Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Hoidot miehille

Myös miesten iho tarvitsee hoitoa, vaikka  miehen iho on rakenteeltaan paksumpaa ja näin kestää paremmin ulkoisia rasitteita, joita ovat mm. pakkanen, tuuli ja aurinko. Vaikka perintä tekijät olisivat kuinka vahvat tahansa, hoitamattomana myös miesten iho menettää kosteutta ja vähitellen ihon pinta alkaa kuivua, hilseillä ja iho ongelmat alkavat näkyä selvästi.   Miehille parhaiten sopivat  puhdistavat, kosteuttavat  tai kirkastavat kasvohoidot. Meidän hoitovalikoimastamme löytyy miehille soveltuvia kasvohoitoja sekä myös kotihoitotuotteet. Kaikki kasvohoitomme toteutetaan Filorgan ja Thalgon tuotteilla.

Ihonpuhdistus
 Pintapuhdistus, kasvojen ja kaulan alueen kuorinta, höyrytys, epäpuhtauksien poisto, naamio, loppuvoide. Hoidossa käytettävät tuotteet valitaan ihotyypin mukaisesti.
60 min 65€
Nuorten miesten  ihonpuhdistus 55€ ( alle 20v)
Ihonpuhdistusta tehdään myös selälle, jossa esiintyy epäpuhtauksia.


Glykopeel kuorinta
Tehokas ihon puhdistaja ja elvyttävä kuorintahoito +20v.

GLYKOPEEL®  hoito-ohjelma sisältää 18 tehokasta aktiiviainetta, jotka sopivat kaikille ihotyypeille.  Kemiallisella kuorinnalla saa nopean ja pitkäkestoisen ihoa uudistavan ja parantavan vaikutuksen jo yhdelläkin hoitokerralla miesten iholle..

-Glykopeel® parantaa näkyvästi ihon laatua ilman merkittäviä sivuvaikutuksia. -Glygopeel kuorinta on turvallinen hoito ilman komplikaatioita. -Hoidon jälkeen iho ei hilseile kuten useimmissa muissa kemiallisissa kuorinnoissa. -Herkälle ja erityisen aralle kemiallinen kuorinta aika puolitetaan 7 minuutista 3 minuuttiin. -Hoitoa ei kuitenkaan tehdä rikkoutuneelle tai tulehtuneelle iholle ja iholle jossa merkittävä iho sairaus.

GLYKOPEEL®  on ensimmäinen pinnallinen 4-vaiheinen kemiallinen kuorinta, jossa ihon pH muuttuu asteittain.    Jo ensimmäisestä hoitokerrasta lähtien iho kirkastuu, epätasaisuudet vähenevät ja iho silottuu. GLYKOPEEL® hoitokerran jälkeen  ihosta tulee raikkaampi, hehkeämpi, ihohuokoset supistuvat, rypyt tasoittuvat, pigmenttiläiskät vaalenevat  ja ihon kimmoisuus paranee.
Hoitoa voidaan tehdä ympärivuotisesti.

Hoidossa miesten iholle: Erikoisnaamio joka kosteuttaa ja elvyttää ihoa, eikä sotkeudu viiksi ja partakarvoihin.
 

GLYKOPEEL® KUORINTA

-kasvot   65€ ( 3* sarjahoitona 190€)glykopeel_kuorinta_miehille.jpg

-kasvot+kaula 95€  (3*sarjahoitona 257€)

-kasvot+kaula+decoltee 120€  (3*sarjahoitona 324€)

 
Hoitoon sisältyy: alkupuhdistus, Glygopeel kuorinta, naamio, hoitovoiteet ja seerumit.

Hoidon kesto noin 40-60min


-Body peel kuorinta 125€
selän,rintakehän tai muu vastaana kokoinen alue.
Kemiallinen kuorinta sopii myös vartalonihon kuorintaan. Miehillä esiintyy usein myös selässä epäpuhtauksia ja mustapäitä sekä ihon epätasaisuutta.  Glykopeel -kemiallinen kuorinta tasoittaa ja silottaa iho.


Laserhoidot

Miehen iholla esiintyy arpisuutta, verisuonimuutoksia, laajentuneita ihohuokosia sekä ihon paksuuntumista.
Näitä iho-ongelmia voidaan tehokkaasti hoitoaa laserhoidoilla.  Hinnoista ja hoitovaihtoehdoista voit lukea lisää laserhoidot osoista.Lue lisää

Anna lahjaksi lahjakortti

Jalkahoidot
Hieronta
Hampaiden laservalkaisu
Täyteainehoidot: Ellanse täyteaine hoidot sopivat miesten iholle parhaiten