Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Spa Shop

Syksyn kauniit neuleet!
Neuleet kuuluvat syksyyn. Kun ilmat alkavat viiletä ja sade ropisee taivaalta haluaa jotain pehmeää ja lämmintä päälle.
Lämpimät neuleet sopivat kaikenlaisiin tilanteisiin. Voit pukea rennon neulepaidan lämmittämään sinua viileinä päivinä. Myös pehmeä neuletakki yhdistettynä kapeisiin leggingseihin tai mukaviin housuihin sekä soman T-paidan tai puseron kanssa on suloinen yhdistelmä, joka auttaa sinua suojautumaan kylmältä. Neule on helppo yhdistää mihin tahansa vaatekappaleeseen.

Kauniit neuleet sopivat myös astetta juhlavampaan pukeutumiseen ja myös tyylikkäitä vaihtoehtoja esimerkiksi työpukeutumiseen farkkujen ja hameiden kanssa.

Black , Brown & Green snake vegaanisesti valmistetut laukut ja Bum Bag vyölaukut Danish Design by Coming Copenhagen mallisto tarjoaa laadukkaita laukkuja, kasseja sekä meikkipusseja jokaiselle naiselle. Kauniit kuosit ja yksityiskohdat tuotteissa tekevät niistä todellisia ja käytännöllisiä.

Kööpenhaminasta tulevat laukut ovat täysin vegaanisia, valmistettu vaihtoehtoista nahkaa ei siis mitään eläinperäisiä materiaaleja. Suurin osa vegaani nahasta on valmistettu polyuretaanista (PU), ja valmistajien tavoitteena on yhdistää luonnollisen nahan perusominaisuudet kankaassa. Se on valmistettu päällystämällä tukimateriaali, kuten puuvilla tai polyesteri, joustavalla polymeerillä, jotta saadaan nahkamainen ulkonäkö, ja se on valmistettu luonnollisista materiaaleista saadakseen oikean nahan ulkonäön ja tunteen. Materiaali kestää kulutusta huomattavasti paremmin ja värit pysyy haalistumatta.

Spa Shopista muotia ja kauneutta naisille.

Olen ollut otettu Spa Shopin vaatteiden suosiosta ja ennenkaikkea palautteesta, jota saamme vaatteiden käyttäjiltä. Muotia naiselle tarkoittaa sanan muodossa juuri sitä 100%. Koska me kaikki olemme erilaisia omalla ihanalla tavalla pitää meille jokaiselle naiselle kuitenkin olla jotain kaunista päällepantavaa.

Vaatteiden koot on valittu juuri aikuiselle naiselle, materiaali on luonnonläheisiä ja mukavia käyttö tai juhlavaatetta.

Verkkokauppamme palvelee kaikkia teitä tilaajia. Vaatteiden tilaaminen on helppoa, tarkistat vain haluamasi värin ja koon mittataulukosta! Jos tarvitse apua ole yhteydessä. Palvelemme sinua s-postilla tai puhelimitse, mikäli haluat lisätietoja tuotteesta tai tilaamisesta.

Myymälämme SPA SHOP Yliopistonkatu 10, 20100 Turku, Puh 041 4978587