettinen kauneushoitolamme tarjoaa tehokkaita medikaalisia ihonhoitoja sekä injektiohoitoja ammattitaidolla vuosien kokemuksella.

Panostamme korkeaan laatuun sekä yksilölliseen hoitoon. Me luomme luonnollisen näköisiä lopputuloksia turvallisesti. Meille on tärkeää, että koet olevasi turvallisissa ja osaavissa käsissä, sekä olet tyytyväinen lopputulokseen. Olemme saatavilla aina hoidon jälkeen, mikäli sinulla on kysyttävää.

Tarjoamme parhaita ihon ikääntymismuutoksia hoitavia vaihtoehtoja, kuten injektiohoitoja,Täyteainehoitoja olemme tehneet jo yli 14 vuoden ajan. Mesoterapiaa, mikroneulausta, medikaaliasia kuorintoja ihon uudistamiseen sekä parhaat ihonhoitotuotteet kotihoitoon, joilla saat ylläpidettyä hoitojen tuloksia tehokkaasti.

Mikäli tarvitset apua iho-ongelmiin kuten, akneen, ruusufinniin, ihon värin muutoksiin, ihon ikääntymismuutoksiin tai haluat parantaa ihon laatua tai säilyttää terveen ihon olet tervetullut juuri meille! Olemme erikoistuneet aikuisen naisen ja miehen honhoitoon.

Tarjoamme ilmaisen konsultaation jossa voimme yhdessä kartoittaa juuri sinun ihonhoidon tarpeen.

Täyteainehoidot

Mesoterapia ja mikroneulaus


Kemialliset kuorinnat

KASVOHOIDOT

BTB13 Medical hoitolinja korjaa ja uudistaa ihoa

BTB13™Medical-hoitolinja on kehitetty tasapainottamaan ja korjaamaan ihon ongelmia sekä estämään ihon epäpuhtauksien syntymistä.Tutkitusti vaikuttavat tehoaineet

BT ja B13 uudistaa, vahvistaa, tuo energiaa, heleyttääHyaluronihappo kosteuttaa ja täyteläistääA-, B-, C-, E-vitamiinit ovat ihon hyvinvoinnille tärkeimmät vitamiinitPrebiootit ja probiootit parantavat ihon mikrobiomia ja suojaavat ihoa Peptidit ja aminohapot ovat ihon rakennusaineita Keramidit lisäävät ihon kosteutta ja estävät kosteuden haihtumista iholta.

BTB 13 Peeling kasvohoito
Tehokas kuorinta ilman hankaavia aineosia, sopii kaikille ihotyypeille, myös couperoosa iholle. Uudistava ja elvyttävä kasvohoito.BTB 13 tuotteilla. Alkupudistus, kuorinta, mekaaninen ihonpudistus,( tarvittaessa
laitekuorinta, naamio, seerumit ja hoitovoiteet. Hoito sisältää renouttavan kasvohieronnan.75min 78,00€

ALKUPERÄINEN: TEHOKAS, TURVALLINEN JA TODISTETTU

Reviderm SkinPeeler ihonpuhdistus Mikrohiontalaitteella

Kristallikidekuorinta on uudistavien REVIDERM Skintelligence hoitojen perusta. Alunperin kehitetty lääketieteellisiin tarkoituksiin, mutta tänäpäivänä se on johtava, anti-age hoitotekniikka, jota käytetään ammattikosmetiikan alalla.

Mikrohiontatekniikan menestys on REVIDERMIN Skin Peeler laitteen toiminnasta. Ihon päällimmäisin kerros poistetaan hellävaraisesti micro kokoisilla kristallikiteillä. Mikrokokoiset kritallikiteet takaavat hellävaraisen ja tehokkaan intensiivisen kuorinnan ihollesi, Se vapauttaa ihon hellävaraisesti tehokkaasti keratinisoituneista soluista. Laitteen puhallus ja imu takaa regeneratiivisen vaikutuksen sisältä ulospäin.
Asiakkaat ovat vakuuttuneita hoidosta jopa yhden kerran jälkeen sillä iho tuntuu huomattavasti pehmeämmälle ja tasapainoisemmalle. Uusien ihosolujen muodostuminen tehostuu välittömästi käyttämällä stimuloivia, aktiivisia ainesosia.

Kliiniset tutkimukset osoittavat:
ihohuokoset sekä mustapäät vähentyneet
iho itsessään tulee joustavammaksi
ihon kiinteys lisääntyy
ryppyjen syvyys vähenee
syvästimulaatio aktivoi ihon oman kollageenin ja elastiinin tuotannon


Hoito sopii kaikille ihotyypeille

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, laitehoito, naamio, seermumit ja hoitovoiteet

Poistaa tehokkaasti
Epäpuhtauksia ja mustapäitä, Kuorii kuolleen ihosolukon pois
Täydellinen hoito stressaantuneelle ja tukkeutuneelle iholle, pigmenttiläiskille, rypyille ja juonteille
Hoito puhdistaa ihoa ja parantaa sen kosteudensitomis kykyä.
Hoitoaika 75min 80,00€
VARAA AIKASI KALENTERISTA

kasvohoito, jonka elämys ja lopputulos perustuvat ihon yksilöllisiin tarpeisiin. Hoito alkaa BTB 13 kasvojen puhdistus
rituaalilla. Kosmetologi valitsee hoidon aikana huolella juuri sinun ihollesi parhaiten sopivat tuotteet. Hoitoon sisältyy ihoanalyysi, hellävarainen puhdistus ja kuorinta, hoitava ampulli, kasvohieronta,
naamio ja viimeistelevät tuotteet.
Tuloksena on hyvin kosteutettu,puhdistettu tasaisen kuulas iho. - Ikämuutoksiin - couperosaan - kuiva ja herkkä iho -akne ym. 75 min 78€
VARAA AIKASI KALENTERISTA
Ihonpuhdistus menetelmä, jossa käytetään erityistä laitetta, joka ultraääniaalloilla ja suuri taajuisella värähtelyllä poistaa kuolleita ihosoluja ja uudistaa ihon ulointa kerrosta.

Ultraäänipuhdistus on eräänlainen mekaaninen kuorinta, joka vaikuttaa ihon rakenteeseen sekä pintakerrokseen.
Soveltuu myös erittäin herkälle iholle.

ULTRAÄÄNIPUHDISTUS AUTTAA:

parantamaan aknen, puhdistamaan tukkeutuneet ihosolut, tasoittamaan ensimmäisiä juonteita, parantamaan verenkiertoa, erityisesti erittäin herkälle sekä allergiselle iholle.

Alkupuhdistus, ulträänikuorinta, naamio, seerumit ja hoitovoiteet

60min 68,00€


Ihonpuhdistus ja laitekuorinta

Ihonpuhdistuksella saat apua komedojen eli mustapäiden poistoon kasvojen
ja vartalon alueelta. Kosmetologi puhdistaa ihon ihotyypille sopivalla puhdistustuotteella, iho pehmitetään entsymaattisella kuorinnalla ja tai höyrytyksellä. Entsymaattinen kuorinta helpottaa mustapäiden pois ottamista ja edistää muiden hoitoaineiden imeytymistä.
Iho puhdistetaan epäpuhtauksista manuaalisesti sekä laitekuorinnalla.
Hoito sopii niin naisille kuin miehille ja kaiken ikäisille joilla esiintyy epäpuhtauksia iholla.
Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, laitehoito naamio ja seerumit, hoitovoiteet.
75min 69,00€


BTB13™ Pro-Age -hoitolinja ennaltaehkäisee ja häivyttää ihon ikääntymisen merkkejä.
BTB13™-yhdisteen hyaluronihappo palauttaa ihon luontaista kosteustasapainoa lisäten ihon kokonaisvaltaista hyvinvointia ja täyteläisyyttä. Tuotteet tarjoavat iholle tehokkaan antioksidanttisuojan suojaten ihoa ympäristön aiheuttamilta rasitustekijöiltä. BTB™ Pro-Age -tuotteet heleyttävät, kiinteyttävät ja uudistavat ihoa tehokkaasti.

Tutkitusti vaikuttavat tehoaineet
BT ja B13 uudistaa, vahvistaa, tuo energiaa, heleyttää. Hyaluronihappo kosteuttaa ja täyteläistääA-, B-, C-, E-vitamiinit ovat ihon hyvinvoinnille tärkeimmät vitamiinit. Prebiootit ja probiootit parantavat ihon mikrobiomia ja suojaavat ihoa. Peptidit ja aminohapot ovat ihon rakennusaineita. Keramidit lisäävät ihon kosteutta ja estävät kosteuden haihtumista iholta.

Täydellinen kasvohoito ikääntyvälle iholle 75min

Täydellinen ja ylellinen anti-age -hoito, joka palauttaa ihon nuorekkaan heleyden. Tehokkaasti ihoa tasoittava ja kirkastava kasvohoito. Hoidon jälkeen iho tuntuu kimmoisalta ja sametinpehmeältä, ja punoitus sekä epätasainen ihon sävy tasoittuvat. Hoitoon käytetään ainutlaatuisia BTB13 tuotteita. Kosmetologi valmistaa hoitoa varten heleyttävän entymaattisen kuorinnan, tehoseerumin ja kasvonaamion.
90 min 89,00€


BTB13 Micro & Meso Therapy
on uusi, BTB13 hoitomenetelmä, joka yhdistää mikroneulauksen ja mesoterapian.
Hoito perustuu suomalaiseen, patentoituun innovaatioon, BTB13-yhdisteeseen, joka vaikuttaa sisällä soluissa solujen terveyteen, aineenvaihduntaan ja niiden uusiutumiseen. Yhdisteellä on silminnähtäviä vaikutuksia ihossa. Ihosta tulee kiinteämpi, kirkkaampi, kosteutetumpi ja tasaisempi. Yhdessä kollageenin laatuun ja tuotantoon vaikuttavan
mikroneulausmenetelmän kanssa BTB13-yhdiste hoitaa tuloksellisesti ihon ikämuutoksia, tasoittaa arpia, puhdistaa ihoa ja vähentää ihotulehdusta,vaalentaa pigmenttimuutoksia sekä kirkastaa ja heleyttää ihoa
eliminoiden iholta väsymyksen merkkejä.

Hoitoon sisältyy hoitotuote kotikäyttöön jonka avulla tehostat hoidon
vaikutusta.

150€ /hoitokerta
suosittelemme sarjahoito *3
Hoitoon sisältyy kotihoitotuote

Tule yksin tai yhdessä ystäväsi, äitisi tai miehesi kanssa.
Täydellisesti uudistava hoito sisältää kemiallisen kuorinnan Time Peel tai Fresh Peel kuorinnalla. Epäpuhtauksien poisto, naamion, kasvohieronnan, seerumit ja hoitovoiteen.

Hemmotteluhetki päättyy intialaiseen päänhierontaan. 45min ja Teehetkeen pienten herkkujen kera.
105min 113,00€


Hemmottelupaketti naiselle

Peruskasvohoito BTB13 tuotteilla. sis alkupuhdistus ,kuorinta, naamio, hoitovoiteet ja seerumi lisäksi kasvo ja päähieronta.
75min 75,00€