Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kevät uutuuksia vaatekaappiisi.

KEVÄT ON SAAPUNUT! MAALISKUUN IHANAT UUTUUDET MYYMÄLÄSSÄ SEKÄ VERKKOKAUPASSA. iHANIA SILKKEJÄ SULOISIA JA PEHMEITÄ NEULEITA SEKÄ KAUNIITA HOUSUJA, PUSEROITA. YHDISTELE JA PUKEUDU RENNOSTI TAI TYYLIKKÄÄSTI NIIN TÖIHIN KUIN JUHLAAN.

MALLISTOMME …….. MUOTIA AIKUISELLE NAISELLE, JOTKA HALUAVAT PUKEUTUA LAADUKKAISIIN VAATTEISIIN YHDISTELLEN NIITÄ ERI KOKONAISUUKSIIN.

KOOT : one size ( yhden koon vaate joka vastaa kokoa 38/42) tämä koko sopii pääsääntöisesti suomalaisen naisen vartalolle.
XS=34, S=36, M=38, L=40, XL=42 nämä vastaavat FI/EU mitoitusta.


Palautusprosenttimme oli viimevuonna 0,01% eli käytännössä tämä tarkoittaa 2018 tehtyjen tilausten määrään yhtä ainutta palautusta. Me emme halua olla suuria, meille tärkeämpää on hyvä tuote jonka ilolla sinulle toimitamme. Siksi olemme valinneet tuotteemme huolella niin vaatteissa, kosmetiikassa ja muissa Spa tuotteissa. Tuotevalmistajat vastaavat tuotteen laadusta, me toimitamme sen valmistajan pakkauksessa, jonka tuotemerkinnät aina tarkistamme ennen toimitusta. Kosmetiikka tuotteissa on mukana käyttöohjeet/ tuoteseloste sekä suomeksi ja ruotsiksi.

Maksuaikaa ostoksille. valitse verkkokaupassa itsellesi sopivin vaihtoehto, lasku, osamaksu tai kortti maksaminen.
Myymälässä on mahdollista maksaa myös ostokset laskulla, osamaksulla sekä kaikilla yleisimillä pankki ja luottokorteilla.
Tilausten toimitus. Posti tai R-kioskin paketti, tilaukset käsitellään MA-PE ja pyritään toimittamaan jakeluun heti samana tai viimeistään 2 päivän sisällä. Lahjakortit toimitamme sähköpostiin viimeistään 24h sisällä tilauksesta.