Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
60min

VARTALOHOIDOT

polynesia_spa.jpg


Polynesian Spa Ritual vartalohoito

Thalgon eksoottinen polynesialainen Spa-vartalohoito vie rentouttavalle matkalle Polynesian saaristoon. Hoidon vaiheet ovat kuin pysähdyksiä eri saarien astillisissa, luonnonkauniissa maisemissa.: Taha'an huumaava vanilja,Manihin siniset laguunit, Bora Boran valkeat hiekat ja Raïatean Tiare Apetahi -kukasta valmistettu pyhä öljy luovat ylelliset hemmottelumatkan.

Ylelliseen hoitoon sisältyy kokovartalokuorinta juovuttavan rentouttavalla yhdistelmällä kookosta ja arvokasta vaniljaa, rauhoittava laguuninsininen jalkakylpy sekä polynesialainen kokovartalohieronta Mahana öljyllä sekä lämpimillä Tuiponos lämpimillä hiekkanyyteillä. Matkamme viimeinen vaihe sisältää polynesialaisen pyhän öljyn koko vartalolle.
120min 135€

OSTA LAHJAKORTTI


indoceane.jpg

Indoceane vartalohoito
Rentouttava vartalohoito Ayurvedisen hieronnalla joka vie sinut välimereltä Egyptin ja Intian kautta Kiinaan. Kokovartalohoito joka ruokkii aisteja ja rentouttaa koko kehon. Hoidossa kokovartalon kuorinta joka sulaa ihanasti iholle, lämpöisillä maitokylpypyyhkeillä ihon puhdistus ja koko vartalonaamio, kokovartalohieronta. Tässä Spa hoidossa kuljet matkalle Itämaiden sydämeen Ayurvedisen hieronnan avulla, jossa yhteen sulautuvat Intialaiset sivelyt,Länsimainen muokkaus, Japanilaiset perkussiot,Thaimaalaiset venytykset ja Intialaiset kitkausliikkeet, levittävät voimansa ja poistavat jännitteet kehosta kokonaisvaltaisesti vahvistaen rentouttavaa seesteisyyden tunnetta.

tarjous 90min 99€
OSTA LAHJAKORTTI


kiinteys_ja_selluliittihoidot.jpg

Selluliittihoito Integrative Slimming

Ammattihoito, joka poistaa kahdentyyppistä rasvaa, häivyttää selluliittia, hoikentaa
ja kiinteyttää veltostunutta ihoa.

Kiinteyttävä ja silottava selluliittihieronta sekä naamio on hyvä tapa vähentää appelsiini-ihoa ja ylimääräisiä senttejä. Voidemainen vartalonaamio aloittaa hoidon hapettamalla kudoksen ja eliminoimalla varastoitunutta rasvaa. Vaniljan tuoksuinen itselämpiävä naamio on erittäin tehokas hoito selluliitin ja rasvan poistoon. Lämpöpeitteet tehostavat aineiden imeytymistä ja rasvan sekä selluliitin palamista Hoitoon sisältyy erityinen selluliittihieronta jonka tehokkaat liikkeet antavat kuona-aineille kyytiä. Aromaöljyt tehostavat ja pitkittävät vaikutusta ja elvyttävät aineenvaihduntaa.
(Ei raskauden ja imetyksen aikana.)
Suositellaan sarjahoitona 4-8 kertaa
60min 75,00€

( ajanvarauskalenterissa Thalgo hoikentavat vartalohoidot)

Chrono – Draining
Tehokkaasti nesteitä poistava vartalohoito jonka teho perustuu fucus levään sekä palmaria-palmata levään jotka jäntevöittävät verisuonia ja thalgo_body_blanket.jpgkiinteyttävät kudosta
Lämpöinen vartalonaamio koko keholle ja nesteitä poistava lymfa hieronta joka avaa mm lymfatiehyet ja näin tehostaa nesteiden poistumista vielä pitkään hoidon jälkeen.
Sisältää:
kokovartalokuorinnan, kuona-aineiden poistumista helpottavan levänaamion sekä aineenvaihduntaa ja selluliittialueiden verenkiertoa
vilkastuttavan termoaktiivisen naamion, hieronnan ja selluliittikäsittelyn

Tulokset ovat nähtävissä jo ensimmäisen
hoitokerran jälkeen mutta parhaat tulokset saavutetaan 3-5 kerran
sarjahoitona.

60min 70€

Chrono – Draining säärille ja jaloille

raskaiden jalkojen hoitoon
- Vähentää turvotusta ja poistaa tehokkaasti nesteitä
- Keventää, viilentää, luo kevyemmät jalat.
_ naamio ja lymfa hieronta
45min 45€


( ajanvarauskalenterissa Thalgo hoikentavat vartalohoidot)
Vartalohoitoihin sisältyy aina myös teehetki hoidonpäätteeksi.