Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

KARVOJEN POISTO SOKEROINNILLA


Sokeroinnin avulla saadaan nopeasti poistettua ei-toivotut karvat.
Säännöllinen hoito myös hidastaa karvankasvua. Sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta.


Muihin mekaanisiin menetelmiin verrattuna karvat poistetaan sokeroinnissa karvan kasvusuuntaan, jolloin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana varsin pitkään. Pitempikestoisen tuloksen
aikaansaamiseksi suosittelemme kuitenkin tehokasta Laser-hoitoa, jota annetaan aikaisintaan 6 viikon kuluttua sokeroinnista.

AINUTLAATUISET VAHAHELMET

Miksi vahahelmillä vahaukseen?


- Ainutlaatuista! Ainoastaan Perron Rigot vahojen alle käytetään jasmiiniöljyä, jolloin vaha ei tartu lainkaan ihoon vaan ainoastaan ihokarvaan.!
Vahaus ei vaurioita kuivintakaan ihoa! - Miellyttävä lämpötila, ei riskiä ihon lämpövaurioihin

- Hellä poistotekniikka takaa miellyttävän vahauskokemuksen!


- Vaha poistaa jopa 2 päivää aikaisemmin ajellun karvan sängen alle 5mm pituisen sängen, vahausten välinen ikävä karvan kasvatusvaihe on historiaa!

- Vaha kapseloituu karvan ympärille ja poistaa karvat täydellisesti juurineen - karva kasvaa
takaisin todella hitaasti ja paljon ohuempana kuin aikaisemmin.

- Vaha ei ole tahmeaa eikä tartu kiinni ihoon. Iho on vahauksen jälkeen pehmeä ja täysin karvaton.

vahaus on täysin hygieenistä myös intiimi alueilla. Lämmitetty helmivaha levitetään iholle karva-alueen päälle spaattelilla. Vaha kapseloituu karvan ympärille jonka jälkeen se irrotetaan pienellä nykäisyllä irti.


SOKEROINTI:

Sokeri on 100 %:nen luonnontuote
Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään.
Sokerointi on hygieenistä.
Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon tehokkaammin kuin perinteisillä vahalappu vahauksella.


Varaa aikasi 041 4978587

LASER KARVANPOISTO

valoimpulssilaitteella voidaan nopeasti ja tehokkaasti hoitaa herkkienkin alueiden ei-toivottu karvankasvu. Hoito on nopea ja lähes kivuton. Valoimpulssihoito auttaa parhaiten tummiin karvoihin.

Ennen hoitoa karvojen pitää olla ajeltu ja ajelusta muutaman päivän jälkeen voidaan tehdä laserhoito, mutta niitä ei saa hoitoa edeltävien 6 viikon aikana poistaa nyppimällä, vahalla tai sokerilla. Koska hoito tehoaa ainoastaan kasvuvaiheessa oleviin karvoihin,ja niihin jotka työntyvät ihonpinnalle.
Laserhoito toistetaan hoito säärissä noin 4 viikon välein ja muilla alueilla 4–8 viikon välein.
Karvankasvu hidastuu ja heikkenee jo ensimmäisten hoitokertojen jälkeen, ja pitkäkestoiseen karvankasvun vähenemiseen tarvitaan yleensä 5–8 hoitokertaa. Hormoniriippuvainen karvankasvu voi vaatia enemmän
hoitokertoja.