Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Revanesse täyteainehoidot

Kaunis ja nuorekas iho helposti ja turvallisestiHalusitpa sitten uudistaa ihoa, tasoittaa ryppyjä tai muotoilla kasvonpiirteitä tai huulia on Revanesse tuote, joka saa sinut näyttämään hyvältä ja tuntemaan olosi upeaksi. Sen esteettinen lopputulos on välitön ja pitkäkestoinen. Revanesse-tuotteiden kantavana pohjana toimii Texofix -teknologia.Tuotteiden kaksoislinkityksen valmistuksessa käytetyt metodit ovat maailman kehittyneimpiä ja innovatiivisimpia. Kehittyneiden tuotteiden avulla voidaan hoidoissa saavuttaa pitkäkestoinen ja luonnollinen lopputulos. Patentoitu prosessi takaa myös sen, että tuote
on helppo injektoida ilman, että viskositeetin määrässä tingitään. Revanesse Ultra kestää ihossa ja huulissa pisimpään, 8-12kk.Se muotoutuu huuliin ja ihonalaiskudokseen tasaiseksi ja tulos on kaunis sekä luonnollinen.

Hoitotoimenpide
Hoitoalue puudutetaan pintapuudutteella (noin 15min), minkä jälkeen täyteaineet injektoidaan ohuella neulalla tarkasti valittuun kohtaan ihon alle tai huuliin. Tämän jälkeen lopputulosta muokataan vielä kevyesti hieromalla ja painelulla.Hoitotoimenpide kestää noin 30-60 minuuttia, minkä jälkeen tulos on nähtävissä välittömästi.
Koska käsittely on ei-kirurginen, voit jatkaa normaalia elämää mahdollisimman nopeasti.

VAIVATON JA NOPEA TOIMENPIDE

Revanesse-tuotteet sisältävät korkeimman mahdollisen pitoisuuden sidottua ja puhtainta hyaluronihappoa.
Jokaisella Revanesse tuotteella saat enemmän, mikä antaa enemmän valinnanvaraa ihon ikääntymisen ehkäisyyn sekä huulien muotoiluun. Revanesse tuotteilla voidaan korjata kasvojen arpia, kuoppia, muotoilla
nenän linjaa ym. Aika vierii ja kasvomme muuttuvat ajan myötä vanhetessamme. Revanesse tuotteet kohottaa, kiinteyttää ja poistaa ryppyjä sekä velttoa ihoa.

Huulet ovat usein katseen ja huomion keskipiste.
Revanesse Ultra tekee huulistasi täyteläisemmät, korostaa huulirajaa ja tekee amorinkaaresta selkeämmin erottuvan luonnolliselta näyttävällä tavalla. Poistaa mm huulirypyt tehokkaast nostaa ja kohottaa hävinnyttä huulta.

Revanesse Ultra sekä Revanesse on täydellinen tuote mm. huulien muokkaukseen, sillä se ei kapseloidu ja jätä ikäviä pahkuroita tai epätasaisuutta, ilman ikävän-näköisiä ankkahuulia.

1 ml täytöllä saadaan kauniit huulet. Revanesse Ultra, Revanesse on tuote, joka saa sinut tuntemaan olosi upeaksi ja näyttämään hyvältä. Revanesse Ultra luo enemmän voluumia, Revanesse vastaavasti kosteuttaa kuivia ja rohtuneita huulia , samalla luoden voluumia huuliin, revanesse on erinomainen tuote mm huulirajaan ja huulen yläpuolen ryppyihin ja juonteisiin.Sen esteettinen lopputulos on välitön ja pitkäkestoinen ja koska käsittely on ei-kirurginen voit jatkaa normaalia elämää mahdollisimman nopeasti.

720REVANESSE TUOTTEET


Revanesse contour on suunniteltu kasvojen muokkaukseen sekä syvien juonteiden
hoitoon sen korkean viskositeetin vuoksi. Revanesse contourin kesto on
keskimäärin 24kk. 360€
- Suupielet
-Syvät rypyt ja juonteet kasvoilla
-Sibeliusrypyt
-Kasvojen kohotus ja kiinteytys
-Leuka, leukalinja
-Posket
-Marionetti-poimujen häivytys
-Nasolabiaalijuonteet


Revanesse Ultra

kesto: 8-12kk 1 ml, 25g/ml 290

-Huulien muotoilu ja täyttö
- Suupielet
-Syvät rypyt ja juonteet kasvoilla
-Sibeliusrypyt
-Kasvojen kohotus ja kiinteytys
-Leuka, leukalinja
-Posket
-Marionetti-poimujen häivytys
-Nasolabiaalijuonteet
-Nenän muodon korjailu Kulmakarvojen välisiin ryppyihin ja nenänvarren poikkiryppyyn

Revanesse®

kesto: 6-8kk 1 ml, 25g/ml 270€

- Kulmienkohotus / Revanesse
- Silmän ympärysalueet / Revanesse
- Nasolabiaalijuonteet
- Suun ja nenän väliset alueet
- Kasvojen hennommat juonteet ja rypyt


Revanesse Lips / Kiss
6-8kk 1 ml, 25g/ml 290€
Huulien täyteläistäminen ja kosteuttaminen, huulirajan ryppyjen korjaus.
MESOTERAPIA
Revanesse Pure 2* 1 ml, 14g/ml kiinteyttävä tehokosteutta ja mesoterapiatuote
kesto:20-26kk 360€ (2 ampullin hinta)

yksittäinen ampulli 270


Soveltuu ihon kosteutukseen ja kiinteytykseen mesoterapian tavoin. Kuiva ja eloton iho: Revanesse Pure palauttaa kokonaisvaltaisesti ihon kosteutta ja samalla kiinteyttää ihoa. Pure injektoidaan pieninä pistoksina ihoon esim. veltostuneelle kaulalle, silmien ympärysalueelle tai haluttuun
kohtaan kasvoille. Kollageenin kasvu ja ihon kiinteytyminen alkaa välittömästi. Revanesse Pure mesoterapia sopii kaikille kasvojen, kaulan, dekolteen alueille.

Revanesse tuotteet ovat hyaluronihappo täyteaineita ja eivät sisällä, eläinperäisiä aineosia, ei puuduteaineita, ei allergisoivia aineosia. Hyaluronihappo on luonnollinen täyteaine, jota esiintyy jokaisen ihmisen ihossa ja kehossa luonnostaan. Hyaluronihappo täyteaineet myös hajoaa ajan myötä vedeksi ja poistuu kokonaan
elimistöstä, joten hoitotulos ei ole pysyvä. ( Katso valmistajan antamat kestot Revanesse tuotteille)-Täyteainehoitoja uusitaan ja lisätään tarvittaessa.


VARAA AIKASI Puh: 041 4978587
Ilmainen konsultaatio hoitoihin. Vuosien kokemuksella saat ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua.
Revanesse tuoteperhe on kuulunut täyteainehoito valikoimaamme 2009 vuodesta lukien.


Tutustu valmistajaan Revanesse tuoteperhe eng.

Meillä voit maksaa kaikki hoidot laskulla sekä osamaksulla! Siirry verkkokauppaan ja osta hoito


KONTRAINDIKAATIOT

Täyteainehoitoja ei pidä tehdä immunologisista sairauksista, maksan tai munuaisten vajaatoiminnasta tai
reumasta kärsiville eikä verenohennuslääkettä käyttävälle. Jos sinulla on verenohennuslääkitys (Marevan)tällöin täyteainehoitoja ei tehdä jokin muu ihosairaus kasvojen alueella tai diabetes tai muu este.

Omega-3:n, Aspirinin ja Disperinin käyttö tulee lopettaa noin viikkoa ennen hoitoa. • Jos hoitoalueella on tulehdus, herpes, haavoja tai ihottuma. Hoito siirretään kunnes alue on täysin parantunut. Injektio saattaa laukaista herpeksen, jos sitä on aikaisemmin esiintynyt. • Jos sinulle on tehty pigmentointi hoidettavalle alueelle alle 2 kuukautta
sitten.