Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

AJANKOHTAISTA NYT


Kemiallinen kuorinta eli happohoito on tehokas kasvohoito erilaisiin iho-ongelmiin. Kemiallinen kuorinta elvyttää, uudistaa ja kosteuttaa ihoa. Tuloksena on nuoremman ja kirkkaamman näköinen iho. Ihon ylin pintakerros kuoritaan hellävaroen luonnollisilla hapoilla. Ihotyypistä riippuen valitaan sopiva kuorinta-aine. Parhaan tuloksen saamiseksi
kemiallinen kuorinta kannattaa ottaa 3-6 kerran sarjahoitona kolmen viikon välein.

Valitse itsellesi tehokas ja turvallinen esteettisten hoitojen kemiallinen kuorinta ihonhoidon tarpeen mukaan.

-IHOA KIRKASTAVA KEMIALLINEN KUORINTA POLYPEEL
Kuorinta vaalentaa ihon hyperpigmentaatiota, supistaa laajentuneita ihohuokosia
sekä tasapainottaa rasvoittuvaa ja sekaihoa. 90,00€

- IHOA UUDISTAVA JA KIINTEYTTÄVÄ KEMIALLINEN KUORINTA
Antioksidanttinen anti-age-hoito +35-vuotiaan ihonhoitoon. Kemiallinen kuorinta kirkastaa ja kiinteyttää ihoa sekä auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa. 129€Polypeel -happokuorinta on tehokas tapa ihon kokonaisvaltaiseen hoitoon. Polypeel poistaa ihon pigmentoituneen pintakerroksen tehokkaasti ja näin myös tasoittaa ihon väriä sekä vaalentaa ihonsävyä. Polypeel tehoaa myös ryppyihin, koska se korjaa kuivaa ja vaurioitunutta ihoa.

Polypeel happokuorinta aknen hoitoon
hillitsee talirauhasen toimintaa, poistaa epäpuhtauksia ja kuorii kuollutta solukkoa sekä tuhoaa bakteerien kasvua iholla. Kuorinnan tulokset näet nopeasti. Tulehdusta
ehkäisevän ja bakteriostaattisen vaikutuksen yhdistelmä. Siksi niitä käytetään usein epäpuhtaan ihon ja aknen hoidossa – jopa aktiivisessa vaiheessa. Iho paranee päiväpäivältä.


Ja kyllähän se kirveltää hetken iholla hoidon aikana… mutta mitä sitä ei kestäisi kauneutensa ja paremman ihon vuoksi.


Pirjon terveiset
Sarjahoidossa sain iholleni upean muutoksen, suosittelen lämpimästi myös muille.


Mikroneulauksessa imeytetään hyaluronihappoa ja vitamiiniyhdisteitä ihoon ja ihon pinnan alle, kun ihoon tehdään tuhansia pieniä mikrokanavia mikroneulauslaitteella. Kanavien kautta aineosat pääsevät kulketumaan iho alle jossa niiden vaikutus tehostuu.

Me käytämme mikroneulauksessa ja mesoterapiassa CELLBOOSTER tuotteita jotka ovat CE JA FRA lääkinnälliseksi laitteeksi hyväksyttyjä ja ei sisällä kosmeettisia tuotteita.


MIKRONEULAUS

Mikroneulauksessa tehdään hallittua traumaa iholle, mikä aktivoi ihon oman korjaantumisprosessin (samalla tavalla kuin haava korjaantuu) . Se silottaa juonteita, häivyttää akne- muita arpia, tasoittaa pigmenttiä sekä supistaa iän myötä laajenneita ihohuokosia. Mikroneulaukseen voidaan yhdistää happokuorinta , jolloin saadaan myös kuollutta ihosolukkoa kuorittua ihonpinnalta pois. Parhaan tuloksen hoidolla saa sarjahoitona otettuna 3-4 viikon välein. Hoito sopii otettavaksi kaikkina vuoden aikoina.
Kasvot 150€ €
Kasvot ja kaula 180€
Kasvot, kaula Dekoltee 220€
Hiuspohjan mikroneulaus 150€