Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

REVIDERM MIKRONEULAS HINNAT
Kasvot 150€
kasvot ja kaula 180€
kasvot, kaula, dekoltee 220€
Kämmenet 200€
Käsivarret 250€
Reidet sisä ja ulkosyrjät 350€ ( sellulliitti ja kiinteytys)

Hoidot sisältää:
Alkupuhdistuksen iholle (kuorinnan), puudutevoiteen, seerumin.

Kokonaisvaltainen hoito yhdellä hoitokerralla. Käytämme Filorgan, Revidermin, sekä BTB 13, koktaileja joiden aineosat on turvallisia sekä tehokkaita lääkelaboratoriossa valmistettuja. Kaikki tuotteet ovat testattuja ja CE merkittyjä eivätkä sisällä puuduteaineita tai eläinperäisiä aineosia.

VARAA AIKA

LUE LISÄÄ TEOHOKKAISTA MESOTERAPIATUOTTEISTAMME


Hoito sopii kaikille ihotyypeille. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, laitehoito, naamio , seermumit ja hoitovoiteet

Tehokkaat laitehoidot on uudistavien REVIDERM Skintelligence hoitojen perusta.
Alunperin kehitetty lääketieteellisiintarkoituksiin, mutta tänä päivänä se on johtava, anti-age hoitotekniikka, jota käytetään ammattikosmetiikan alalla. Mikrohiontatekniikan menestys on kiinni REVIDERMIN Skin Peeler laitteen toiminnasta. Ihon päällimmäisin kerros poistetaan hellävaraisesti mikro kokoisilla kristallikiteillä.

Hoitokerran jälkeen sillä iho tuntuu huomattavasti pehmeämmälle ja tasapainoisemmalle. Saman aikaisesti ihoa valmistellaan vastaanottamaan aktiiviaineita. REVIDERM Skintelligence linja takaa tärkeiden aktiiviaineiden iholle pääsyn sekä imeytymisen optimaalinen yhdistelmä kuorintaa sekä imua aktivoi ihon omaa uudistumisjärjestelmää. Ihon oma kollageenin tuotanto aktivoituu ja mikroverenkierto paranee. Tämä johtaa nuorten ja toimintakykyisten solujen lisääntymiseen tyvikalvossa. Nämä solut matkaavat ihon ylempiinkerroksiin ja pitävät huolta ihon uudistumisesta.Yhtenä maailman johtavana valmistajana
REVIDERM asettaa vaatimukset teknologialle. Lukemattomat kansainväliset kunnianmaininnat tukevat REVIDERMIN laatua. Mikrohionta sopii kaikkiin uudistaviin hoitoihin ja kaikille ihotyypeille iästä riippumatta.


Poistaa tehokkaasti epäpuhtauksia ja mustapäitä. Kuorii kuolleen ihosolukon pois
Täydellinen hoito stressaantuneelle ja tukkeutuneelle iholle, pigmenttiläiskille, rypyille ja juonteille
Hoito puhdistaa ihoa ja parantaa sen kosteudensitomiskykyä.

Hoitoaika 75min 90,00€

VARAA AIKA