Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Spa Shop Joulu

Olipa kyseessä erityinen tilaisuus tai juhlava ilta yhdessä ystävien kanssa, pukeutukaa
tänä juhlakautena, kuten neuleisiin, silkkiin ja pitsiin. Voit aina luottaa Peura & M&G vaatemallistoihin ja me rakastamme Spa Shopin vaatteita kuten varmasti sinäkin.

Shoppaile verkkokaupassa !

Ei-vain-jouluksi-lahjoja "Ihanteellinen lahja, joka todella kestää kauas joulun jälkeenkin - tämä ihastuttava ja
pieni kokoelma Coming Copenhagen tarkoittaa, että voit nauttia hienoista meikkilaukuista ympäri vuoden."

Thalgo tuotteet kaiken ikäisille naisille. Tutustu ja lue lehteämme ja tilaa tuotteet verkkokaupastatai poikkea Spa Shoppiin ostoksille. Kuten ylellinen spa hoito kotonasi, tämä alue koostuu Thalgo ihonhoidon tuotteista jotka tuovat energiaa ja hyvinvointia ihollesi päivittäin.

Pehmeät Luin Living pyyhkeet, matot ja kylpytekstiilit ovat todenteolla kestäviä ja laadukkaita. Kauniit mallit ja värit sopivat jokaisen kotiin ja tuotteita voit lisätä vuosien saatossa lisää. Aloita tänä Jouluna Luin Living edullisilla lahjapakkauksilla ja kylpytakeilla sekä Cosy kylpytossuilla. Paksu kylpytakki ja Luxus vartalovoide tuo Spa tunnelmaa kotiin.
Uudista kodin tiloja ihanilla Luin Living matoilla. Kylpy & Wc tilat saa uuden ilmeen jo muutamalla pyyhkeellä ja uudella matolla. Aamu alkaa iloisesti makuuhuoneesta kun astut pehmeälle matolle.

Klintan ihastuttavat tuotteet Joulukotiin tuo tunnelmaa ja tuoksua vielä Joulun jälkeenkin. Sytytä kynttilä ja nauti niiden ihanista tuoksuista. Klintan kynttilät ei vain tuoksu hyvälle, sulavaa massaa käytetään ihonhoitoon. Klinta kynttilät eivät sisällä lainkaan steariinia vaan palmuölystä valmistettua massaa jota perinteisesti käytetään ihovoiteissa. Käytä siis hierontaan , käsi & jalkavoiteena.
Kasvojen puhdistus Klintan ekoloogisilla puhdistustuotteilla aamuin illoin piristää ja virkistää väsyneen ihon.

Huonetuoksuilla sekä Room Sprayllä viimeistelet juuri siivotun kodin.